Pistejakauma

1%

0%

0%

0%

1%

5%

8%

30%

25%

31%

Pisteytykset

rating 100,000

satanoperca
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi parhaimmista elokuvista mitä olen nähnyt.

Yksi parhaimmista elokuvista ikinä.

afterman
Käyttäjä

rating 100,000

joskus teininä viimeksi nähnyt tämän mestariteoksen 5/5

Arttuuu
Käyttäjä

rating 100,000

Paras näkemäni rasismi aiheinen elokuva ja yksi parhaista elokuvista ikinä, joka oikeasti koskettaa ja mietityttää 5/5

Arzgahhh
Käyttäjä

rating 100,000

Norttonin paras elokuva todellakin! Siis tässä jos missä, leffassa on ihan oikee opetuskin. Tää on kyl yks kaikkien aikoijen suosikki mun leffa hyllyssä. Tässä on väkevää draamaa sekä myös huumoria.

Tätä leffaa pitäis mun mielestä. Näyttää jopa yhteiskunnan tunnilla koulussa. Ylä-asteella oleville nuorille. Saatais ehkä vähän suvaitsevaisempi yhteiskunta.

Cpa
Käyttäjä

rating 100,000

Leffa oli kaikin puolin aivan tajuton. Varmaan yks rankimmista stooreista, joita oon koskaan kattonu. Näyttelijäsuoritukset loistavia, käsikirjotus mieletön. Tämä, jos mikä, ansaitsee viisi (5) tähteä!

Dickey
Käyttäjä

rating 100,000

Ehkäpä 90-luvun paras elokuva!

DRUGS
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan mahtava elokuva. Saa kyllä miettimään paljon rasismia ja mikä on oikein ja väärin.

Enigma
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi loistavimmista ikinä.

Glorry
Käyttäjä

rating 100,000

Yllätyin positiivisesti. Olen aina ollut epäkiinnostunut todella vakavista elokuvista (ajatuksena vain "tylsä") mutta tämä oli vain vau. Näyttelijöiden työ oli loistavaa. Tätä elokuvaa ei voi kuin vain kehua,

hann.
Käyttäjä

rating 100,000

Olin kuullut American History X:stä paljon ja päätin vihdoinkin eräänä iltana katsoa sen.
Leffan loputtua olin täysin myyty. Elokuva veti todella hiljaiseksi. Mielenkiintoisesta, ehkä jo hieman kuluneestakin aiheesta oli saatu tehtyä aito, oikeasti koskettava eikä yhtään saarnalta tuntuva elokuva.
Näyttelijät olivat loistavia ja eläytyivät hyvin rooleihinsa.

Takautumakohdat olivat mielestäni mielenkiintoinen lisä ja veivät elokuvaa mukavasti eteenpäin ja aukaisivat elokuvan päähenkilöiden mielenmaisemia.

Tämä elokuva kuuluu ehdottomasti omaan top 10 listaan.

Harrycane
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hieno ja puhutteleva leffa.

Hetos
Käyttäjä

rating 100,000

Jaa, tuli sitten tämäkin leffa katsottua. American History X on paljon hurjempi leffa kuin miltä se aluksi kuulostaa. Se pitää nähdä jotta sen ymmärtää. Se on brutaalilla väkivallalla maustettu mestariteos vihasta ja rasismista.
Elokuvan melko yksinkertaisessa, mutta syvässä, tarinassa on paljon eri ulottuvuuksia ja käänteitä. Se kuvaa suorastaan mestarillisesti vihaa, rasismia, vankilaelämää ja muita raskaita aiheita. Kyseessä ei siis ole mikään tavallinen draama jonka pääosaan on saatu Edward Norton, vaan kyseessä on oikeasti rankka elokuva.
Elokuvan kaikki näyttelijät ovat huipputason suorittajia, erityiskiitokset menevät Nortonille. Lisäksi elokuvan lukuisat väkivaltaiset ja raa´at kohtaukset, sekä sen koskettava loppu, tuovat lisäpisteitä. Elokuva ei hienonna mitään, kuten useimmat lajityypin elokuvista, vaan näyttää brutaalisti kaiken. Mustavalkoiset menneisyyden kuvaukset ovat rauhallisempia ja tarinaa eteenpäin vieviä, kun taas värillinen nykyaika on raakaa ja toiminnallista.
Elokuvan kaunis musiikki, iskevä draama, sekä opettavainen, kiehtova ja koskettava tarina tekee siitä mestariteoksen vailla vertaa. Ei edes pieni pitkästyminen tiputa sitä huippusijalta.

