Pistejakauma

2%

0%

1%

1%

2%

5%

8%

23%

21%

38%

Pisteytykset

rating 100,000

OneMoreGoddamnHippieAndMyHeadWillExplode
Käyttäjä

rating 100,000

Kuuluu ehdottomiin henkkoht. lemppareihin. Kekseliäs visuaalinen ilme tekee Fight Clubista unohtumattoman ja uniikin elokuvakokemuksen. Nortonin ja Pittin tähänastisen uran parhaat roolit. Fincherin paras ohjaustyö. Oikeastaan tuntuu omituiselta, että tällainen nihilismin, anarkismin ja fasisminkin ideologioita pyörittelevä kulttileffa on saanut ison studion tuotantokoneiston mukaansa. 90-luvulla vielä osattiin ja uskallettiin.

Täydet viisi tähteä.

reikäpää
Käyttäjä

rating 100,000

Kommentti vielä 'james bondin' mussutukseen. Ehkä juuri siksi nykyyhteiskunnassa tapellaan ja kieroillaan nii paljon koska se ei paljon muuta tarjoa ?

Ehdottomasti paras, tai ainakin yksi parhaimmista. Voisin jopa sanoa että samankaltaista en löytäisi mistään. Yhteiskuntakantaanottava kaiken flippauksen keskellä.

afterman
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava!!!

ANGO
Käyttäjä

rating 100,000

1999 - Väkivalta vihdoinkin hauskaa! ...Vihdoinkin!

Harvoin ajattelee, että väkivalta saa hymyn huulille. Muutama vuosikymmen sitten olisi voinut olla erittäin mahdollista, ettei tämmöinen ''ultraväkivalta'' - pätkä olisi edes päässyt levitykseen varsinkaan pitemmälle kuin kotimaahansa. Elokuvan kirjoittaja ja ohjaaja olisivat varmasti saaneet haukkumista monien vuosien ajaksi kunnes muutama vuosikymmen myöhemmin ihmiset alkaisivat arvostaa kyseistä jo valmista kulttiteosta. Ultraväkivalta on minulle häikeää väkivaltaa, joka saa melkeen katsomaan pois päin, mutta on suurimpia vaikuttajia elokuvassa, ja tekee jopa elokuvasta paremman. Joten itsestäni ultraväkivalta - kuvaus ei tarkoita todellakaan, että elokuva olisi huono ja kauheata katsottavaa. On kaksi elokuvaa, jotka ovat itseni mielestä ultraväkivalta-elokuvia,
toinen on Fight Club ja toinen on tietenkin Clockwork Orange. Joten on todellakin helppo sanoa näiden kahden elokuvan perusteella ettei ultraväkivalta ole menettämässä otettaan.

Brad Pitt tekee loistavan juuri sopivasti vaaditun roolin Tylerina, joka moni kundi haluaisi olla. Edward Norton on se ''hyvä tyyppi'' , joka pitää
juonen huolellisesti rajoissaan. Helena Bonham Carter on se 24/7 tupakkaa polttava ''cigarette man'' - Salaisista kansioista. David Fincher on todellakin viimeistään näyttänyt Fight Clubilla mihin hän pystyy. Alien 3 oli hieman heikko debyytti tulevalta mestariohjaajalta. Se7en oli ensimmäinen Fincherin elokuva, joka ansaitsi paikan Top25-listallani.
4 vuotta myöhemmin listalleni pääsi Fight Club.

- Andro Youssef

Anzalone
Käyttäjä

rating 100,000

Ensimmäisellä katselukerralla tämä ei auennut ja pidin tätä paskana leffana. Toisella kerralla moni asia avautui paremmin ja silmittömän turpaanvedon takaa paljastui hieno leffa, joka on maineensa ansainnut. 90-luvun parhaita.

Arzibaba
Käyttäjä

rating 100,000

Uskomaton leffa! Ensimmäisen katselukerran jälkeen en uskaltanut sanoa leffasta mitään, mutta nyt kun katsoin toisen kerran...
Juoni on nerokkuudessaan joskus erittäin julma päähenkilöä kohtaan. Hauska ja toimiva käsikirjoitus on monesti hyvinkin syvällinen, varsinkin jos ajattelee tylerimäisesti. Näyttelijät tekevät nappisuoritukset, tässä leffassa jopa tykkään Brad Pittin suorituksesta. Visuaalisuudessa ei ole moittimista, kuvakulmat toimii, ja pienet kikat kuvassa...
Älyttömän hyvä leffa kyseessä! Viihdyttää ja pistää miettimään. Mitä muuta leffalta voi odottaa.

bananas
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä kuuluu Brad Bittin parhainpiin leffoihin

bloody-nightmare
Käyttäjä

rating 100,000

todella ainutlaatuinen mestariteos joka kuuluu 90 luvun parhaimpiin sopii iltaan kuin iltaan niinkuin nyrkki silmään

Crank!
Käyttäjä

rating 100,000

Maailman paras elokuva! Tässä on kaikki mikä tekee elokuvista hyviä: hyvää läppää, hyvät tappelu kohtaukset, loistava loppu käänne, vitun hyvät roolisuoritukset (Pitt, Norton, Carter ja oli ne muutkin aivan hyviä), hyvä ohjaus, kiva dialogi ja tissit :D

Darkman900
Käyttäjä

rating 100,000

Lyhyesti sanottuna MESTARITEOS!

de
Käyttäjä

rating 100,000

i love it. täydellinen elokuva.

