Epätoivoista vai optimistista – fanit liikehtivät James Gunnin puolesta

Disneyn ja Marvelin virallinen kanta on, ettei James Gunn ei ohjaa Guardians of the Galaxy Vol. 3 -elokuvaa. Ohjaaja sai pestistään potkut huonoa huumoria sisältäneiden sosiaalisen median postaustensa takia taannoin. Päätös harmitti suuresti niin leffasarjan faneja kuin näyttelijöitäkin, joista esim. Dave Bautista on ilmaissut kiinnostuksensa jatkaa Gunnin muassa jonnekin muualle elokuvia tekemään.

Fanit eivät ole vieläkään rauhoittuneet leffasarjan jatkon eräänlaiseen limboon jättäneiden Gunnin potkujen jäljiltä. Tästä on viimeisimpänä todisteena ilmoitustaulu lähellä Kalifornian Disneylandia. Vahva fanijoukko vuokrasi sen käyttöönsä, ja vaatii nyt koko taulun leveydeltä James Gunnin palkkaamista takaisin Guardians of the Galaxy Vol. 3:n ohjaajaksi.

Sama fanijoukko kerää joukkorahoituskampanjalla lisää varoja vastaavien ilmoitustaulujen vuokraamista varten myös muualta. Tempaus saattaa vaikuttaa jo epätoivoiselta, mutta toisaalta fanien ääntä on kuunneltu joissakin tilanteissa myös aiemmin. Esim. Deadpool-elokuva pääsi tuotantoon sitkeän fanikunnan nähtyä siitä esimerkkimateriaalia, jonka tekijät todennäköisesti vuotivat verkkoon juuri yleisön tukea saadakseen.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Marvel Studios/Guardians of the Galaxy Vol. 2, 2017

R. Isoviita 01.11.2018 klo 14:47

Uusimmat uutiset

Roman Polanski haastaa Oscar-akatemian oikeuteen

Akatemian jäsenyyden menettänyt ohjaaja ei ole tyytyväinen lopputulokseen.

R. Isoviita

Dave Bautista ei lähdekään Suicide Squadin matkaan

Muutoksia näyttelijälistalla.

R. Isoviita

Suositun brittikomedian luoja kiinnitetty seuraavaan Bond-leffaan

Käsikirjoitukselle haluttiin uusi muokkaaja.

R. Isoviita

Näyttelijä Bibi Andersson on kuollut

Andersson tuli tutuksi mm. Ingmar Bergmanin elokuvista.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...