5/5

IronMaiden
Käyttäjä

rating 100,000

Ehdottomasti paras rasismista kertova elokuva. Edward Norton on loistava, Furlong ei vakuuta ihan yhtä hyvin mutta hyvä hänkin on.
Leffa jättää miettimään vielä pitkäksi aikaa sen loputtua.

Jabbopoikanen
Käyttäjä

rating 100,000

Rasismi-leffoista paras! En keksi muutakaan sanottavaa.

jalakanen
Käyttäjä

rating 100,000

Timantinkova leffa.

JamesDean
Käyttäjä

rating 100,000

Todella vaikuttava elokuva. Suosikkini kautta aikojen eikä turhaan!

5/5 annoin. Muuten 4/5, mutta Nortonin loistava roolisuoritus pakottaa antamaan yhden pisteen lisää.

jampaa6
Käyttäjä

rating 100,000

Kaikki toimii niin kuin pitääkin ja elokuva onnistuu tavoitteessaan: Mitä järkeä tässä kaikessa on?. Erittäin masentava elokuva.

JohnieH
Käyttäjä

rating 100,000

Hiljaseksi vetää kyllä.. Loistava leffa täytyy myöntää.

keijomies
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä on todellakin yksi parhaimmista elokuvista koskaan. Edward Norton teki aivan käsittämättömän suorituksen elokuvan päähenkilönä. Elokuva toi melkeen jopa tipan linssiin... ehdottomasti menee top-10 lemppareihini. :D

Kostajakani
Käyttäjä

rating 100,000

Katsoin tän ekan kerran joskus ollessani ala-asteella, muistin vain muutaman kohtauksen ja sen että pidin elokuvasta. Päätin nyt katsoa uudelleen.

Huhhuh!

Kyllä American History X on paras muukalaispelosta (ja nimenomaan sen typeryydestä) kertova elokuva mitä oon ikinä nähnyt. Haluaisin tietää mitä reaktioita tämä herättäisi "Derekin" kaltaisissa ihmisissä.

kuperkeikka
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava elokuva! Elokuva pistää kyllä miettimään asioita.Loppu jätti kyllä haikean mielen. Tällaisia elokuvia lisää!

Kurt
Käyttäjä

rating 100,000

Kuuluu omalle top-10 listalle ehdottomasti. Näyttelijät vetävät loistavat suoritukset, varsinkin nuori Edward Furlong ja tietysti aina loistava Norton. Koripallokohtaus on uskomaton. Suosittelen ihan kaikille, tää avas kyllä silmät.

MaidenFani
Käyttäjä

rating 100,000

Rasistisin elokuva mitä olen nähnyt. Norton ja Lien näyttelevät loistavasti. Juoni on mahtava idea on toteutettu hienosti.

Mansikkahillo
Käyttäjä

rating 100,000

Edward Nortonin täydellisellä suorituksella, hyvällä juonella ja ohjauksella höystetty elokuva ei voi olla kuin mestariteos.

