Näyttelijälegenda vetää sanojaan takaisin

Jokin aika sitten veteraaninäyttelijä Robert Redford ilmaisi, että The Old Man & The Gun jäisi hänen viimeiseksi elokuvakseen. Tosipohjainen kertomus kerta toisensa jälkeen rikoksistaan kiinni jääneestä miekkosesta sai maailmanensi-iltansa elokuvafestivaaleilla elokuussa. Jo nyt Redford on kuitenkin perumassa puheitaan.

1960-luvulta asti aktiivista uraa tehnyt tähti toteaa, ettei hän sittenkään välttämättä ole jäämässä eläkkeelle ihan vielä.

- Se [lausunto] oli virhe. Minun ei olisi koskaan pitänyt sanoa niin. Jos aion jäädä eläkkeelle, minun pitäisi vain hiljaa livahtaa pois näyttelemisen parista, mutta ei puhua siitä, koska arvelen sen tuovan mukanaan liikaa vääränlaista huomiota, Redford sanoo Varietyn uudessa haastattelussa.

Monissa elokuvissa Presidentin miehistä aina Captain America: The Return of the First Avenger -rainaan nähty Redford mainitsee lisäksi, että hän pitää tästä lähin tiedon lopettamisaikeistaan vain itsellään. Näin ollen jää toistaiseksi mysteeriksi, onko The Old Man & The Gun tosiaan Redfordin näyttelijänuran päätös. Leffan Suomen ensi-illasta ei ole vielä tarkkaa tietoa.


Lähteet: Variety, The Guardian, Screenrant

Kuva: Universal/ All Is Lost, 2013

R. Isoviita 21.09.2018 klo 22:46

Uusimmat uutiset

Ghostbusters 3: Lisää tuttuja kasvoja mukaan

Alkuperäisten Haamujengi-leffojen starat remmiin.

R. Isoviita

Amityvillen kauhutalosta uusi elokuva

Donnie Darko -tuottaja ohjaa.

R. Isoviita

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...