Arvostelu

Elokuvia, jotka löytyvät ilmestyessään suoraan videohyllyistä.

Katie Burke (Holmes) on tunnollinen opiskelijatyttö jonka opinnot alkavat olla loppusuoralla. Ex-poikaystävän 2 vuotta sitten tapahtunut katoaminen nousee jälleen esiin kun tapausta ilmestyy paikalle tutkimaan etsilvä Handler. Tietenkään asiat eivät ole sitä miltä näyttää ja menneisyydestä alkaa paljastumaan kaikenlaista kummallista härdelliä, mikä vain mutkistaa mukana olevien osapuolten kuvioita.

Katie Holmes on tuttu Dawson's Creekistä, tuosta teinisarjojen viimeisimmistä jätöksestä. Teinisarjojen loputtomasta suosta yritetään välillä nostaa tähtösiä myös valkokankaille, mikä sinänsä on tähän päivään mennessä osoittautunut turhaksi pyristelyksi. Holmesin elokuvauraan joutuu aina silloin tällöin törmäämään ja on joskus mukana hieman onnistuneempiakin tapauksia (Go, The Gift). Valitettavasti Holmesin karisma ei riitä koulutyttöä kummemmksi ja siihen törmätään tälläkin kertaa.

Abandon on teinitytöille suunnattu elokuva, jolla nyhdetään loputkin viikkorahat isojen tuottajasetien taskuun. Holmesin kasvoilla ja nimellä ratsastava elokuva sisältää juuri ne ainekset mitä tarvitaankin. Kauniita ihmisiä, nörttejä, friikkejä, vaarallisen kauniita poikia ja ripaus hieman seksipoikasta. Valitettavasti noista aineksista saadaan oikein mukavasti sekoitettua soppa joka ei normaalia lauantai-illan höpö-höpö-viihdettä voita. Lopun kunnianhimoinen leikkaus eri takautumineen paljastaa muka-Christiemäisen loppuratkaisun, joka sinsä ei enää tässä vaiheessa jaksanut hetkauttaa mihinkään suuntaan. Yllätyksekseni huomaan että rainan on ohjannut ja käsikirjoittanut mies Trafficin takaa, sääli.

Abandon on elokuvia jotka löytyvät ilmestyessään suoraan videohyllyistä. Myöhemmin sen kohtaloksi koituu päätyä eri yhtiöiden elokuvapakettien jämäosastolle, juuri niiksi "pakkonakeiksi" joita kanavat joutuvat näyttämään hankkiessaan ohjelmistoonsa myös kassamagneetteja.

Pisteet: rating 30,000

Kustaa
Ylläpitäjä, 227 arvostelua
Arvosteltu: 08.01.2004
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Possession
Possession arvosana 3,86
Possession
Ugetsu - kalpean kuun tarinoita
Ugetsu - kalpean kuun tarinoita arvosana 4,05
Ugetsu - kalpean kuun tarinoita
Taivas ja helvetti
Taivas ja helvetti arvosana 4,29
Taivas ja helvetti
Once Upon a Time in America - suuri gangsterisota
Once Upon a Time in America - suuri gangsterisota arvosana 4,30
Once Upon a Time in America - suuri gangsterisota

Elokuvan tiedot

Abandon
Abandon arvosana 2,54
Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
2002
Pituus:
94 min
Ohjaajat:
Stephen Gaghan
Käsikirjoittajat:
Stephen Gaghan
Pääosanäyttelijät:
Benjamin Bratt, Charlie Hunnam, Fred Ward, Gabrielle Union, Gabriel Mann, Katie Holmes, Melanie Lynskey, Will McCormack, Zooey Deschanel
Maat:
USA