Matalahiilihappoinen
Käyttäjä

rating 100,000

Erittäin hieno elokuva. American History X:n väkivalta on niin aidontuntuisesti toteutettua ja brutaalin näköistä, että tekee pahaa katsoa. Väkivallan alla piilee kuitenkin elokuvan sanoma ja moraali; elämä on liian lyhyt vihattavaksi. Leffa osaa myös koskettaa erittäin syvältä, varsinkin loppukohtauksessa. Edward Norton tekee todella hienon roolisuorituksen, mutta myös Furlongin esitys on hyvä. American History X on miltei täydellinen leffa, joka ei ole kuitenkaan ensisijaisesti kansallissosialismin vastainen elokuva vaan osoitus vihan turhuudesta.

milkman
Käyttäjä

rating 100,000

Täydellinen elokuva. Ehdottomasti yksi suosikeistani. Loistavat roolisuoritukset ja näyttävä tarina tekee tästä viiden tähden leffan.

N3gru
Käyttäjä

rating 100,000

Fantastinen mestariteos!Suosittelen kaikille.

öhman
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava kantaa ottava elokuva, jossa on syvällistä pohdintaa, muttei sorru puuduttavaan jauhamiseen. Edward Nortonin paras rooli-suoritus, josta hänet tullaan varmasti muistamaan.

Pasma
Käyttäjä

rating 100,000

Vaikeasta aiheesta tehty elokuva onnistuneesti, hiljentää kyllä miehen tää elokuva

Pawe87
Käyttäjä

rating 100,000

Upea elokuva. Saa katsojan ajattelemaan ja miettimään omiakin asenteitaan. Elokuva ei pureskele kaikkea katsojalle valmiiksi, vaan pakottaa miettimään ja pohtimaan asioita. Vihan turhuus käy elokuvasta erittäin hyvin esille: mitä hyvää sillä on saanut aikaan? Molemmat Edwardit tekevät erittäin hyvät suoritukset ja varsinkin Furlong hämmästytti suorituksellaan, sillä en ollut kaverista tiennyt mitään ennen tämän katsomista.

Peeder
Käyttäjä

rating 100,000

Puhutteleva elokuva...Upea suoritus Edward Nortonilta !

Pelimies
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pökkelö
Käyttäjä

rating 100,000

Mieleenpainuvin katsomani elokuva. Nortonin suoritus on täydellinen. Yksi kaikkien aikojen elokuvista.

5/5

procell
Käyttäjä

rating 100,000

hyvä leffa

Punakuu
Käyttäjä

rating 100,000

Todellakin hiljaiseksi vetävä elokuva.. Rankkaa katseltavaa, mutta silti elokuva on yksi vaikuttavimmista ja surullisimmista koskaan. Upeat pääosa Edwardit vetävät hienot roolisuoritukset. Jokaisen tulisi nähdä tämä edes kerran ja todella miettiä sen sanomaa.

Renmiri
Käyttäjä

rating 100,000

Toitotan tätä nytkin kuten lähes jokaiselle vastaantulijalle; olkaa kilttejä ja katsokaa American history X. Olitpa sitten kummalla puolella rasismia tahansa niin tämä on vain pakko katsoa. Elokuva näyttää selkeästi mitä rasismi tekee ihmiselle, kuvaa sen paatunutta vihaa ja turhuutta. Edward&Edward loistavaa työtä.

Stranger
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hieno mestariteos, joka oli erittäin vaikuttava. Edward Norton teki loistavan suorituksen pääosassa.

Suvi
Käyttäjä

rating 100,000

Parhaita leffoja ikinä!

tannttu
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava elokuva, joka pistää miettimään.

Tiiviste
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä on aina kuulunut suurimpiin suosikkeihin elokuvista. Opettavainen tarina väkivallasta ja skinhead-kulttuurista sekä rasismista. Edward Nortonin paras rooli mitä olen nähnyt ja myös Furlong on roolinsa puolesta. Tarina on erittäin mielenkiintoinen ja koskettava. Loppu on ehdottomasti surullisimpia ja samalla upeimpia elokuvan lopetuksia kautta aikojen.

