Tarantinon uusimmalle annettiin aplodit seisten

Historiaa ja fiktiota sekoitteleva Once Upon a Time in Hollywood on esitetty ennakkoon Cannes'n elokuvafestivaaleilla. Festivaalijohtaja Thierry Frémaux pyysi etukäteen katsojia olemaan pilaamatta elokuvakokemusta muilta juonipaljastuksilla, mutta elokuvan jättämästä tunnelmasta on kuitenkin kerrottu jo sosiaalisessa mediassa ja muualla.

Varietyn raportin mukaan Brad Pittin ja Leonardo DiCaprion tähdittämälle leffatähtitarinalle annettiin pitkät aplodit seisoen, kun se päättyi. Kaiken kaikkiaan taputusta riitti kuusi minuuttia. Elokuvaa on myös suitsutettu Tarantinon tunteellisimmaksi työksi koskaan, mutta toisaalta sen on kehuttu olevan lähellä Pulp Fictionin kerrontatyyliä.

SlashFilmille kirjoittava toimittaja Jason Gorber totesi Tarantinon uutuuden olevan historiallisesti kyseenalainen mutta temaattisesti loistava. Hän arveli elokuvan nappaavan myös festivaalin pääpalkinnon, kultaisen palmun. Toronto Starin elokuvakriitikko Peter Howell puolestaan piti Brad Pittin osaa tämän uran viileimpänä.

Once Upon a Time in Hollywoodin Suomen ensi-iltapäivää ei ole ilmoitettu, mutta se lienee lähellä Ruotsin ensi-iltaa, mikä on 9.8.19. Elokuvan uusi traileri on nähtävissä tästä:

Lähteet: IndieWire, Variety, THR, ComingSoon, Twitter

Kuva: Sony/Once Upon a Time in Hollywood, 2019

R. Isoviita 21.05.2019 klo 23:37

Uusimmat uutiset

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Justice League -tuottaja vastaa näyttelijä Ray Fisherin syytöksiin

Fisher ilmaisi pettymystään ohjaaja Joss Whedonia kohtaan.

R. Isoviita

Näyttelijälegendan rasististen puheiden takia vaaditaan isoja muutoksia

John Waynen sanomisia pureksitaan yhä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...