Amazon tarjoaa ilmaista katseltavaa lapsiperheille

Sekä Netflix että ei vielä Suomessa tarjolla oleva Disney+-suoratoistopalvelu ovat laskeneet suoratoistonsa kuvanlaatua. Virusepidemia-aikana lisääntynyt videostriimaus voisi muuten haukata liikaa kapasiteettia internetyhteyksistä. Tämä saattaa harmittaa koteihinsa majoittuneita katsojia, mutta pieniä ilonaiheitakin löytyy.

Amazon Prime -palvelusta tiedotetaan, että sen sisältöä on tulossa ilmaiskatseluun. Kuten monissa muissakin suoratoistopalveluissa, myös Amazon Primen käytön voi aloittaa ilmaiskuukaudella, mutta tässä tapauksessa kyse on myös muusta. Jatkossa palvelusta nimittäin pääsee näkemään kymmeniä lastenohjelmia ilmaiseksi ympäri maailmaa, vaikka itsellä ei olisi aiempaa Prime Video -jäsenyyttä.

Vapaasti katsottavissa olevien ohjelmien katalogiin on sisällytetty mm. sellaisia nimekkeitä kuin Peppa Pig eli Pipsa Possu, Arthur eli Arttu ja Just Add Magic (kts. koko lista täällä). Suoratoistopalvelu haluaa tällä tarjonnallaan olla avuksi lapsiperheille, joilla pitkä kotoilu voi nyt käydä tylsäksi. Varjopuolena Amazon Primessä on, ettei kaikkea sen materiaalia ole saatavilla suomeksi. Päästäkseen katsomaan ilmaisia ohjelmia Amazonin palvelussa, siihen pitää kuitenkin luoda ensin oma käyttäjätili.


Lähteet: Amazon Prime, Veriety, Deadline

Kuva: Amazon Prime

R. Isoviita 24.03.2020 klo 13:11

Uusimmat uutiset

Marvel-ohjaaja valaa uskoa faneihin viivästysten keskellä

Useat elokuvat ovat saaneet uuden ensi-iltapäivän pandemian takia.

R. Isoviita

Odotitko Indiana Jonesin paluuta tai The New Mutantsia? Disney päivitti julkaisukalenteriaan

Hattu pysyy telineessä, mutantit kätköissään.

R. Isoviita

Amerikkalaisstudio tarjoaa leffafriikeille erityisnäytöksiä verkossa

Focus Features aloittaa maanantaispesiaalit.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...