Joka ikisen ihmisen, etenkin skinhead-kulttuurin harrastajien pakollinen katsaus. Pelkästään yleissivistyksen vuoksi.

ussoj
Käyttäjä

rating 100,000

Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä aihe!

Uytp7
Tähtääjä

rating 100,000

Pitkästä aikaa saan lätkäistä täydet pisteet. Ajattelemaan pistävä sekä puhutteleva teos. Taidepierumittarikin täyttyy mustavalkoisuutta sun muuta hyödyntävällä kuvaustavalla. Päähenkilön muutoksen kulku ei ehkä kaikista tunnu luontevalta, katsojaa vaaditaankin täyttämään osa aukoista itse omassa päässään. Himonatseja lienee elokuvissa kuvattu useammin kuin viitsisin laskea, näkemistäni tapauksista ei missään kuitenkaan näin hyvin.

Briljantit näyttelijänsuoritukset tietysti auttavat, kumpikin Edward ansaitusti etunenässä. Vakavaan aiheeseen asiaankuuluvan synkkä käsittely ja tietty ahdistava ilmapiiri leijui alituiseen kohtauksien yllä, vaikka sinänsä ruudulla sillä hetkellä tapahtuva ei antaisi aihetta moiseen. Mestariteos minun kirjoissani ja sillä hillosipuli. Millainenhan elokuva olisi ilman kaikkea draamaa sen tekoprosessin aikana?

variola
Käyttäjä

rating 100,000

Hieno elokuva, edelleen yksi suosikeista. Vahva sanoma, vahva loppu. Edward Norton vetää roolinsa hyvin uskottavasti. Vollotan elokuvan lopussa aina edelleenkin, vaikka tiedän kyllä kuinka käy. Parhaissa leffoissa ei ole vaaleanpunaista pumpulimaista ihanneloppua. Tämä jättää miettimään pitkäksi aikaa.

5/5

Villetys
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuva käsittelee hyvin rasismia ja on mielenkiintoinen seurata. Kestää usean katselukerran.

Vincent
Käyttäjä

rating 100,000

Ansaitsee kaikki kehut, jotka tälle on annettu. Hyvin ajatuksia herättävä ja realistinen mestariteos. Edward Norton vetää ehdottomasti hienoimman roolisuorituksensa ja on todella loistava!! Mies on varmaan tämän päivän valovoimaisempia näyttelijöitä. Myös T2:ssa näytellyt Edward Furlong vetää yllättävän hyvän roolin. Ei mitään hyllyn kevyintä viihdettä, mutta tutustumisen arvoinen. Suosittelen :)

Zoseus
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hyvä elokuva! Edward Nortonin parhaimmistoa. En kuitenkaan ymmärrä miksi Skinheadit pitävät tätä mahtavimpana elokuvana, sillä elokuvan opetushan on, että rasismi on väärin.

