Arvostelu

Tyly meininki piristää välillä Hollytuubin seassa.

Irkkutoimittajan rakastajatar pääsee hengestään ja nukkavierukirjoittaja joutuu keskelle superhärdelliä. Ennen kuin lyyti lahtattiin, hän antoi kasetin toimittajalle tietämättä että se sisältää vaalien ennkkosuosikin paljastumisen pommiukoksi. Politiikkaa, naissuhteita, IRA, nyrkillä hivauttelua, pommeja...huh, huh. Kohkausta riittää.

Puoleen väliin leffa kantaa tyylillään, mutta ylikohkaus pudottaa pohjan pois. Aluksi tuli mieleen Commitments, joka joltain osin muistuttaa Divorcing Jack -leffaa: rujoja ihmisiä tragikoomisissa tilanteissa keskellä koreilematonta maisemaa. Erona Commitmentsin eduksi on, että siinä homma toimii loppuun saakka.

DVD-hyllyjen vakioalennuskamana Divorcing Jack on kuitenkin keskivertoa parempi raina. Se on parempi kuin Hollymetsän peruskamat ja yllätti positiivisesti, johtuen osaltaan olemattomista odotuksista. Irkkutouhuissa on joku perusasia mikä vetoaa. Siloposkia niistä on turha hakea ja f-word sinkoilee tuon tuostakin. Tyly meininki piristää välillä Hollytuubin seassa.

Pisteet: rating 70,000

Viljami
Ylläpitäjä, 232 arvostelua
Arvosteltu: 05.11.2001
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Kultakuume
Kultakuume arvosana 4,19
Kultakuume
Diktaattori
Diktaattori arvosana 4,15
Diktaattori
Epäillyt
Epäillyt arvosana 4,12
Epäillyt
Yön ritari
Yön ritari arvosana 4,24
Yön ritari

Elokuvan tiedot

Divorcing Jack
Divorcing Jack arvosana 3,65
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1998
Pituus:
106 min
Ohjaajat:
David Caffrey
Pääosanäyttelijät:
David Thewlis, Jason Isaacs, Laine Megaw, Laura Fraser, Rachel Griffiths, Richard Gant
Maat:
Iso-Britannia