Kuulu lännenkaupunki tuhoutui Kalifornian paloissa

Läntisessä Los Angelesissa riehuu parhaillaan liekkimeri, joka on niellyt sekä ihmishenkiä että historiallisia kohteita. Ainakin viisi henkeä on menehtynyt palon takia ja osalle Malibun asukkaista on annettu evakuointikäsky. Arviolta 175 000 asukasta on joutunut jättämään kotinsa.

Maastopalot ovat tuhonneet The Hollywood Reporterin mukaan myös historiallisen lännenkaupungin, jota on käytetty kauan eri elokuvien ja sarjojen lavasteena. Western Townina tunnettu paikka toimi viimeksi HBO:n Westworld-sarjan kulissina. Samassa paikassa kuvattiin myös mm. Clint Eastwoodin American Sniper -elokuvaa ja 1990-luvun klassikkosarjaa Tohtori tuli kaupunkiin.

Kotinsa jättäneiden joukkoon lukeutuvat ohjaajat Guillermo Del Toro (Pan's Labyrinth) ja Scott Derrickson (Doctor Strange). Derricksonin koti on niin ikään tuhoutunut, mutta Del Toron asuinsijan kohtalo on toistaiseksi epävarma. Del Toro säilytti paloalueella sijainneessa kodissaan arvokasta sarjakuva- ja elokuvarekvisiittakokoelmaa, jonka esineistöä on esitelty myös museoissa.


Lähteet: THR, The Guardian, Sky News

Kuva: HBO/Westworld

R. Isoviita 09.11.2018 klo 23:15

Uusimmat uutiset

Harmillinen käänne DC-leffa Birds of Preyn tuotannossa

Koekatsojat ovat antaneet positiivista palautetta, mutta...

R. Isoviita

Uusi ”Näkymätön mies” on löydetty

Universalin monsteriraina etenee.

R. Isoviita

Jokerin ja erään toisen DC-pahiksen uusiin leffatulkintoihin eivät kaikki ihastu

Fanikunnan miellyttäminen ei ole ykkösasia.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...