7eleven
Käyttäjä

rating 100,000

_NoBody_
Käyttäjä

rating 100,000

adder
Käyttäjä

rating 100,000

adebisi
Käyttäjä

rating 100,000

aeae
Käyttäjä

rating 100,000

Ahvena
Käyttäjä

rating 100,000

-ak
Käyttäjä

rating 100,000

Akemi
Käyttäjä

rating 100,000

Akercocke
Käyttäjä

rating 100,000

alba
Käyttäjä

rating 100,000

albertfish
Käyttäjä

rating 100,000

Aleksi-
Käyttäjä

rating 100,000

AllouttaAngst
Käyttäjä

rating 100,000

ambbe
Käyttäjä

rating 100,000

andy
Tähtääjä

rating 100,000

Andy33
Käyttäjä

rating 100,000

andylehtinen
Käyttäjä

rating 100,000

apc 53
Tykittäjä

rating 100,000

ar 92
Käyttäjä

rating 100,000

arbendico
Käyttäjä

rating 100,000

arizonababy
Käyttäjä

rating 100,000

Arrowe
Käyttäjä

rating 100,000

arskamahis
Käyttäjä

rating 100,000

Atonement
Käyttäjä

rating 100,000

Ayz
Käyttäjä

rating 100,000

azac
Käyttäjä

rating 100,000

banjomind
Käyttäjä

rating 100,000

Bastet
Käyttäjä

rating 100,000

Bateman
Käyttäjä

rating 100,000

[Batman]
Käyttäjä

rating 100,000

Batman
Käyttäjä

rating 100,000

beatles1968
Käyttäjä

rating 100,000

Beatrix_K
Käyttäjä

rating 100,000

BeNI
Käyttäjä

rating 100,000

bethie
Käyttäjä

rating 100,000

BigBear
Käyttäjä

rating 100,000

Blackwine
Käyttäjä

rating 100,000

Bobo-mies
Käyttäjä

rating 100,000

Bungle
Käyttäjä

rating 100,000

c4fkw294ziq
Käyttäjä

rating 100,000

Compi
Käyttäjä

rating 100,000

Creeper234
Käyttäjä

rating 100,000

Crossfire
Käyttäjä

rating 100,000

daiju
Käyttäjä

rating 100,000

Deffis
Käyttäjä

rating 100,000

Devilfisu
Käyttäjä

rating 100,000

Diminution
Käyttäjä

rating 100,000

Dooplaster
Käyttäjä

rating 100,000

Earth history X
Käyttäjä

rating 100,000

Eba94
Käyttäjä

rating 100,000

echoe
Käyttäjä

rating 100,000

eero
Käyttäjä

rating 100,000

El Wray
Käyttäjä

rating 100,000

Electric Wizard
Käyttäjä

rating 100,000

eletroshock
Käyttäjä

rating 100,000

Elotikka
Käyttäjä

rating 100,000

emeieks
Käyttäjä

rating 100,000

emirate_83
Käyttäjä

rating 100,000

etell
Käyttäjä

rating 100,000

F-A
Käyttäjä

rating 100,000

Fankki
Käyttäjä

rating 100,000

fasetti
Käyttäjä

rating 100,000

Feroce
Käyttäjä

rating 100,000

Filmer
Käyttäjä

rating 100,000

Filmijokeri
Käyttäjä

rating 100,000

FinnPoro
Käyttäjä

rating 100,000

fogso
Käyttäjä

rating 100,000

fooga
Käyttäjä

rating 100,000

ForrestGump
Käyttäjä

rating 100,000

Freakshow
Käyttäjä

rating 100,000

Frizz
Käyttäjä

rating 100,000

getreal
Käyttäjä

rating 100,000

getreal_e
Käyttäjä

rating 100,000

GoldenDragon
Käyttäjä

rating 100,000

Grönberg
Käyttäjä

rating 100,000

Haahuilija
Käyttäjä

rating 100,000

Häky
Käyttäjä

rating 100,000

Hannes
Käyttäjä

rating 100,000

Havoc-
Käyttäjä

rating 100,000

hazardus
Käyttäjä

rating 100,000

he3
Käyttäjä

rating 100,000

Hegis
Käyttäjä

