Justice League -tuottaja vastaa näyttelijä Ray Fisherin syytöksiin

Kuten aiemmin uutisoimme, näyttelijä Ray Fisher kertoi yllättäen sosiaalisessa mediassa, ettei hän ollut tyytyväinen ohjaaja Joss Whedonin käytökseen. Whedon ja Fisher työskentelivät yhdessä sarjakuvafilmatisoinnissa Justice League, jossa jälkimmäisellä on supersankari Victor Stonen alias Kyborgin rooli. Fisher näytteli samaa hahmoa myös Batman v. Superman: Dawn of Justice -rainassa vuotta aiemmin, jolloin ohjaajana oli myös Justice Leaguen ohjaajaksi alkujaan kiinnitetty Zack Snyder.

Fisherin syytöksiin on tuoreeltaan ottanut kantaa tuottaja Jon Berg. Siinä missä Whedon on pysynyt asiasta vielä vaiti, Berg kommentoi näyttelijän väitteitä seuraavin sanoin:

- [O]n järjestään muuta kuin totta, että sallimme minkäänlaista epäammattimaista käytöstä.

Bergin kommentti liittyy suoraan Fisherin aiempaan väitteeseen siitä, että Justice Leaguen tuottajista sekä hän että Geoff Johns olisivat yhdessä sallineet Whedonin kohdella näyttelijöitä ja muuta elokuvan tiimiä huonosti. Bergin mukaan hän muistaa Fisheriin liittyen vain yhden ongelmakohdan:

- Muistan [Fisherin] olleen poissa tolaltaan, kun halusimme hänen sanovan: "Buujaa", kuten Kyborgi hyvin tunnetusti sanoo [Teen Titans -]animaatiosarjassa.

Näyttelijä suostui lopulta laukomaan Kyborgin tunnetun huudahduksen leffassa. Fisherin aiemman ulostulon perusteella vaikuttaa kuitenkin yhä siltä, että Justice Leaguen kulisseissa tapahtui muutakin kuin vain pientä draamaa vuorosanoihin liittyen.


Lähteet: Comingsoon.net, Variety

Kuva: Warner Bros./ Justice League, 2017

R. Isoviita 05.07.2020 klo 23:00

Uusimmat uutiset

Vanha videovuokraamo laajensi toimintaansa omaperäisellä tavalla

Blockbuster-ketju on suoratoistoaikana kuihtunut liki olemattomiin.

R. Isoviita

Casino Royalen Bond-kaunotar ja tuotantoyhtiö riitelevät miljoonista

Eva Green on sittemmin vaikuttanut mm. Penny Dreadful -sarjassa.

R. Isoviita

Säveltäjämestari Andrew Lloyd Webber avautui Cats-flopista

Leffa jäi isosti miinukselle.

R. Isoviita

La La Land -ohjaaja täräytti tiskiin poikkeuksellisen hienon kännykkävideon

Damien Chazellen lyhytelokuva nähtävissä ilmaiseksi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...