The Purge -leffasarjan tekijät käyvät neuvotteluja Sylvester Stallonen kanssa

Vuonna 2013 Puhdistuksen yö -nimisenä myös Suomessa nähdylle The Purgelle suunnitellaan neljättä jatko-osaa. Jo elokuvasarjan ensimmäisessä osassa oli mukana nimekkäitä tähtiä, kuten Ethan Hawke (Rakkautta ennen -leffat) ja Lena Headey (Game of Thrones). Uudesta jatko-osasta tiedetään vasta hyvin vähän, mutta sen maailmanensi-iltaan ei ole enää vuottakaan.

The Purge -rainojen taustalla toimivan Blumhouse Prductionin väki on tiettävästi tavannut hiljattain Sylvester Stallonen neuvottelujen merkeissä. Missään ei ole virallisesti kuulutettu, että tapaaminen koski juuri viidettä The Purge -elokuvaa, mutta tuotantoyhtiön johdossa toimivan Jason Blumin Twitter-tilillä julkaistussa viestissä hehkutetaan kokoontumisen sujuneen mahtavasti. Viestin ohessa on kuva, jossa poseeraa miitissä mukana olleita, kuten mm. juuri uutta The Purge -rainaa kynäilevä James DeMonaco.

Vielä nimeämätön The Purge -jatko-osa sai jokin aika sitten myös ohjaajakiinnityksen. Pestin sai Everardo Gout, joka on aiemmin mm. tuottanut National Geographic -kanavan fiktiivistä Mars-sarjaa.


Lähteet: We Got This Covered, The Hollywood Inquirer

Kuva: Universal/The Purge: Election Year, 2016

R. Isoviita 08.08.2019 klo 23:36

Uusimmat uutiset

Suuryhtiöiden kiista Spider-Manista: hyvät ja huonot puolet

Sony on tiedottanut neuvottelujen tilasta.

R. Isoviita

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...