rating 100,000

Hellblazer
Käyttäjä

rating 100,000

hemulensis
Käyttäjä

rating 100,000

henchoz
Käyttäjä

rating 100,000

henkka_90
Käyttäjä

rating 100,000

here's johnny
Käyttäjä

rating 100,000

hMtZ
Käyttäjä

rating 100,000

Hnrey
Käyttäjä

rating 100,000

Hnry
Käyttäjä

rating 100,000

hollanti123
Käyttäjä

rating 100,000

Hoplaa
Käyttäjä

rating 100,000

Houdini
Käyttäjä

rating 100,000

Hukka
Käyttäjä

rating 100,000

Iciph3r_
Käyttäjä

rating 100,000

IdigN1
Tähtääjä

rating 100,000

Ipar
Käyttäjä

rating 100,000

It
Käyttäjä

rating 100,000

Jambe
Käyttäjä

rating 100,000

Jankko
Käyttäjä

rating 100,000

jarkkose
Käyttäjä

rating 100,000

jaybala
Käyttäjä

rating 100,000

JeLaine
Käyttäjä

rating 100,000

JesseJones
Käyttäjä

rating 100,000

JiiHoo
Käyttäjä

rating 100,000

JimTruman
Käyttäjä

rating 100,000

johnny depp
Käyttäjä

rating 100,000

johnny69
Käyttäjä

rating 100,000

Joku
Käyttäjä

rating 100,000

Jonibisi
Käyttäjä

rating 100,000

Jonttura
Käyttäjä

rating 100,000

JonzcuPotato
Käyttäjä

rating 100,000

Jöpö
Käyttäjä

rating 100,000

Joppe
Käyttäjä

rating 100,000

JoTu
Käyttäjä

rating 100,000

Joukkoruhoase
Käyttäjä

rating 100,000

JSJ
Käyttäjä

rating 100,000

JucciB
Käyttäjä

rating 100,000

Jugger
Käyttäjä

rating 100,000

juhnu
Käyttäjä

rating 100,000

juhothenero
Käyttäjä

rating 100,000

juoppojape
Käyttäjä

rating 100,000

Jürgen
Käyttäjä

rating 100,000

Jurgen28
Käyttäjä

rating 100,000

Jurpo
Tähtääjä

rating 100,000

Juujoki
Käyttäjä

rating 100,000

Juunas91
Käyttäjä

rating 100,000

Juutso90
Käyttäjä

rating 100,000

Kaakeli
Käyttäjä

rating 100,000

kalapuikko
Käyttäjä

rating 100,000

Kalmannäkijä
Käyttäjä

rating 100,000

Kaltsu
Käyttäjä

rating 100,000

karhari
Käyttäjä

rating 100,000

karpat23
Käyttäjä

rating 100,000

karvainenpeikko
Käyttäjä

rating 100,000

Katilli
Käyttäjä

rating 100,000

Kay09
Käyttäjä

rating 100,000

kekerambo
Käyttäjä

rating 100,000

Kisupena
Käyttäjä

rating 100,000

Kllooni
Käyttäjä

rating 100,000

kolamuki
Käyttäjä

rating 100,000

Kookosbanaani
Käyttäjä

rating 100,000

Köpi79
Käyttäjä

rating 100,000

korkkinado
Käyttäjä

rating 100,000

Kosaani
Käyttäjä

rating 100,000

Koski
Käyttäjä

rating 100,000

kunoichi
Käyttäjä

rating 100,000

lars82
Käyttäjä

rating 100,000

Leffa Ukko
Käyttäjä

rating 100,000

LeffaGuru
Käyttäjä

rating 100,000

Leivo
Käyttäjä

rating 100,000

lester
Käyttäjä

rating 100,000

LikainenSielu
Käyttäjä

rating 100,000

Lindeman
Käyttäjä

rating 100,000

lonelyrider
Käyttäjä

rating 100,000

lurde
Käyttäjä

rating 100,000

machine
Käyttäjä

rating 100,000

Madmasa
Käyttäjä

rating 100,000

Madventur3z
Käyttäjä

rating 100,000

madworld
Käyttäjä

rating 100,000

MaggotCorpse
Käyttäjä

rating 100,000

Makke_95_
Käyttäjä

rating 100,000