DRUGS
Käyttäjä

rating 100,000

Pakko sanoa että aika perkeleen hyvä leffa. Ensimmäistä kertaa omasta mielestäni Brad Pitt näytteli hyvin. En muuten pahemmin pidä siitä mutta tähän se kyllä sopi. Ja Edward Nortonin roolisuoritus todella hyvä. Siis hitto että hieno leffa. Alussa tuli sellainen olo että tekis mieli tapella. Mutta siis komea leffa,voiko siitä nyt muuta sanoa. Ihan tarpeeks uskottavakin ja hieno tuo loppu. Tää meni kyllä top-10:n.
5/5

Eikka
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi maailman parhaita elokuvia.

Felos
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava elokuva! Loppu oli yllättävä. Muuten mestari teos vailla vertaa.

Freedomer
Käyttäjä

rating 100,000

Ne jotka eivät pidä tästä elokuvasta, eivät ymmärrä sitä.

Täydellinen elokuva.

Katso-

G_N_G
Käyttäjä

rating 100,000

Synkkä, väkivaltainen ja mielellä leikittely. Toimiva kokoonpano. Kaksi mahtavaa näyttelijää ja juonen käänne, josta itse äimistyin ensimmäisellä kerralla. Suosittelen. Ja kuten alempana oli "Ne jotka eivät pidä tästä elokuvasta, eivät ymmärrä sitä." Täsmälleen.

glxplt
Käyttäjä

rating 100,000

kiitti vitusti spoilauksesta N####Rifuwsh

mut silti todella hyvä leffa joka on miltei kaikilta puolin loistava yli 2 tunnin leffa mutta silti tuntui siltä että elokuvaa olisi lyhennelty ja olisi halunnut että olisi ollut pidempikin
olisi ollut tosi mielenkiintoista nähä mitä heräämisten välissä oikein tapahtu
4,5*

Gossyy
Käyttäjä

rating 100,000

Täydellinen. Itse olen katsonut tämän mestariteoksen jo varmaan 10 kertaa ja aina se vetää loistavasti mukaansa. David Fincher tietää mitä tekee.

Grantarver
Käyttäjä

rating 100,000

Äärimmäisen viihdyttävä mestariteos joka ei käy tylsäksi. Fight Clubissa ei huonoja puolia löydy sitten millään, tämän mestariteoken katsomista et halua lopettaa ennen kuin lopputekstit pyörivät.

Sanonpa vain että Fight Club jättää sinut sanattomaksi.

hebbu
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi parhaimpia elokuvia mitä olen nähnyt. Luin uutisista muutama vuosi sitten,että jenkeisä jotkut pikkupojat olivat järjestäneet välitunneilla tappeluita koulun vesassa. Ehkä tälläkin hetkellä jossain päin maailmaa joku ylläpitää tappeluklubia kellarissaan.

hehahi
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hyvä leffa, näyttelijänsuoritukset ovat upeita.

huovinen02
Käyttäjä

rating 100,000

TODELLA hyvä draama!!!!!! :):)

Hyppymiina
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava teos.

Ilona
Käyttäjä

rating 100,000

Tajunnan räjäyttävä kokemus. Ainut elokuva, joka oli vähällä provosoida lyömään muita tyttöjä lättyyn elokuvaa seuranneena päivänä lukiossa. Vastaukseksi murska-arviolle "Taas yksi ällö lihasköntti Brad Pitt -elokuva, jonka lopun väkinäisen ja ilmiselvän juonipaljastuksen arvasin heti alusta" ei vain löytynyt sopivia sanoja. Olihan se niin tyhjentävä referaatti keskeisimmistä elokuvan herättäneistä ajatuksista.


Infektor
Käyttäjä

rating 100,000

Parhaita leffoja, mitä on tullut katsottua. Nähty vaikka kuinka monta kertaa ja aina jaksaa viehättää, varsinkin kun on sen verran palikka, että löytyy aina jotain uutta tulkittavaa.

IronMaiden
Käyttäjä

rating 100,000

Kun olin nähnyt elokuvan Seitsemän, pidin David Fincheriä nerokkaana, asiansa osaavana ohjaajana. Kun olin nähnyt Fight Clubin tajusin että hän on paljon enemmän.
Fight Club tulee olemaan aina ensimmäisenä mielessä, kun puhutaan ajatuksia herättävästä leffasta.
Edward Nortonilta olen nähnyt parempiakin suorituksia, samoin kuin Pittiltä, mutta kumpikaan ei missään nimessä hoida rooliaan huonosti. Päinvastoin.
Loppukäänne on ehkä turhan usein nähty, mutta tässä se on toteutettu paremmin kuin missään muussa elokuvassa.
Tiivistettynä: täydellinen elokuva.

Jabbopoikanen
Käyttäjä

rating 100,000

Kuvaus siitä kun ihminen menee sekaisin. Vitun kova leffa, Pitt ja Norton ovat loistava kaksikko. Juoni on jännittävä ja laadukas, vuoden 99 paras elokuva.

jallua
Käyttäjä

rating 100,000

Mitään en kyllä elokuvasta tajunnut, mutta täytyy varmaan toisen kerran joskus kattoa.

Joku
Käyttäjä

rating 100,000

Tähän ei tarvi muuta todeta kun että aivan mahtava leffa.

