Del Toro paljasti, mitkä elokuvat ovat tekemättä

Guillermo del Torolla (kuvassa) on tunnetusti ollut monta projektia työn alla. Käsikirjoittaja-ohjaaja avautui tänään sosiaalisessa mediassa käsikirjoituksista, joita hän on laatinut tai ollut laatimassa. Listassa on harmillista se, ettei näitä nimekkeitä luultavasti ikinä tulla näkemään elokuvina.

Kuten del Toro mainitsee, nämä käsikirjoitukset ovat sellaisia, mitä hän on saattanut kokolailla valmiiksi asti. Kyseessä eivät ole siis synopsikset, juonitiivistelmät, tai ehdotelmat studioille, vaan käsikirjoitukset, jotka ovat kuvaamista ja editointia vaille valmiita elokuvia. Ohjaajan fanikuntaa varmasti kouraisee tieto, että esim. Pacific Rimin jatko-osa olisi del Toron käsikirjoittamana ollut hyvin erilainen.

Pacific Rim 2:n lisäksi del Toro listasi valmistelleensa käsikirjoitukset mm. Kaunottaren ja hirviön yhteen leffaversioon, DC-leffaan Justice League Dark, Monte Criston kreivin tarinaan, Kaislikossa suhisee -adaptaatioon, uusintaversioon tieteisseikkailusta Fantastinen matka ja Roald Dahlin lastenkirjasta Kuka pelkää noitia. Jälkimmäisestä tekee nyt aivan omaa versiotaan Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis.

Del Toro huomauttaa, että jokainen käsikirjoitus on syönyt kuukausia valmistuakseen. Kaikkiaan hän listasi 16 erilaista käsikirjoitusta, joista joillekin oli etsitty myös kuvauspaikkoja, mutta projektit eivät syystä tai toisesta sitten edenneetkään. Vaikka del Toro ei sitä nostanutkaan esiin, on fanikunnalla aina pieni mahdollisuus toivoa, että kuvaamatta jääneet käsikirjoitukset julkaistaisiin edes painettuna tai digitaalisessa muodossa.


Lähde: IndieWire, Variety

Kuva: GuillemMedina

R. Isoviita 26.11.2018 klo 21:49

Uusimmat uutiset

Tarantinon uusimmalle annettiin aplodit seisten

Cannes’n elokuvavieraat ovat nähneet Once Upon a Time in Hollywoodin.

R. Isoviita

Schwarzeneggerin kimppuun hyökännyt ei joudu syytteeseen

Toimintatähden päälle karattiin viikonloppuna.

R. Isoviita

Seuraava Batman-näyttelijä on lähes valittu?

Lista vaihtoehdoista lyhenee.

R. Isoviita

Thor: Ragnarök -ohjaaja kertoo Hitler-satiiristaan

Taika Waititi esittää dikataattoria itse.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...