Maku77
Käyttäjä

rating 100,000

Mamucha
Käyttäjä

rating 100,000

Mara
Käyttäjä

rating 100,000

marinanna
Käyttäjä

rating 100,000

markoli0
Käyttäjä

rating 100,000

MarkQ
Käyttäjä

rating 100,000

mary8
Käyttäjä

rating 100,000

mauge
Tähtääjä

rating 100,000

max55
Käyttäjä

rating 100,000

Maximus
Käyttäjä

rating 100,000

May_Force_Be_With_U
Käyttäjä

rating 100,000

mazzie
Käyttäjä

rating 100,000

mbay
Käyttäjä

rating 100,000

menota
Käyttäjä

rating 100,000

MersuZ
Käyttäjä

rating 100,000

Migulli
Käyttäjä

rating 100,000

Migus
Käyttäjä

rating 100,000

mike
Käyttäjä

rating 100,000

mikko_hy
Käyttäjä

rating 100,000

Miko
Käyttäjä

rating 100,000

Miliisi
Käyttäjä

rating 100,000

misakorp
Käyttäjä

rating 100,000

MonCheri
Käyttäjä

rating 100,000

MQQQQ
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Orange
Käyttäjä

rating 100,000

Mr.Voorhees
Käyttäjä

rating 100,000

mrsjoker
Käyttäjä

rating 100,000

mukala
Käyttäjä

rating 100,000

Mustaoinas
Käyttäjä

rating 100,000

Naksmo
Käyttäjä

rating 100,000

nannnis
Käyttäjä

rating 100,000

NastySuicide
Käyttäjä

rating 100,000

Nephilim
Käyttäjä

rating 100,000

Nico
Käyttäjä

rating 100,000

NitroPupu
Käyttäjä

rating 100,000

notnaas
Käyttäjä

rating 100,000

Nuijamies
Käyttäjä

rating 100,000

nurkka_
Käyttäjä

rating 100,000

nurmihe
Käyttäjä

rating 100,000

Nyuu
Käyttäjä

rating 100,000

Oderi
Käyttäjä

rating 100,000

ojarumpujuoppo
Käyttäjä

rating 100,000

opaa
Käyttäjä

rating 100,000

opiuyt
Käyttäjä

rating 100,000

ozkuz
Käyttäjä

rating 100,000

Paka
Käyttäjä

rating 100,000

Papha
Käyttäjä

rating 100,000

Paprica
Käyttäjä

rating 100,000

pasikmc
Käyttäjä

rating 100,000

Paskis
Käyttäjä

rating 100,000

Pedroo
Käyttäjä

rating 100,000

Pette
Käyttäjä

rating 100,000

pikkusartsa
Käyttäjä

rating 100,000

Pix
Käyttäjä

rating 100,000

polarbears
Käyttäjä

rating 100,000

pommipoika
Käyttäjä

rating 100,000

Presidentti
Käyttäjä

rating 100,000

prokaleva
Käyttäjä

rating 100,000

Psykoloki
Käyttäjä

rating 100,000

Puakki
Käyttäjä

rating 100,000

PurpleHaze
Käyttäjä

rating 100,000

puu-ukko
Käyttäjä

rating 100,000

qwertylolled
Käyttäjä

rating 100,000

Razorplate
Käyttäjä

rating 100,000

recreazion
Käyttäjä

rating 100,000

Reimbo
Käyttäjä

rating 100,000

Reinikainen
Käyttäjä

rating 100,000

ricksaw
Käyttäjä

rating 100,000

rillijulle
Tykittäjä

rating 100,000

Risu
Käyttäjä

rating 100,000

Rizki
Käyttäjä

rating 100,000

RjM
Käyttäjä

rating 100,000

Roaster
Käyttäjä

rating 100,000

rollejokinen
Käyttäjä

rating 100,000

rostetti
Käyttäjä

rating 100,000

RS6power
Käyttäjä

rating 100,000

saaran
Käyttäjä

rating 100,000

Sacaros
Käyttäjä

rating 100,000

sakelius
Käyttäjä

rating 100,000

sakke_
Käyttäjä

rating 100,000

Saku Työrinoja
Käyttäjä

