The Purge -leffasarjan tekijät käyvät neuvotteluja Sylvester Stallonen kanssa

Vuonna 2013 Puhdistuksen yö -nimisenä myös Suomessa nähdylle The Purgelle suunnitellaan neljättä jatko-osaa. Jo elokuvasarjan ensimmäisessä osassa oli mukana nimekkäitä tähtiä, kuten Ethan Hawke (Rakkautta ennen -leffat) ja Lena Headey (Game of Thrones). Uudesta jatko-osasta tiedetään vasta hyvin vähän, mutta sen maailmanensi-iltaan ei ole enää vuottakaan.

The Purge -rainojen taustalla toimivan Blumhouse Prductionin väki on tiettävästi tavannut hiljattain Sylvester Stallonen neuvottelujen merkeissä. Missään ei ole virallisesti kuulutettu, että tapaaminen koski juuri viidettä The Purge -elokuvaa, mutta tuotantoyhtiön johdossa toimivan Jason Blumin Twitter-tilillä julkaistussa viestissä hehkutetaan kokoontumisen sujuneen mahtavasti. Viestin ohessa on kuva, jossa poseeraa miitissä mukana olleita, kuten mm. juuri uutta The Purge -rainaa kynäilevä James DeMonaco.

Vielä nimeämätön The Purge -jatko-osa sai jokin aika sitten myös ohjaajakiinnityksen. Pestin sai Everardo Gout, joka on aiemmin mm. tuottanut National Geographic -kanavan fiktiivistä Mars-sarjaa.


Lähteet: We Got This Covered, The Hollywood Inquirer

Kuva: Universal/The Purge: Election Year, 2016

R. Isoviita 08.08.2019 klo 23:36

Uusimmat uutiset

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

M. Night Shyamalan raotti leffasuunnitelmiaan

Jännitystä tulossa.

R. Isoviita

The Irishmanin jälkeen: Scorsese ja DiCaprio jälleen yhteistyöhön

Martin Scorsesen kuvaaja kertoo uudesta elokuvasta.

R. Isoviita

Ensin Sonic, sitten Cats – leffojen CGI:n saamat moitteet olivatkin ennenaikaisia?

Sonic the Hedgehog ei ole ainut ennen leffajulkaisua uudistetun ilmeen saava hahmo.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...