JustinHenryFan
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan voi tulkita oikeastaan millä tahansa tavalla ja silti et pääse lähellekään, mitä tässä halutaan sanoa.

kalastaja774
Käyttäjä

rating 100,000

Kaikessa maskuliinisyydessään ja yhteiskuntakritiikissään omasta mielestäni ihmeellisen kauas jää nykyisestä "äijä"kulttuurista tämä David Fincherin Palahniukin romaanista työstämä elokuva. Fight club on trillerin tavoin kuvattu elokuva jonka sen loistavat päänäyttelijät pitävät aisoissa ja koko ajan vahvasti draaman puolella. Edward Nortonin kaikkeen kyllästynyt "joka toimiston yhteiskuntakriitikko" nostaa ison keskisormen kulutusyhteiskunnalle (jonka se kyllä ansaitseekin) ja tarpoo omia polkujaan metsään ja ojassa nostaa nyrkin pystyyn ja kutsuu muutkin syvemmälle kanssaan.
Omasta mielestäni vaisun The gamen jälkeen Fight Club on sellainen yltiöpäinen koomaelokuva jollaista jokainen vihainen ohjaaja voi vain toivoa. Elokuva nostaa kirjan ytimen esiin ja esittää sen mustalla huumorilla ryyditettynä - yhtä turvallista kuin ajaa pyörällä alamäkeä kieli poskessa ilman etupyörää ja jarruja. Sen leikkaukset ja oivallukset saavat kirjan monet tahot loistamaan, ja vaikka se kirjaa positiivisempana kuvana jää katsomaan aiheuttamaan tuhojaan, on mielestäni kyseessä eräs niistä todella harvoista teoksista joissa elokuva ajaa alkuperäisen kirjan edelle, muillakin kuin kaupallisilla ansioillaan.

Kookosbanaani
Käyttäjä

rating 100,000

Mielestäni tämä on tähän mennessä ehdottomasti paras elokuva minkä olen koskaan nähnyt. Fight Clubista loistavan tekeekin se, että se sisältää kaikkea mahdollista viihteestä mustaan huumoriin ja satiiriin. Loppukäänne oli mitä hätkähdyttävin miesmuistiin. Tämä vetää ihan oikeasti sanattomaksi. Katso ja ihastu!

kuperkeikka
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan mahtava! Yksi parhaista leffoista joita on tullut nähtyä.Pitt vetää ehkä parhaimman roolisuorituksensa.Nerokas juoni,Loistavat näyttelijät sekä tunnelma takaavat sen ettei tämä leffa jätä kylmäksi.

lapio
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan suoraan sanottuna tämä on mielestäni maailman paras elokuva.

Mad movie man
Käyttäjä

rating 100,000

Loistavasti ohjattu ja kirjoitettu elokuva, yhteiskunnallinen satiiri sopii leffaan täydellisesti eikä haitaa muita tapahtumia. Näyttelijät ovat loistavia ja lopun juonen käänne on loistava ja arvaamaton.

MaidenFani
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos. Norton ja Pitt ovat molemmat elämänsä roolissa. Tappelukohtaukset ovat tehty uskomattoman aidon näköisesti ja loppu oli upea.

Matalahiilihappoinen
Käyttäjä

rating 100,000

Tässä elokuvassa oikeastaan kaikki toimii. Näyttelijävalinnat ovat hienoja, eikä vain sen takia että leffassa ovat mm. Brad Pitt, Edward Norton ja itse Meat Loaf. Myös tarina on sujuvaa (varsinkin elokuvan erittäin yllättävä juonenkäänne loppuvaiheilla), ja toimintakohtaukset hienoja, vaikka itse pääpiste onkin tarinassa ja satiirissa. Kaiken kaikkiaan Fight Club on yksinkertaisesti hieno elokuva.

natunen
Käyttäjä

rating 100,000

Tää leffa ansaitsee viis tähtee. Yritin olla odottamatta liikoja tältä, mutta en kyllä pettynyt. Aivan mahtava teos ja nerokas loppuratkaisu. Edward Norton oli todella hyvä osassaan, samoin Brad Pitt.

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 100,000

Kun ensimmäistä kertaa laitat Tappelukerhon pyörimään, et halua kääntää katsettasi hetkeksikään tästä äärimmäisen kiehtovasta, älykkäästä mestariteoksesta. Elokuva imaisee katsojan mukaansa totaalisesti.
Upea juoni, nokkela dialogi, hieno näyttely ja kaiken lisäksi vielä kunnon huumori takaavat ylittämättömän katselunautinnon.

Jos et ole nähnyt Fight Clubia, niin näe se. Et tule katumaan. Ehdottomasti yksi kaikkien aikojen parhaista elokuvista.

NTX
Käyttäjä

rating 100,000

Vähän alko tuntumaan elokuvan aikana, ettei tää ole täysin naiselokuva. Karu, karski, viisas, yhteiskuntakriittinen, poliittinen.. Mahtava.

Hypetykselle ei näy loppua - syystä!

ozzzku
Käyttäjä

rating 100,000

Ensimmäisen kerran katsomisen jälkeen oli etää olipa hyvä leffa seuraavalla keralla kun katsoi kaveriporukalla pienissä maistiaisissa leffan jälkeen kaverini meni pamauttamaan seinään että tuli kipsi.Loistava elokuva joka kestää monta katselukertaa ja josta tulee tappelufiilis(en tiedä onko tarkoitus,mutta ei varmaan:))Brad pitin paras rooli
4,5-5

Pelimies
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

polkadotpaula
Käyttäjä

rating 100,000

Erittäin hieno tuotos Fincheriltä. Norton loistaa roolissaan!

Punakuu
Käyttäjä

rating 100,000

Helvetin loistava elokuva!

Puzor_
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos vailla vertaa. Kaiken veren ja lopputwistin keskellä elokuva jota ei kannata missata.

QT
Käyttäjä

rating 100,000

quruhigh
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä mestariteos on samalla äärimmäisen nihilistinen, että äärimmäisen hauska. On outoa, mutta mielestäni tämä on yksi hauskimmista elokuvista mitä olen ikinä nähnyt. Yhteiskunnallinen sanoma on ehkä hieman over-the-top, mutta tämä vain lisää tehokkuutta Fincherin super miehiseen ja ankeaan elokuvaan.

Rainafriikki
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos,david fincherin parhaimpia elokuvia.

Renmiri
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos vaille vertaa. Onnistuessaan tämän kaltaiset elokuvat ovat taidetta, jotka eivät koskaan haalistu. Elokuva jota omasta leffakirjatostani lainaan vain harvoille ja valituille, niin arvokas tämä on. Ja mitkä upeat roolisuoritukset!