rating 100,000

Schmier
Käyttäjä

rating 100,000

Sduiv
Käyttäjä

rating 100,000

sepe
Käyttäjä

rating 100,000

Shabbath
Käyttäjä

rating 100,000

Siitoin
Käyttäjä

rating 100,000

SiK
Käyttäjä

rating 100,000

Simppa95
Käyttäjä

rating 100,000

Sixxties
Käyttäjä

rating 100,000

skii_
Käyttäjä

rating 100,000

Sley95
Käyttäjä

rating 100,000

solitaryh
Käyttäjä

rating 100,000

Stain84
Käyttäjä

rating 100,000

SuKuNa
Tähtääjä

rating 100,000

surrealism
Käyttäjä

rating 100,000

svvea
Käyttäjä

rating 100,000

Swave
Käyttäjä

rating 100,000

Syöppö sekã Juoppo
Käyttäjä

rating 100,000

TaaTu
Käyttäjä

rating 100,000

Taavitti
Käyttäjä

rating 100,000

TaoTao
Käyttäjä

rating 100,000

Tapi0'
Käyttäjä

rating 100,000

tare84
Käyttäjä

rating 100,000

Taukki
Käyttäjä

rating 100,000

Teeeemu
Käyttäjä

rating 100,000

teemou
Käyttäjä

rating 100,000

TeeP
Käyttäjä

rating 100,000

Tek-
Käyttäjä

rating 100,000

Texyll
Käyttäjä

rating 100,000

Thalanian
Käyttäjä

rating 100,000

The Man with No Name
Käyttäjä

rating 100,000

TheDuuD
Käyttäjä

rating 100,000

TheEscapist
Käyttäjä

rating 100,000

TheMan
Käyttäjä

rating 100,000

ThePenttinen
Käyttäjä

rating 100,000

ThePhotographer
Käyttäjä

rating 100,000

Thespirit
Käyttäjä

rating 100,000

Thogo
Käyttäjä

rating 100,000

Tinde
Käyttäjä

rating 100,000

Tinúviel
Käyttäjä

rating 100,000

tirehtööri
Käyttäjä

rating 100,000

Titan90
Käyttäjä

rating 100,000

Tkachuk7
Käyttäjä

rating 100,000

Tomi
Käyttäjä

rating 100,000

Tomi93_8
Käyttäjä

rating 100,000

Tomoffinland
Käyttäjä

rating 100,000

tonna
Käyttäjä

rating 100,000

Travis Bickle
Käyttäjä

rating 100,000

tristan
Käyttäjä

rating 100,000

Tsingis
Käyttäjä

rating 100,000

Tsuro
Käyttäjä

rating 100,000

TTQ
Käyttäjä

rating 100,000

tup0x
Käyttäjä

rating 100,000

Tuplapukki
Käyttäjä

rating 100,000

UFO
Käyttäjä

rating 100,000

vadelma
Käyttäjä

rating 100,000

Vaikuttaja
Käyttäjä

rating 100,000

Valefore
Käyttäjä

rating 100,000

varamartti
Käyttäjä

rating 100,000

v!du
Käyttäjä

rating 100,000

veksu_
Käyttäjä

rating 100,000

vesture
Käyttäjä

rating 100,000

viettinen
Käyttäjä

rating 100,000

Vilperi
Käyttäjä

rating 100,000

Waki
Käyttäjä

rating 100,000

Wayne 64
Käyttäjä

rating 100,000

wEEGEE
Käyttäjä

rating 100,000

Wendel
Käyttäjä

rating 100,000

Wesley
Käyttäjä

rating 100,000

Xenophontis
Käyttäjä

rating 100,000

Zoidberg
Käyttäjä

rating 100,000

Zrud
Käyttäjä

rating 100,000

Zyklon B
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan tiedot

American History X
American History X arvosana 4,27
Genret:
Rikos,
Valmistusvuosi:
1998
Pituus:
119 min
Ohjaajat:
Tony Kaye
Käsikirjoittajat:
David McKenna
Pääosanäyttelijät:
Beverly D'Angelo, Edward Furlong, Edward Norton, Fairuza Balk, Jennifer Lien
Maat:
USA
Kielet:
englanti