Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

A Star Is Born -menestysleffan jälkeen Bradley Cooperia (kuvassa) on viimeksi kuultu Avengers: Endgamessa Rocket Raccoonin ääninäyttelijänä. Staralle on kuitenkin tarjolla myös paljon muuta. Viimeisimmän tiedon mukaan Cooperia houkutellaan rooliin, josta Leonardo DiCaprio ei päässyt sopimukseen.

Kyseessä on Guillermo del Toron uusi tulkinta jo 1940-luvun lopulla filmatusta Nightmare Alleysta (suom. Painajaiskuja). Julkisuuteen ei ole kerrottu, mikä tai mitkä sopimuksen ehdoista eivät miellyttäneet DiCapriota, mutta joka tapauksessa nyt vuorostaan Cooperille on tarjottu leffan pääroolia huijarina, joka päätyy huiputtamaan ihmisiä kahta katalamman naisen kanssa.

Del Toro on laatinut uuden leffaversion käsikirjoituksen yhdessä Kim Morganin kanssa, ja sen väitetään olevan 1940-luvun elokuvaa uskollisempi alkuperäiselle romaanille. Vielä ei ole selvää, ottaako Cooper roolitarjouksen vastaan, sillä hän suunnittelee parhaillaan elokuvaa säveltäjämestari Leonard Bernsteinistä (mm. West Side Story) ja aikoo A Star Is Bornista tuttuun tapaan toimia myös siinä kameran molemmin puolin.


Lähteet: Variety, ComingSoon

Kuva: AMPAS/Kyusung Gong/ 2019

R. Isoviita 14.06.2019 klo 23:26

Uusimmat uutiset