Seonsiinä
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä majaili hyllyssäni yli kuukauden, ennen kuin sitten keräsin voimia ja jättää kaikki ennakkohypetys pois. Kun elokuva sitten loppui olin aivan puulla päähän lyöty. Fight Clubia ei voinut verrata yhteenkään muuhun elokuvaan joita on tullut tsiikailtua. Tarina on aivan täydellinen ja etenkin elokuvan viimeiset parikyt minuuttia ovat jo sellaista materiaalia että huh huh.

Tarinahan kertoo miehestä (Norton) (jonka nimeä ei mainita). Hän ei saa unta ja hän kiertelee kaikenlaisissa sairaiden istunoissa. Sielää hän tapaa Marlan (Carter). Mies tapaa saippuakauppiaan Tyler Durdenin (Pitt), jonka kanssa he tappelevat ja se tuo heille mielihyvää. Näin he perustavat Fight Clubin, jossa tapellaan eikä armoa anneta.

Nimestä voisi päätellä että kyseessä on pelkästään armotonta turpaan vetoa. Ei ei ei. Se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Fight Club on yhteiskuntasatiiri ja kuvaus kahdesta miehestä, joista toinen on elämänhaluinen ja toinen masentunut, mutta muuttuu elämänhaluiseksi loppua kohden. Fight Clubissa toimii myös näyttelijäosasto paremmin kuin hyvin. Brad Pitt pudottaa katsojan eteen sellaisen roolisuorituksen mitä kukaan ei olisi häneltä uskonut. Edward Norton tekee vielä parempaa työtä kuin Bratti. Helena Bonham Carter tuo tietenkin leffaan sitä tarvittua naiskaunetta, ja kylää hänkin tekee hienoa työtä. Yleensä ärsyttävä Jared Leto saa leffassa niin pahasti köniinsä.

Upea ja mestarillinen kuvaus, joka on ainoa laatuaan ainakin tähän mennessä. Tämän jaksaa katsoa varmasti vielä monet monet kerrat.

Soapmaker
Käyttäjä

rating 100,000

Kerrassaan upea yhteiskuntakriittinen draama/trilleri/toiminta niin näyttelijöiden kuin käsikirjoituksenkin osalta. Yksi ysärin parhaista!

Spuge
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos ja se on ohella voidaan jopa puhua maailman parhaasta elokuvasta. Päärooleissa olevat Brad Pitt ja Edward Norton näyttelivät täyden viiden tähden arvoisesti.

Stranger
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hieno mestariteos, joka kuuluu Fincherin parhaimpiin elokuviin. Brad Pitt ja Edward Norton olivat loistavat rooleissaan, eikä sovi unohtaa Helena Bonham Carteria.

Tertsi
Käyttäjä

rating 100,000

Täytyy myöntää, ettei monikaan lähiaikoina katsomani elokuva tunnu juuri miltään nähtyäni tämän. Fight Clubissa on toimiva, tiivistunnelmainen juoni, erinomaiset näyttelijät sekä kovia tappeluita, mutta ennen kaikkea paljon hyviä yhteiskunnallisia ja moraalisia kannanottoja, jotka todennäköisesti saavat katsojan näkemään maailman hieman toisenlaisessa valossa. Se on hyvän elokuvan merkki.

Tiiviste
Käyttäjä

rating 100,000

Brad Pittin ja Edward Nortonin parhaat roolit ikinä.

Waltu
Käyttäjä

rating 100,000

Tässä taas semmonen leffa, jonka viitsii katsoa uudestaan! Oli taas loistava leffa, joka erottuu massasta edukseen.

whatever
Käyttäjä

rating 100,000

PARAS!

