Nicolas Cage näyttelee Hämähäkkimiestä

Erityislaatuisten roolisuoritustensa ansiosta moneen meemiinkin päätynyt Nicolas Cage on tunnetusti suuri sarjakuvafani. Näyttelijän sarjakuvafanitus kulminoitui vuonna 2007 Ghost Rider -leffassa, mutta sittemmin hän on päässyt esittämään myös muita suosikkihahmojaan. Näistä tuorein on Hämähäkkimies.

Cagea ei tosin nähdä hyppelehtimässä pitkin seiniä Hämiksen trikoissa, sillä kyse on animaatioelokuvasta. Hämähäkkimiehestä ei nähdä leffassa pelkästään perinteisintä versiota, sillä Cage lainaa ääntään 1930-luvulla seikkailevalle Spider-Man Noir -hahmolle. Valmistautuakseen rooliinsa näyttelijä päätti ammentaa vaikutteita aikakauden ehkä suurimmalta film noir -ikonilta.

- Yritin kanavoida film noir -elokuvia, joissa [Humphrey] Bogart esiintyi, ja kehitellä ääniä, joita hän ehkä olisi tehnyt [James] Cagneyn tai Edward G. Robinsonin kanssa, sellaista puhetapaa. […] Se oli todella hauskaa. […] Tässä leffassa varmasti on huumoria, ja se on hyvä, koska se sopii koko perheelle, Cage kertoo EW:lle antamassaan haastattelussa.

Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia- eli Spider-Man: Into the Spider-Verse -rainassa toista Hämis-versiota ääninäyttelee Jake Johnson, ja hänen lisäkseen rooleissa kuullaan Hailee Steinfeldiä, Liev Schreiberiä ja mm. Mahershala Alia. Leffa saapuu myös Suomen valkokankaille joulukuun puolivälissä.


Lähde: EW

Kuva: Walt Disney Studios

R. Isoviita 16.08.2018 klo 14:00

Uusimmat uutiset

Toisellekin Tom Cruisen kasarileffalle jatkoa?

Top Gun: Maverick on tulossa ensi-iltaan 2020.

R. Isoviita

Kolmas Ihmeotukset-leffa viivästynee

Ei ehdikään ensi-iltaan vielä 2020?

R. Isoviita

Ghostbusters-näyttelijä toiveikkaana jatko-osan roolituksen suhteen

Uusi Haamujengi-raina tulossa 2020.

R. Isoviita

Glass ensi-illassa: Leffantekijä laittoi itsensä likoon

Miljoonia omasta pussista.

R. Isoviita

Klassikkoleffan uusi versio jäihin?

Disney-leffa menetti jälleen ohjaajan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...