Hieman toivoa raaempaa Venomia kaipaaville

Tom Hardyn tähdittämä sarjakuvafilmatisointi Venom saapuu myös Suomen valkokankaille 5.10. Venomin soolotarinan Suomen ikäraja ei ole vielä tiedossa, mutta monen fanin harmistukseksi Yhdysvalloissa elokuva leikataan teini-ikäisillekin sopivaan muotoon. Leffan saadessa ns. rapakon takana ikärajamerkinnän PG-13, hirviömäisen symbiootin tekosten voi odottaa olevan vähemmän rajuja kuin ne olisivat voineet olla R-ikärajamerkinnän alla.

Hahmon fanien ei kannata kuitenkaan vielä vaipua täysin epätoivoon. Ohjaaja Ruben Fleischer nimittäin on paljastanut, ettei nyt julkaistava versio välttämättä jää ainoaksi tästä elokuvasta.

Fleischer kommentoi ikärajakeskustelua tuoreeltaan Fandangolle. Hän painottaa halunneensa alusta asti tehdä ylipäänsä synkemmän ja karkeamman elokuvan, jossa olisi vahvasti kauhua mukana. Hän ottikin Venom-tuotantoon vaikutteita mm. kasariklassikosta Ihmissusi Lontoossa. Vaikka valkokankailla ei rajumpaa Venom-versiota nähdäkään, Fleischer arvelee sellaisen voivan ilmestyä muuhun levitykseen:

- En sulkisi mitään pois laskuista. Pitää katsoa, miten tuo leffa vastaanotetaan, luulen, mutta en siis sulkisi mitään pois laskuista.


Lähteet: Fandango, We Got This Covered

Kuva: CTMG Inc, Walt Disney/Venom, 2018

R. Isoviita 14.09.2018 klo 22:40

Uusimmat uutiset

Roman Polanski haastaa Oscar-akatemian oikeuteen

Akatemian jäsenyyden menettänyt ohjaaja ei ole tyytyväinen lopputulokseen.

R. Isoviita

Dave Bautista ei lähdekään Suicide Squadin matkaan

Muutoksia näyttelijälistalla.

R. Isoviita

Suositun brittikomedian luoja kiinnitetty seuraavaan Bond-leffaan

Käsikirjoitukselle haluttiin uusi muokkaaja.

R. Isoviita

Näyttelijä Bibi Andersson on kuollut

Andersson tuli tutuksi mm. Ingmar Bergmanin elokuvista.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...