zzzjjj
Käyttäjä

rating 100,000

Maailman kaikkien aikojen paras elokuva

1muri
Käyttäjä

rating 100,000

741moimoi
Käyttäjä

rating 100,000

__IIPO__
Käyttäjä

rating 100,000

_Nowhere man_
Käyttäjä

rating 100,000

aasi
Ylläpitäjä

rating 100,000

ABF
Käyttäjä

rating 100,000

Afrikan_Keisari
Käyttäjä

rating 100,000

Agneror
Käyttäjä

rating 100,000

Ahvena
Käyttäjä

rating 100,000

ainolinnea
Käyttäjä

rating 100,000

ajatuslapsi
Käyttäjä

rating 100,000

-ak
Käyttäjä

rating 100,000

akemanni
Käyttäjä

rating 100,000

akinnah
Käyttäjä

rating 100,000

akinnna
Käyttäjä

rating 100,000

Altema
Käyttäjä

rating 100,000

ambbe
Käyttäjä

rating 100,000

Amnesiac
Käyttäjä

rating 100,000

andy
Tähtääjä

rating 100,000

Annalisa
Käyttäjä

rating 100,000

Antendo
Käyttäjä

rating 100,000

Antsa82
Käyttäjä

rating 100,000

antsu_vaan
Käyttäjä

rating 100,000

Applethief
Käyttäjä

rating 100,000

arbendico
Käyttäjä

rating 100,000

arkistomies
Käyttäjä

rating 100,000

arpum
Käyttäjä

rating 100,000

Arsi T. Elokolikko
Ylläpitäjä

rating 100,000

Arwin
Käyttäjä

rating 100,000

Ascesis
Käyttäjä

rating 100,000

Ashom
Käyttäjä

rating 100,000

Bad Lieutenant
Käyttäjä

rating 100,000

bakayo
Käyttäjä

rating 100,000

banaanipalmu
Käyttäjä

rating 100,000

Batman
Käyttäjä

rating 100,000

bauer
Käyttäjä

rating 100,000

Ben Turpin
Käyttäjä

rating 100,000

bethie
Käyttäjä

rating 100,000

Blairoid
Käyttäjä

rating 100,000

BlaizerTM
Käyttäjä

rating 100,000

Blondie
Käyttäjä

rating 100,000

blueskies
Käyttäjä

rating 100,000

Bobo-mies
Käyttäjä

rating 100,000

bondey
Käyttäjä

rating 100,000

Borcha
Käyttäjä

rating 100,000

c4fkw294ziq
Käyttäjä

rating 100,000

Carvel
Käyttäjä

rating 100,000

Cavaldi The Vivaldi
Käyttäjä

rating 100,000

chewie
Käyttäjä

rating 100,000

chocopop
Käyttäjä

rating 100,000

Citizen Vader
Käyttäjä

rating 100,000

Clarice
Käyttäjä

rating 100,000

CLOSEThero
Käyttäjä

rating 100,000

Compi
Käyttäjä

rating 100,000

Contact
Käyttäjä

rating 100,000

CorporalCauliflower
Käyttäjä

rating 100,000

Cpa
Käyttäjä

rating 100,000

Creeper234
Käyttäjä

rating 100,000

Crossfire
Käyttäjä

rating 100,000

Cuomi
Tähtääjä

rating 100,000

D-McH
Käyttäjä

rating 100,000

Dagmary
Käyttäjä

rating 100,000

daiju
Käyttäjä

rating 100,000

Damääs
Käyttäjä

rating 100,000

Dave Is New Hero
Käyttäjä

rating 100,000

Deadpool
Käyttäjä

rating 100,000

Deckard
Käyttäjä

rating 100,000

Deffis
Käyttäjä

rating 100,000

Diminution
Käyttäjä

rating 100,000

Dita
Käyttäjä

rating 100,000

DonHessu
Käyttäjä

rating 100,000

Dread
Käyttäjä

rating 100,000

E-Mies
Tykittäjä

rating 100,000

Eba94
Käyttäjä

rating 100,000

ebastian
Käyttäjä

rating 100,000

eduardo92
Käyttäjä

rating 100,000

eevaliisa
Käyttäjä

rating 100,000

egeee
Käyttäjä

rating 100,000

El Wray
Käyttäjä

rating 100,000

Electric Wizard
Käyttäjä

rating 100,000

Elemo
Käyttäjä

rating 100,000

elmo90
Käyttäjä

rating 100,000

Elo_man
Käyttäjä

rating 100,000

Elotikka
Käyttäjä

rating 100,000

Ely
Käyttäjä

rating 100,000

Embule
Käyttäjä

rating 100,000

eMily
Käyttäjä

rating 100,000

emirate_83
Käyttäjä

rating 100,000

Emperor
Käyttäjä

rating 100,000

ENKERRO19
Käyttäjä

rating 100,000

Esu
Käyttäjä

rating 100,000

etl
Käyttäjä

rating 100,000

Express
Käyttäjä

rating 100,000

Eyehategod
Käyttäjä

rating 100,000

F_Spaz
Käyttäjä

rating 100,000

fasetti
Käyttäjä

rating 100,000

ffancy
Käyttäjä

rating 100,000

Floyd
Käyttäjä

rating 100,000

fooga
Käyttäjä

rating 100,000

ForrestGump
Käyttäjä

rating 100,000

Freakshow
Käyttäjä

rating 100,000

fritic87
Käyttäjä

rating 100,000

gandalf
Käyttäjä

rating 100,000

geewee
Käyttäjä

rating 100,000

gerbba
Käyttäjä

rating 100,000

Getoman
Käyttäjä

rating 100,000

getreal
Käyttäjä

rating 100,000

Getrude
Käyttäjä

rating 100,000

giljuvaari
Käyttäjä

rating 100,000

gojira
Käyttäjä

rating 100,000

Gordon Cole
Käyttäjä

rating 100,000

Graffit
Käyttäjä

rating 100,000

-Greed-
Käyttäjä

rating 100,000

Grönberg
Käyttäjä

rating 100,000

gudrun
Käyttäjä

rating 100,000

Gumbert
Käyttäjä

rating 100,000

Haahuilija
Käyttäjä

rating 100,000

Hakasaari
Käyttäjä

rating 100,000

Hannes
Käyttäjä

rating 100,000

Hausi
Käyttäjä

rating 100,000

hauskaailmanhumalaa
Käyttäjä

rating 100,000

Havoc-
Käyttäjä

rating 100,000

haxor
Käyttäjä

rating 100,000

hemulensis
Käyttäjä

rating 100,000

Hilavitkutinkutkutin
Käyttäjä

rating 100,000

Hissukka
Käyttäjä

rating 100,000

Hnry
Käyttäjä

rating 100,000

holis
Käyttäjä

rating 100,000

hollanti123
Käyttäjä

rating 100,000

Horatio
Käyttäjä

rating 100,000

Houdini
Käyttäjä

rating 100,000

huivaihai
Käyttäjä

rating 100,000

hummingbird
Käyttäjä

rating 100,000

humputse
Käyttäjä

rating 100,000

Iciph3r_
Käyttäjä

rating 100,000

Ihan höpö jätkä
Käyttäjä

rating 100,000

ikavir
Käyttäjä

rating 100,000

ilkka
Käyttäjä

rating 100,000

ilmastointiteippi
Käyttäjä

rating 100,000

Indiscretion
Käyttäjä

rating 100,000

Ipar
Käyttäjä

rating 100,000

irenreV
Käyttäjä

