Russo-veljesten mysteerikuva juhlistaa Avengers-kuvausten päättymistä

Avengers 4 -supersankariseikkailun kuvaukset ovat päättyneet. Russon ohjaajaveljekset ilmoittivat asiasta tuoreeltaan eilen sosiaalisessa mediassa. He myös julkaisivat sen kunniaksi kuvan kulisseista.

Marvel-sarjakuvaleffojen yllä pidetään paksua salaisuuksien verhoa aina elokuvien ensi-iltaan asti. Russotkaan eivät ole hiiskuneet kovin paljoa tulevasta, vaikka he ovat julkaisseet kuvausten aikana joitakin kuvia fanikunnan iloksi tai ihmetykseksi. Aiemmista julkaisuistaan tutuksi käyneellä tyylillään veljekset eivät tälläkään kertaa päästä Marvel-faneja helpolla, sillä erittäin kirkkaan kuvan sisällöstä on liki mahdoton saada selkoa.

Voit katsoa itse, mitä mysteerikuvassa on Russojen Twitter-tililtä. Suuren määrän vastauksia saanut postaus ei ole vielä keneltäkään saanut perin uskottavaa selitystä. Joku arvelee kuvassa olevan Iron Manin arkun, toisen mielestä siinä on pelkkä auton etulyhty, mutta useimmat kommentoijista ovat väin yksinkertaisesti äimänä kyseisen mysteerikuvan edessä.

Vielä vailla virallista nimeä oleva Avengers 4 jatkaa joka tapauksessa Marvel-sankarien tarinaa siitä, mihin Avengers: Infinity War sen jätti. Leffa saa ensi-iltansa ensi vuoden toukokuussa.


Lähteet: We Got This Covered, Twitter

Kuva: Marvel Studios/Disney/ Avengers: Infinity War, 2018

R. Isoviita 13.10.2018 klo 17:48

Uusimmat uutiset

Ghostbusters 3: Lisää tuttuja kasvoja mukaan

Alkuperäisten Haamujengi-leffojen starat remmiin.

R. Isoviita

Amityvillen kauhutalosta uusi elokuva

Donnie Darko -tuottaja ohjaa.

R. Isoviita

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...