Pistejakauma

2%

6%

4%

10%

11%

20%

26%

17%

2%

2%

Pisteytykset

rating 20,000

Beer Master
Käyttäjä

rating 20,000

Laadukasta gorea oli mukavasti, varsinkin se amissin "itsemurha" oli komea. Valitettavasti found footage -kuvaustyyli pilasi koko leffan niin totaalisesti että yksi tähtikin tuntuu jo liioittelulta. Suuri pettymys.

cronenberger
Tykittäjä

rating 20,000

Huh huh, mitä zombie-huttua. Romeron kliseekimppu laahustaa vaivalloisesti vaappuen, välillä paikallaan polkien ja vailla järjen häivää kuin zombie konsanaan. Päähenkilöiden kohtalo ei kiinnosta yhtään sen enempää kuin zombieidenkaan, eikä aitoa jännitystä löydy rainasta sekunnin vertaa. Leffan splatteri on sentään ensiluokkaista, joskaan silläkään saralla ei nähdä mitään varsinaisesti uutta.

iffe
Käyttäjä

rating 20,000

Järkyttävän huono elokuva. Homma toimisi...uudella käsikirjoituksella, ilman typeriä nettivideojuttuja ja typerää videokamerapelleilyä. 1 tähti säälistä

Joku
Käyttäjä

rating 20,000

Kyllä on Romerolta jotenkin hävinny ote ton alkuperäisen trilogian jälkeen. Land of the dead oli vielä ihan jees, mutta tää ei. Koko käsikamerapelleilyn ois voinu jättää pois. Hahmot oli mitäänsanomattomia ja puolessavälissä leffaa rupes oleen ihan samantekevää mitä kellekin käy. Zombit sentään oli rujon näkösiä ja vertakin roiskuteltiin sopivissa määrin, mutta ei sekään tätä pelasta. Vielä ois sarjan viimeisin osa katsomatta, toivottavasti se ois vähän pirteempi kun tämä.

King Diamond*
Käyttäjä

rating 20,000

Lähinnä skeidaa tämä leffa.

Tupolev79
Käyttäjä

rating 20,000

Ikäväkseni on todettava, että tämä lienee surkein vakavasti otettava zombielokuva mitä olen nähnyt ja pieksee surkeudessaan Land of the Deadin mennen tullen. Itse zombit ja muut näyttelijät esittivät kyllä niin pökkelöä suorittamista, ettei itseä jaksanut enää puolen välin jälkeen kiinnostaa. Elokuvassa käytetty kuvaustyylikin on jo niin loppuun kulutettu ettei se ainakaan parantanut tätä katseluelämystä. Jos jotain positiivista pitää sanoa niin tehosteet olivat paikoitellen ihan kohdillaan mutta ei tätä voi oikein tämän genren faneille suositella.

Ihan vitunmoinen pettymys josta yksi tähtikin on jo melkein liikaa..

Gaz
Käyttäjä

rating 20,000

Nickritic
Käyttäjä

rating 20,000

tare84
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

Diary of the Dead
Diary of the Dead arvosana 2,99
Genret:
Kauhu,
Valmistusvuosi:
2007
Pituus:
95 min
Ohjaajat:
George A. Romero
Käsikirjoittajat:
George A. Romero
Pääosanäyttelijät:
Amy Ciupak Lalonde, Joshua Close, Michelle Morgan, Shawn Roberts
Maat:
USA
Kielet:
englanti