Ghostbusters 3: Lisää tuttuja kasvoja mukaan

Kasarikomedoiden klassikoihin lukeutuva Ghostbusters eli Haamujengi saa kuin saakin jatko-osan, joka kuulostaa lupaavammalta kuin vuoden 2016 versiointi aiheesta. Elokuvaan on liittymässä mukaan myös liuta tuttuja näyttelijöitä Bill Murraysta alkaen.

Uuden elokuvan, Ghostbusters 3:n, on ilmoitettu sivuuttavan Paul Feigin ohjaaman vuoden 2016 flopin. Alkuperäiset kaksi Haamujengi-leffaa ohjanneen Ivan Reitmanin poika Jason luotsaa uusinta leffaa. Hän on kuvaillut sitä seuraavaksi luvuksi Ghostbusters-leffoille ja haluavansa tehdä elokuvan kuin fanilta faneille. Elokuva tapahtuu kuitenkin nykyajassa.

Hehkeää Dana Barrettia leffasarjassa näytellyt Sigourney Weaver paljasti taannoin, että sekä hän että Dan Aykroyd ovat myös uudessa elokuvassa mukana Bill Murrayn kanssa. Nyttemmin myös sihteeri Janinea leffasarjassa näytellyt Annie Potts on vahvistanut liittyneensä tähän remmiin. Jason Reitman on halunnut pitää tulevan salaisuutena, joten hänen puoleltaan ei asiasta ole herunut kommentteja - ei edes siitä, näyttelevätkö tutut kasvot todella vanhoja hahmojaan, vai muita hahmoja.

Ghostbusters 3:n on kerrottu nostavan esiin neljä uutta henkilöhahmoa, kaksi nuorta poikaa ja kaksi nuorta tyttöä. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että vanhat jengiläiset olisivat elokuvassa esim. heidän kouluttajinaan. Leffan ensi-iltaa odotellaan ensi vuoden kesäkaudelle.


Lähteet: Digital Spy, THR, ComingSoon, GameSpot

Kuva: Columbia Pictures/Haamujengi, 1984

R. Isoviita 18.06.2019 klo 13:09

Uusimmat uutiset

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Netflix poisti kohua aiheuttaneen kohtauksen sarjastaan

Kohun aihe oli katsottavissa pari vuotta.

R. Isoviita

Harmillinen käänne DC-leffa Birds of Preyn tuotannossa

Koekatsojat ovat antaneet positiivista palautetta, mutta...

R. Isoviita

Uusi ”Näkymätön mies” on löydetty

Universalin monsteriraina etenee.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...