Närkästyneet fanit haluavat Game of Thrones -tekijät pois Star Warsin kimpusta

Elokuvantekijät kehuvat tavan tuosta haluavansa palvella fanikuntaa, etenkin megaleffojen ollessa kyseessä. Game of Thrones -sarjan kaikille ystäville jatkumon viimeinen kausi ei ollut ihan sitä, mitä fanit olivat toivoneet, joten jopa 1,5 miljoonaa närkästynyttä GOT-katsojaa allekirjoitti vetoomuksen sarjan kahdeksannen kauden tekemiseksi uudelleen. Eikä asia näytä jäävän siihen.

Adressisivusto Change.orgiin on ilmestynyt sittemmin myös toinen nimienkeruukampanja, joka sivuaa Game of Thrones -maailmaa. Kyseisen sarjan käsikirjoittajat, David Benioff ja D. B. Weiss kiinnitettiin joitakin kuukausia sitten kehittelemään uutta Star Wars -elokuvasarjaa, minkä odotetaan kertovan kaukaisen galaksin tapahtumista jonkin muun kuin Skywalker-suvun näkökulmasta.

Alkuun Benioffin ja Weissin kiinnitysuutinen nostatti lähinnä positiivista pöhinää, mutta nyt Game of Thronesin päätöskauden vastaanotto on ns. muuttanut ääntä kellossa. Change.org-sivustolle on perustettu useampikin kampanja Benioffin ja Weissin poistattamiseksi Star Wars -tiimistä. Menestynein niistä tavoittelee 15 000 henkilön ääntä, ja tätä kirjoittaessa tuosta tavoitteesta puuttuu n. 1400 ääntä.


Lähteet: We Got This Covered, Change.org

Kuva: HBO/Game of Thrones

R. Isoviita 26.05.2019 klo 21:55

Uusimmat uutiset

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Justice League -tuottaja vastaa näyttelijä Ray Fisherin syytöksiin

Fisher ilmaisi pettymystään ohjaaja Joss Whedonia kohtaan.

R. Isoviita

Näyttelijälegendan rasististen puheiden takia vaaditaan isoja muutoksia

John Waynen sanomisia pureksitaan yhä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...