Hieman toivoa raaempaa Venomia kaipaaville

Tom Hardyn tähdittämä sarjakuvafilmatisointi Venom saapuu myös Suomen valkokankaille 5.10. Venomin soolotarinan Suomen ikäraja ei ole vielä tiedossa, mutta monen fanin harmistukseksi Yhdysvalloissa elokuva leikataan teini-ikäisillekin sopivaan muotoon. Leffan saadessa ns. rapakon takana ikärajamerkinnän PG-13, hirviömäisen symbiootin tekosten voi odottaa olevan vähemmän rajuja kuin ne olisivat voineet olla R-ikärajamerkinnän alla.

Hahmon fanien ei kannata kuitenkaan vielä vaipua täysin epätoivoon. Ohjaaja Ruben Fleischer nimittäin on paljastanut, ettei nyt julkaistava versio välttämättä jää ainoaksi tästä elokuvasta.

Fleischer kommentoi ikärajakeskustelua tuoreeltaan Fandangolle. Hän painottaa halunneensa alusta asti tehdä ylipäänsä synkemmän ja karkeamman elokuvan, jossa olisi vahvasti kauhua mukana. Hän ottikin Venom-tuotantoon vaikutteita mm. kasariklassikosta Ihmissusi Lontoossa. Vaikka valkokankailla ei rajumpaa Venom-versiota nähdäkään, Fleischer arvelee sellaisen voivan ilmestyä muuhun levitykseen:

- En sulkisi mitään pois laskuista. Pitää katsoa, miten tuo leffa vastaanotetaan, luulen, mutta en siis sulkisi mitään pois laskuista.


Lähteet: Fandango, We Got This Covered

Kuva: CTMG Inc, Walt Disney/Venom, 2018

R. Isoviita 14.09.2018 klo 22:40

Uusimmat uutiset

Toisellekin Tom Cruisen kasarileffalle jatkoa?

Top Gun: Maverick on tulossa ensi-iltaan 2020.

R. Isoviita

Kolmas Ihmeotukset-leffa viivästynee

Ei ehdikään ensi-iltaan vielä 2020?

R. Isoviita

Ghostbusters-näyttelijä toiveikkaana jatko-osan roolituksen suhteen

Uusi Haamujengi-raina tulossa 2020.

R. Isoviita

Glass ensi-illassa: Leffantekijä laittoi itsensä likoon

Miljoonia omasta pussista.

R. Isoviita

Klassikkoleffan uusi versio jäihin?

Disney-leffa menetti jälleen ohjaajan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...