rating 100,000

Iron Cross
Käyttäjä

rating 100,000

jaajaa
Käyttäjä

rating 100,000

jacks
Käyttäjä

rating 100,000

Jakke 29
Käyttäjä

rating 100,000

Jammar
Käyttäjä

rating 100,000

Jamou
Käyttäjä

rating 100,000

jamzu98
Käyttäjä

rating 100,000

jani87
Käyttäjä

rating 100,000

janipa
Käyttäjä

rating 100,000

jarkkose
Käyttäjä

rating 100,000

jarppa169
Käyttäjä

rating 100,000

jarska68
Käyttäjä

rating 100,000

jawbreaker
Käyttäjä

rating 100,000

jazka
Käyttäjä

rating 100,000

JebuX
Käyttäjä

rating 100,000

JeLaine
Käyttäjä

rating 100,000

Jerrre
Käyttäjä

rating 100,000

JesseJones
Käyttäjä

rating 100,000

Jimi
Käyttäjä

rating 100,000

Jimmy
Käyttäjä

rating 100,000

JJL420
Käyttäjä

rating 100,000

Jklak
Käyttäjä

rating 100,000

Joenkkoe
Käyttäjä

rating 100,000

johnny depp
Käyttäjä

rating 100,000

johnny69
Käyttäjä

rating 100,000

Johtaja_Jr
Käyttäjä

rating 100,000

Jokke69
Käyttäjä

rating 100,000

Jonttura
Käyttäjä

rating 100,000

Jöpö
Käyttäjä

rating 100,000

jordgubbssylt
Käyttäjä

rating 100,000

Jorma-Ray
Käyttäjä

rating 100,000

Joukkoruhoase
Käyttäjä

rating 100,000

JSJ
Käyttäjä

rating 100,000

Jugger
Käyttäjä

rating 100,000

juhothenero
Käyttäjä

rating 100,000

juicebox
Käyttäjä

rating 100,000

Julhe
Käyttäjä

rating 100,000

Jurzo
Käyttäjä

rating 100,000

Juunas91
Käyttäjä

rating 100,000

Juusak
Käyttäjä

rating 100,000

juustohöylä
Käyttäjä

rating 100,000

Juutso90
Käyttäjä

rating 100,000

JV
Käyttäjä

rating 100,000

Kaakeli
Käyttäjä

rating 100,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 100,000

Kalmannäkijä
Käyttäjä

rating 100,000

Kaltsu
Käyttäjä

rating 100,000

Kampis
Käyttäjä

rating 100,000

kanssi
Käyttäjä

rating 100,000

kare
Käyttäjä

rating 100,000

karelius
Käyttäjä

rating 100,000

KARHU---
Käyttäjä

rating 100,000

Karkkipussi
Käyttäjä

rating 100,000

Karmacoma
Käyttäjä

rating 100,000

katiiimoi
Käyttäjä

rating 100,000

Kay09
Käyttäjä

rating 100,000

keijomies
Käyttäjä

rating 100,000

kekkonen
Käyttäjä

rating 100,000

killbill
Käyttäjä

rating 100,000

Kilttipoika
Käyttäjä

rating 100,000

KimmoW
Käyttäjä

rating 100,000

Kirffes
Käyttäjä

rating 100,000

KiTaHo
Käyttäjä

rating 100,000

KITT91
Käyttäjä

rating 100,000

Kllooni
Käyttäjä

rating 100,000

Kokelas
Käyttäjä

rating 100,000

Kokkis
Käyttäjä

rating 100,000

kolamuki
Käyttäjä

rating 100,000

KommandoNord
Käyttäjä

rating 100,000

Konsta-Boy
Käyttäjä

rating 100,000

korkkinado
Käyttäjä

rating 100,000

Kosaani
Käyttäjä

rating 100,000

kotipiru
Käyttäjä

rating 100,000

Krisu79
Käyttäjä

rating 100,000

kultanyrkki
Käyttäjä

rating 100,000

Kumkvatti
Käyttäjä

rating 100,000

kunoichi
Käyttäjä

rating 100,000

kurkkupurkki
Käyttäjä

rating 100,000

Kustaa
Ylläpitäjä

rating 100,000

kuunsuru
Käyttäjä

rating 100,000

lafleurdumal
Käyttäjä

rating 100,000

lällälää79
Käyttäjä

rating 100,000

Lambertto
Käyttäjä

rating 100,000

Lasikukko
Käyttäjä

rating 100,000

Lateindahaus
Käyttäjä

rating 100,000

lebajuu
Käyttäjä

rating 100,000

Lebowski
Tykittäjä

rating 100,000

Leffa Timppa
Käyttäjä

rating 100,000

Lentäjä
Käyttäjä

rating 100,000

LetThereBeRock
Käyttäjä

rating 100,000

Lewis
Käyttäjä

rating 100,000

LikainenSielu
Käyttäjä

rating 100,000

LilyLaz3r
Käyttäjä

rating 100,000

Limestone
Käyttäjä

rating 100,000

Limet
Käyttäjä

rating 100,000

Lindeman
Käyttäjä

rating 100,000

Linkous
Käyttäjä

rating 100,000

Lobster88
Käyttäjä

rating 100,000

Lordi-fani
Käyttäjä

rating 100,000

LSD
Käyttäjä

rating 100,000

lurde
Käyttäjä

rating 100,000

Luumunana
Käyttäjä

rating 100,000

Luxi
Käyttäjä

rating 100,000

M.P.Hietala
Käyttäjä

rating 100,000

macantti
Käyttäjä

rating 100,000

Madventur3z
Käyttäjä

rating 100,000

madworld
Käyttäjä

rating 100,000

MaggotCorpse
Käyttäjä

rating 100,000

Mamucha
Käyttäjä

rating 100,000

Mara
Käyttäjä

rating 100,000

marinanna
Käyttäjä

rating 100,000

Marjukka
Käyttäjä

rating 100,000

marulisu
Käyttäjä

rating 100,000

mattikatti
Käyttäjä

rating 100,000

max55
Käyttäjä

rating 100,000

Maximus
Käyttäjä

rating 100,000

May_Force_Be_With_U
Käyttäjä

rating 100,000

mbay
Käyttäjä

rating 100,000

mcleffa92
Käyttäjä

rating 100,000

meep
Käyttäjä

rating 100,000

menota
Käyttäjä

rating 100,000

meo
Käyttäjä

rating 100,000

mersilja
Käyttäjä

rating 100,000

MersuZ
Käyttäjä

rating 100,000

michelangelo
Käyttäjä

rating 100,000

mige
Käyttäjä

rating 100,000

Migulli
Käyttäjä

rating 100,000

Migus
Käyttäjä

rating 100,000

mike
Käyttäjä

rating 100,000

mikke93
Käyttäjä

rating 100,000

Miko
Käyttäjä

rating 100,000

Mimi
Käyttäjä

rating 100,000

mimic
Käyttäjä

rating 100,000

mirao
Käyttäjä

rating 100,000

-mirco-
Käyttäjä

rating 100,000

misakorp
Käyttäjä

rating 100,000

Missyh
Käyttäjä

rating 100,000

mongsteri
Käyttäjä

rating 100,000

Moottorisaha
Käyttäjä

rating 100,000

Mormegil
Käyttäjä

rating 100,000

Mouho
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Blonde
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Orange
Käyttäjä

