Disney tahtoo käynnistää uudelleen muutakin kuin Alien-leffasarjan

Rebootia rebootin perään - tätä vaikuttaisi olevan luvassa Disneyltä. Yhtiö on tänä vuonna kahminut messevät läjät tuloja, ja kuulun leffafranchisen käynnistäminen uudelleen on todennäköisesti kannattava tapa jatkaa tällä menestyksekkäällä tiellä.

Toy Story 4 oli viides uusi Disney-raina, joka ylitti miljardin dollarin rajan lipunmyynnissä kuluvana vuonna. Rebootit, joita Disney nyt suunnittelee, kuuluvat kuitenkin aivan muihin lajityyppeihin.

FOX-yrityskaupan myötä Disneyn haltuun siirtyneistä leffoista uusintakäsittelyn saavat sekä Alien että Predator. Jo keväällä Alien-elokuvasarjassa vahvasti vaikuttanut ohjaaja Ridley Scott kertoi THR:lle, että viihdejätin kanssa on käyty keskusteluja Alienista. Scott ilmaisi tuolloin, ettei hänellä ole mitään rebootia vastaan, mutta koko leffasarja tulisi siinä tapauksessa aloittaa tekemällä uusiksi ensin Prometheus-esiosa.

Predator-elokuvista uusin nähtiin viime vuonna, mutta sen heikon suosion vuoksi Disneyllä on aikeita tehdä mahdollisimman nopeasti uusi ja parempi Predator-raina. Tiettävästi predatorin ja alienin yhteenotosta kertovaa elokuvaa ei kuitenkaan ole vielä harkittu.


Lähteet: CBR, THR, We Got This Covered

Kuva: 20th Century Fox/The Predator, 2018

R. Isoviita 17.08.2019 klo 19:12

Uusimmat uutiset

Ghostbusters: neljäs jengiläinen vahvisti paluunsa

Ernie Hudson on mukana uudessa leffassa.

R. Isoviita

Deadpool palaa valkokankaille piankin?

Mutta ei omassa elokuvassaan.

R. Isoviita

Nicolas Cagen ja John Travoltan ysärileffasta uusi versio

Naamat vaihtoon uudestaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...