Dave Bautista ei lähdekään Suicide Squadin matkaan

Ohjaaja James Gunnin puuhaaman uuden Suicide Squad -elokuvan näyttelijäjoukko on vielä mietinnän alla. Aiemmin elokuvasta ehti jo levitä tieto, että Gunnin Guardians of the Galaxy -elokuvasarjan väkivahvaa Draxia tulkinnut painija-näyttelijä Dave Bautista olisi yksi sen uusista tähdistä. Nyt Bautista on kuitenkin sivuuttamassa nämä yhteistyökuviot Gunnin kanssa.

Gunnia myös viime vuotisten potkujen jälkeen puolustamaan rynnännyt Bautista ei toki ole ajautunut riitoihin käsikirjoittaja-ohjaajan kanssa. Bautista liittyi alkuvuodesta myös Denis Villeneuven luotsaamaan suurproduktioon Frank Herbertin teoksesta Dyyni. Sen lisäksi painijakörmyn tiedotettiin vastikään lähteneen mukaan Zack Snyderin Netflixille tekemään zombiejännäriin Army of the Dead. Bautistlla riittää myös muuta vientiä niin paljon, ettei häntä siksi nähdäkään Suicide Squadin riveissä.

Ilman painija-näyttelijää leffa ei kuitenkaan ole jäämässä, sillä tuoreen tiedon mukaan John Cena (kuvassa) neuvottelee roolista Suicide Squadissa. We Got This Covered -sivuston mukaan Cenalle olisi tarjolla juuri Bautistan kiireidensä takia sivuuttama osa. Ennakkoarvailujen mukaan kyseessä on hahmo nimeltä Peacemaker, pasifistisupersankari, joka käyttää vain ei-tappavia aseita kamppailussa pahaa vastaan.


Lähteet: We Got This Covered, Collider, Variety, Screenrant

Kuva: Paramount Pictures/Bumblebee, 2018

R. Isoviita 18.04.2019 klo 21:31

Uusimmat uutiset

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Tommy Lee Jones luimistelee seuraavaksi salaliittoteoreetikkona

Leffaan tulossa liuta muitakin tuttuja näyttelijöitä.

R. Isoviita

Guillermo del Toron kolmas Hellboy – nähdäänkö sitä missään muodossa ikinä?

Tämän vuoden leffasta vastasivat toiset tekijät.

R. Isoviita

Disneyllä suunnitteilla myös Bambin uusi versio

Mm. Viidakkokirjan ja Leijonakuninkaan vanavedessä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...