rating 100,000

Mr.Nobody
Käyttäjä

rating 100,000

murkula888
Käyttäjä

rating 100,000

Muumipappa
Käyttäjä

rating 100,000

Nanopoli
Käyttäjä

rating 100,000

naraaya
Käyttäjä

rating 100,000

Nasty Suicide
Käyttäjä

rating 100,000

Neene
Käyttäjä

rating 100,000

Nephilim
Käyttäjä

rating 100,000

NiklasFFF
Käyttäjä

rating 100,000

nimetön
Käyttäjä

rating 100,000

NitroPupu
Käyttäjä

rating 100,000

nizita
Käyttäjä

rating 100,000

nko
Käyttäjä

rating 100,000

Noksuu_
Käyttäjä

rating 100,000

Noose
Käyttäjä

rating 100,000

Nortca
Käyttäjä

rating 100,000

Nortica
Käyttäjä

rating 100,000

notnaas
Käyttäjä

rating 100,000

Oderi
Käyttäjä

rating 100,000

Odoshi
Käyttäjä

rating 100,000

oiqqu
Käyttäjä

rating 100,000

olli
Käyttäjä

rating 100,000

Ovulaatio
Käyttäjä

rating 100,000

ozkuz
Käyttäjä

rating 100,000

p000p
Käyttäjä

rating 100,000

Paka
Käyttäjä

rating 100,000

Paskis
Käyttäjä

rating 100,000

Pasma
Käyttäjä

rating 100,000

patruzka
Käyttäjä

rating 100,000

Pette
Käyttäjä

rating 100,000

Petux
Käyttäjä

rating 100,000

Phobia
Käyttäjä

rating 100,000

Pikkumyy
Käyttäjä

rating 100,000

pikkusartsa
Käyttäjä

rating 100,000

Pingutyyppi
Ylläpitäjä

rating 100,000

pismaaa
Käyttäjä

rating 100,000

polarbears
Käyttäjä

rating 100,000

Polemoni
Käyttäjä

rating 100,000

Presidentti
Käyttäjä

rating 100,000

Princess of Darkness
Käyttäjä

rating 100,000

psjukkis
Käyttäjä

rating 100,000

Psyyke
Käyttäjä

rating 100,000

Pula92
Käyttäjä

rating 100,000

Purtsi
Käyttäjä

rating 100,000

quarzal
Käyttäjä

rating 100,000

qwenty
Käyttäjä

rating 100,000

Rade
Käyttäjä

rating 100,000

raendom
Käyttäjä

rating 100,000

RanmaConan
Käyttäjä

rating 100,000

ratisti
Käyttäjä

rating 100,000

RaZzi
Käyttäjä

rating 100,000

retkimies
Käyttäjä

rating 100,000

reykir
Käyttäjä

rating 100,000

rillijulle
Tykittäjä

rating 100,000

rise_above_hate
Käyttäjä

rating 100,000

Risu
Käyttäjä

rating 100,000

RjM
Käyttäjä

rating 100,000

Roaster
Käyttäjä

rating 100,000

RobottiRuttunen
Käyttäjä

rating 100,000

Rocconeverdies^
Käyttäjä

rating 100,000

Rockgirlie
Käyttäjä

rating 100,000

Rocky
Käyttäjä

rating 100,000

Roklis
Käyttäjä

rating 100,000

rollejokinen
Käyttäjä

rating 100,000

roniho
Käyttäjä

rating 100,000

Roslyn82
Käyttäjä

rating 100,000

rustuid
Käyttäjä

rating 100,000

Rutanen
Käyttäjä

rating 100,000

-s-
Käyttäjä

rating 100,000

Sacaros
Käyttäjä

rating 100,000

Saku Työrinoja
Käyttäjä

rating 100,000

Salluskainen
Käyttäjä

rating 100,000

SaMSUoM
Käyttäjä

rating 100,000

sandehopo
Käyttäjä

rating 100,000

satanoperca
Käyttäjä

rating 100,000

seeuinhell
Käyttäjä

rating 100,000

senaattori
Käyttäjä

rating 100,000

sevenn
Käyttäjä

rating 100,000

Shiwa
Käyttäjä

rating 100,000

Siitoin
Käyttäjä

rating 100,000

simbah
Käyttäjä

rating 100,000

sinkkuli
Käyttäjä

rating 100,000

SiPe
Käyttäjä

rating 100,000

Sipuliii
Käyttäjä

rating 100,000

siryan
Käyttäjä

rating 100,000

Sleepinggweirdo
Käyttäjä

rating 100,000

sloth
Käyttäjä

rating 100,000

Snakke
Käyttäjä

rating 100,000

Sney
Käyttäjä

rating 100,000

Sohviina
Käyttäjä

rating 100,000

Söpö
Ylläpitäjä

rating 100,000

Sosuaz
Käyttäjä

rating 100,000

SpaceCadet1
Käyttäjä

rating 100,000

Spiderguy
Käyttäjä

rating 100,000

Spielberg
Käyttäjä

rating 100,000

Stain84
Käyttäjä

rating 100,000

subtitles
Käyttäjä

rating 100,000

sukka-aivo
Käyttäjä

rating 100,000

surrealism
Käyttäjä

rating 100,000

Suttura
