Nicolas Cage näyttelee Hämähäkkimiestä

Erityislaatuisten roolisuoritustensa ansiosta moneen meemiinkin päätynyt Nicolas Cage on tunnetusti suuri sarjakuvafani. Näyttelijän sarjakuvafanitus kulminoitui vuonna 2007 Ghost Rider -leffassa, mutta sittemmin hän on päässyt esittämään myös muita suosikkihahmojaan. Näistä tuorein on Hämähäkkimies.

Cagea ei tosin nähdä hyppelehtimässä pitkin seiniä Hämiksen trikoissa, sillä kyse on animaatioelokuvasta. Hämähäkkimiehestä ei nähdä leffassa pelkästään perinteisintä versiota, sillä Cage lainaa ääntään 1930-luvulla seikkailevalle Spider-Man Noir -hahmolle. Valmistautuakseen rooliinsa näyttelijä päätti ammentaa vaikutteita aikakauden ehkä suurimmalta film noir -ikonilta.

- Yritin kanavoida film noir -elokuvia, joissa [Humphrey] Bogart esiintyi, ja kehitellä ääniä, joita hän ehkä olisi tehnyt [James] Cagneyn tai Edward G. Robinsonin kanssa, sellaista puhetapaa. […] Se oli todella hauskaa. […] Tässä leffassa varmasti on huumoria, ja se on hyvä, koska se sopii koko perheelle, Cage kertoo EW:lle antamassaan haastattelussa.

Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia- eli Spider-Man: Into the Spider-Verse -rainassa toista Hämis-versiota ääninäyttelee Jake Johnson, ja hänen lisäkseen rooleissa kuullaan Hailee Steinfeldiä, Liev Schreiberiä ja mm. Mahershala Alia. Leffa saapuu myös Suomen valkokankaille joulukuun puolivälissä.


Lähde: EW

Kuva: Walt Disney Studios

R. Isoviita 16.08.2018 klo 14:00

Uusimmat uutiset

Roman Polanski haastaa Oscar-akatemian oikeuteen

Akatemian jäsenyyden menettänyt ohjaaja ei ole tyytyväinen lopputulokseen.

R. Isoviita

Dave Bautista ei lähdekään Suicide Squadin matkaan

Muutoksia näyttelijälistalla.

R. Isoviita

Suositun brittikomedian luoja kiinnitetty seuraavaan Bond-leffaan

Käsikirjoitukselle haluttiin uusi muokkaaja.

R. Isoviita

Näyttelijä Bibi Andersson on kuollut

Andersson tuli tutuksi mm. Ingmar Bergmanin elokuvista.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...