Miksi haileffojen tekeminen on niin haastavaa?

Jason Stathamin tähdittämä Megalodon- eli The Meg -toimintakauhuleffa ei ole järin positiivisia arvioita kerännyt, eikä edes Statham isosti iloinnut lopputuloksesta. Jättiläismäisen hain uhasta ja hyökkäyksestä kertova raina oli kohtalaisen hankala tehdä, ainakin ohjaaja Jon Turteltaubin erittelemän syyn takia.

Turteltaubin mukaan yksi elokuvan suurimmista haasteista oli juuri hai. Eikä hän viittaa tällä olennon tavanomaista suurempaan kokoon.

- Hait ovat tunnetusti kaikkea muuta kuin suloisia. Ne ovat kiehtovia ja vailla suloutta. Ne eivät räpyttele silmiään, eikä niillä ole olkapäitä. Niillä ei myöskään ole kulmakarvoja. Niillä ei ole ilmeitä. Iloinen hai näyttää samalta kuin hai, joka jäytää lihaasi. Joten yrittäessäsi luoda jonkinlaista draamaa tähän sinulla on yksi ilme käytettävissäsi, Turteltaub valittelee.

Hän kertoo työryhmän pyrkineen lisäämään hain ilmeeseen pelottavuutta, mutta sen tekeminen söi joka kerta totuutta juuri siksi, etteivät oikeat hait ilmehdi. Hän kuvailee tosielämän haita jopa tylsiksi juuri tästä syystä.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Warner Bros./Megalodon, 2018

R. Isoviita 13.11.2018 klo 13:31

Uusimmat uutiset

The Queen rokkaa tilastokärjessä

Lajityypin menestyjä.

R. Isoviita

Teräsmiehen rooliin on haviteltu yllättäviäkin nimiä

Sankarin viitta tarjolla.

R. Isoviita

Salassapitosopimuksista päänvaivaa näyttelijöille

Megaleffojen sisältöä varjellaan loppuun asti.

R. Isoviita

Doctor Strangen jatko-osa nytkähti eteenpäin

Ohjaajaksi vanha tuttu.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...