Käyttäjä

rating 100,000

swan
Käyttäjä

rating 100,000

sykkeys
Käyttäjä

rating 100,000

TaaTu
Käyttäjä

rating 100,000

Taavitti
Käyttäjä

rating 100,000

Taft
Käyttäjä

rating 100,000

tahvonautti
Käyttäjä

rating 100,000

Taika-Jacques
Käyttäjä

rating 100,000

TaoTao
Käyttäjä

rating 100,000

Tapio
Käyttäjä

rating 100,000

tapupoika
Käyttäjä

rating 100,000

Taukki
Käyttäjä

rating 100,000

techman
Käyttäjä

rating 100,000

Teeeemu
Käyttäjä

rating 100,000

teemou
Käyttäjä

rating 100,000

TeeP
Käyttäjä

rating 100,000

Tek-
Käyttäjä

rating 100,000

Teknopottu
Käyttäjä

rating 100,000

Termos
Käyttäjä

rating 100,000

The Pirate King
Käyttäjä

rating 100,000

the ugly
Käyttäjä

rating 100,000

The Wolf
Tähtääjä

rating 100,000

The_Killer_I
Käyttäjä

rating 100,000

TheDuuD
Käyttäjä

rating 100,000

TheMan
Käyttäjä

rating 100,000

TheNameless
Käyttäjä

rating 100,000

TheSlenderman
Käyttäjä

rating 100,000

Thorazine
Käyttäjä

rating 100,000

Thretau
Käyttäjä

rating 100,000

Tiala
Käyttäjä

rating 100,000

tiivitaavi
Käyttäjä

rating 100,000

Tino
Käyttäjä

rating 100,000

tire
Käyttäjä

rating 100,000

tlrantan
Käyttäjä

rating 100,000

TMNT
Käyttäjä

rating 100,000

Toi-Lai-Lee
Käyttäjä

rating 100,000

TomCruise
Käyttäjä

rating 100,000

Tomi
Käyttäjä

rating 100,000

Tomi93_8
Käyttäjä

rating 100,000

Tomoffinland
Käyttäjä

rating 100,000

Topsukka
Käyttäjä

rating 100,000

Travis Bickle
Käyttäjä

rating 100,000

Trinity
Käyttäjä

rating 100,000

tristan
Käyttäjä

rating 100,000

Tsaar1
Käyttäjä

rating 100,000

Tsingis
Käyttäjä

rating 100,000

ttanj
Käyttäjä

rating 100,000

TTQ
Käyttäjä

rating 100,000

Tunkki
Käyttäjä

rating 100,000

tup0x
Käyttäjä

rating 100,000

tupla-v
Käyttäjä

rating 100,000

Tyler Durden
Käyttäjä

rating 100,000

tyynyH
Käyttäjä

rating 100,000

uakire
Käyttäjä

rating 100,000

UFO
Käyttäjä

rating 100,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 100,000

unikko
Käyttäjä

rating 100,000

Unt wor
Käyttäjä

rating 100,000

ussoj
Käyttäjä

rating 100,000

vadelma
Käyttäjä

rating 100,000

varamartti
Käyttäjä

rating 100,000

vattu
Käyttäjä

rating 100,000

Veawarior
Käyttäjä

rating 100,000

veksu_
Käyttäjä

rating 100,000

Vesa
Käyttäjä

rating 100,000

viidakon.ykä
Käyttäjä

rating 100,000

Viisas
Käyttäjä

rating 100,000

vilj00
Käyttäjä

rating 100,000

Villburn
Käyttäjä

rating 100,000

villeri
Käyttäjä

rating 100,000

virpoja
Käyttäjä

rating 100,000

Vminor
Käyttäjä

rating 100,000

Waki
Käyttäjä

rating 100,000

wanderlust
Käyttäjä

rating 100,000

Wayne 64
Käyttäjä

rating 100,000

wednesday
Käyttäjä

rating 100,000

weebux
Käyttäjä

rating 100,000

Wendel
Käyttäjä

rating 100,000

wendigo
Käyttäjä

rating 100,000

Wesley
Käyttäjä

rating 100,000

William Wernus Film
Käyttäjä

rating 100,000

Willy
Käyttäjä

rating 100,000

wuori
Käyttäjä

rating 100,000

yonaka
Käyttäjä

rating 100,000

Yulle
Käyttäjä

rating 100,000

Zarienda
Käyttäjä

rating 100,000

Zassi
Käyttäjä

rating 100,000

Zoidberg
Käyttäjä

rating 100,000

Zombie
Käyttäjä

rating 100,000

ZombieJesus
Käyttäjä

rating 100,000

ztaQ
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan tiedot

Fight Club
Fight Club arvosana 4,21
Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
1999
Pituus:
139 min
Ohjaajat:
David Fincher
Käsikirjoittajat:
Chuck Palahniuk, Jim Uhls
Pääosanäyttelijät:
Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, Meat Loaf
Maat:
USA, Saksa
Kielet:
englanti