Pistejakauma

3%

0%

1%

2%

3%

9%

10%

27%

18%

28%

Pisteytykset

rating 50,000

dbgirl
Käyttäjä

rating 50,000

Tylsä leffa, ainakin ne toimintakohtaukset. Komedia ei suurimmaksi osaksi toiminut, minun mielestäni hauskaksi leffaa ei tee pelkästään se, että siinä on hassut musiikit ja ihmiset vähän koheltavat. Draama kyllä toimi ja pidinkin siitä eniten, varsinkin tykkäsin katsella Stephenin (David Emge, se pilotti) ja naisen välistä suhdetta. Hieman hämäsi kun Stephen näytti paikoin nuorelta Hugh Laurielta. Kauhua ja ahdistavuuttakin oli, olisi vain saanut olla enemmänkin, kuten myös yhteiskuntakritiikkiä/satiiria. Välillä en myöskään tajunnut hahmojen toimintaa ja ajatuksenjuoksua... Ok leffa, mutta pitkästytti niin että en katsoisi mieluusti enää uudestaan. Plussaa siitä, että se nainen ei ollut idiootti ja avuton niin kuin yleensä (kauhu)leffoissa.

Keräilijä
Käyttäjä

rating 50,000

Maskeeraukselle papukaijamerkki. Olisihan tuo melko vekkulia touhua asua ostarilla ja elellä siellä herroiksi. Tietty ulkopuoliset hiipparit voisivat tulla haitaksi mutta ei se haittaisi. Zombit, nämä älyttömät laahustajat, ovat kuin lemmikkejä näille selviytyjille. Oi näitä örveltäjien murahduksia ja gurlum ääniä. Klassikko joka haisee jo vähän vintiltä.

mauge
Tähtääjä

rating 50,000

Day of the Dead on ehdoton suosikkini tästä sarjasta, mutta Dawn tulee sitten kakkosena. Ihan hyvää 70-luvun zombie vääntöä, jonka joku on nähnyt myös kulutushysterian kritiikkinä. Itse en pysty näkemään tätä ulottuvuutta niin spesifinä, mutta pidän hienona ja syvänä ajatuksena tätä visiota, että ihmiset elävät elämänsä läpi kuolemaa muistuttavavassa horrostilassa. Zombie joukko näyttää tietenkin naurettavalta hitaine liikkeineen. Massana vyöryvä idioottijoukko tuhoaa ilman aivoja kaiken mikä eteen tulee. Sitten havahtuu ja tajuaa, että toi joukko kuvaa kaikessa groteskisuudessaan modernia yhteiskuntaa. Ymmärtäminen on melkoinen ahaa-elämys. Vituttaa, että ite oon samanlainen.

dot
Käyttäjä

rating 50,000

eskoaarne
Käyttäjä

rating 50,000

Luc1fer
Käyttäjä

rating 50,000

Miliisi
Käyttäjä

rating 50,000

MojoRisin
Käyttäjä

rating 50,000

nukka_
Käyttäjä

rating 50,000

phodos
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Dawn of the Dead
Dawn of the Dead arvosana 4,20
Genret:
Kauhu,
Valmistusvuosi:
1978
Pituus:
126 min
Ohjaajat:
George A. Romero
Käsikirjoittajat:
George A. Romero
Pääosanäyttelijät:
David Emge, Gaylen Ross, Ken Foree, Scott H. Reiniger
Maat:
USA
Kielet:
englanti