Johnny Deppin yksityiselämän pelätään olevan haitaksi Ihmeotukset-jatko-osalle

Warner Brosin tuottaman Ihmeotukset-leffasarjan kolmannen osan pitäisi saapua elokuvateattereihin vuoden tai parin päästä. Velhomaailmaan keskittyvän elokuvasarjan toinen osa ei ollut aivan odotetun kaltainen hitti, joten kolmannelle osalle varattiin lisää suunnitteluaikaa. Nyt tuotantoyhtiössä pohditaan kuitenkin, mitä olisi tehtävissä sarjan pahista näyttelevälle Johnny Deppille.

Depp kiistelee edelleen ex-vaimonsa Amber Heardin kanssa siitä, mitä heidän välillään tapahtui. Molemmat ovat syytelleet toisiaan väkivaltaisuudesta ja järjettömästä käytöksestä. Molemmat ovat myös pyrkineet todistelemaan väitteitään mm. kuvamateriaalilla. Ensimmäisten syytösten ajankohta oli niin likellä Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset- leffan julkaisua, että niiden vaikutuksia elokuvan menestykselle voi vain arvailla. Joka tapauksessa jopa leffasarjan kirjoittaja J.K. Rowling tuli tuolloin julkisuuteen puolustamaan Deppin sopivuutta pahamaineisen Grindelwaldin rooliin.

Warner Brosin toimitusjohtajana toiminut Kevin Tsujihara joutui jättämään paikkansa viime kuussa, kun hänen nimensä tuli esiin seksuaalista hyväksikäyttöä koskevien syytösten tiimoilta. Tsujiharan 25-vuotinen ura Warner Brosilla loppui pahoitteluihin ja tutkinta syytösten todenperäisyydestä jatkuu. Page Six -sivuston mukaan studion nykyinen johto on varpaillaan Tsujiharan tapauksen vuoksi, ja pelkää yhä suuremmin myös yhteistyön Deppin kanssa tahraavan sen sekä Ihmeotukset-elokuvasarjan mainetta entisestään.


Lähteet: Page Six, Digital Spy, The Verge, The Telegraph

Kuva: Warner Bros./Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, 2018

R. Isoviita 13.04.2019 klo 22:58

Uusimmat uutiset

Solo: A Star Wars Story -leffalle halutaan jatko-osa

Viime vuoden floppeihin kuuluneella leffalla on sittenkin ystäviä.

R. Isoviita

Tarantinon uusimmalle annettiin aplodit seisten

Cannes’n elokuvavieraat ovat nähneet Once Upon a Time in Hollywoodin.

R. Isoviita

Schwarzeneggerin kimppuun hyökännyt ei joudu syytteeseen

Toimintatähden päälle karattiin viikonloppuna.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...