Pistejakauma

0%

0%

0%

8%

8%

46%

33%

4%

0%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

dbgirl
Käyttäjä

rating 60,000

Olen viime aikoina ollut todella pettynyt Marvelin tuotoksiin, joten tämä oli positiivinen yllätys. Jännittävä vakoojatrilleri perhedraamalla eikä kauheasti supersankareilua, mikä valitettavasti vei kyllä uskottavuutta lopussa koska loppujen lopuksi Black Widow on kuitenkin vain ihminen.

Leffan pahis oli kyllä kauhea: kontrollifriikki, väkivaltainen sekopää joka haluaa hallita maailmaa. En yhtään enää yhtään ihmettele Black Widown’n loikkaamista länteen. En tiennyt hahmon syntyhistoriaa joten tämä oli oikein hyvä tietopaketti, hyvä syntytarina. Vielä kun olisi ollut parempi lopetus tälle.

David Harbour oli hyvä ja hauska, odotin aina hänen kohtauksiaan. Black Widow’n suhde siskoonsa oli mielenkiintoista seurattavaa, joskaan ei niin syvällistä kuin olin toivonut. On ehkä väärin toivoa sellaista Marvelilta, mutta tässä tapauksessa olisin kyllä sellaista halunnut. Hyvä leffa kumminkin.

digitalbeat
Käyttäjä

rating 60,000

Kerran katsottava ja ihan hyvä "voimanainen" supersankaripätkä jossa hieman James Bond ja agenttileffojen vaikutteita. Hieman tyhjä maku tästä jäi mutta plussaa oli dysfunktionaalisen ihmeperheen kuvaus joka oli mielestäni tosi hyvin onnistunut. Toiminta on pääasiassa ja loppupuolella sitä on vähän jo liikaakin ärsyttävyyteen asti. Hieman väljempi leikkaus actionkohtausten välillä olisi tehnyt elokuvasta katsottavamman.

IsoVauva
Käyttäjä

rating 60,000

Tässä olisi ollut ainesta vähän pienemmän luokan särmikkääksi agenttijännäriksi, mitä leffa alkupuoliskolla osittain olikin, mutta valitettavasti leffa sortuu lopussa perus Marvel kliseisiin, eli maailmaa suurempiin toimintakohtauksiin, jossa kaikki räjähtää ja realismista ei ole tietoakaan. Se ei jossain Infinity Warissa ole ongelma, jossa ruutu on täynnä toinen toistaan vahvempia supersankareita, mutta tässä oli pelkkiä perus ihmisiä, jotka selvisivät ties mistä.
Toiminta oli muutenkin pieni pettymys. Alussa se oli kuvattu aivan liian läheltä ja pilattu nopeilla leikkauksilla ja shaky camilla, ja lopussa oli taas tuo perus CGI ilotulitus. Onneksi mukaan mahtui myös pari varsin toimivaa räimettä ja yksi hyvä takaa-ajokohtaus.

Leffa oli parhaimmillaan hiljaisissa hetkissä, kun hahmot vain puhuvat toisilleen. Huumori toimi suurimmaksi osin ja hahmoilla oli selvää kemiaa keskenään. Leffan selvät starat olivat Florence Pugh ja David Harbour. Scarlett Johansson jää valitettavasti omassa soololeffassaan hieman sivustakatsojaksi. Pahikset olivat molemmat pettymyksiä.

Perus viihdyttävä Marvel raina, jossa olisi ollut potentiaalia paljon parempaakin, jos mallia olisi otettu esimerkiksi Winter Soldierista. Nyt päällimmäisenä jäi mieleen se, että leffa oli auttamattomasti muutaman vuoden myöhässä kiitos Endgamen tapahtumien ja tuntui vain "pakolliselta pahalta".

c4fkw294ziq
Käyttäjä

rating 60,000

D-McH
Käyttäjä

rating 60,000

Demonic
Käyttäjä

rating 60,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 60,000

phodos
Käyttäjä

rating 60,000

QT
Käyttäjä

rating 60,000

The Sam1
Käyttäjä

rating 60,000

TomCruise
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Black Widow
Black Widow arvosana 3,08
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2021
Pituus:
133 min
Ohjaajat:
Cate Shortland
Käsikirjoittajat:
Eric Pearson, Jac Schaeffer, Ned Benson
Pääosanäyttelijät:
David Harbour, Florence Pugh, Olga Kurylenko, O-T Fagbenle, Rachel Weisz, Ray Winstone, Scarlett Johansson
Maat:
USA
Kielet:
englanti