Statham pettyi uuteen leffaansa ennen ensi-iltaa

Toimintastara Jason Stathamin leffauutuus Megalodon vyöryy myös Suomeen ensi-iltaan kuun lopulla. Jättiläismäisen esihistoriallisen hain ympärille kietoutuva leffa on joidenkin ennakkoarvioiden mukaan kuin isomman budjetin Sharknado-elokuva. Rainan on luonnollisesti tarkoitus vetää ihmisiä leffasaleihin, mutta Stathamilla itsellään on elokuvastaan vähemmän positiivinen mielipide.

Colliderille antamassaan haastattelussa näyttelijä paljasti, ettei Megalodonin lopullinen muoto ole ollenkaan sitä, mitä hän odotti.

- Käsikirjoitukset ovat todella erilaiset. Toisinaan vain mietit, miten näin kävi, miten tämä muuttui yhdestä toiseksi, ja taas toiseksi, kunnes päädyttiin tähän. [Alkuperäinen käsikirjoitus] oli todella erilainen, Statham vertailee haastattelussa sen leffan käsikirjoitusta, johon hän alkujaan lupautui mukaan, ja Megalodonin lopullista käsikirjoitusta.

Näyttelijä tunnustaa kuvitelleensa ja odottaneensa elokuvasta rajumpaa. Ohjaaja Jon Turtletaub kuitenkin pyrki keventämään leffan tunnelmaa - omien sanojensa mukaan studion pyynnöstä. Stathamkin myöntää leffan toki olevan hauska, mutta:

- Missä helvetissä veri on? Siinähän on sentään hai.


Lähteet: Collider, Cinemablend

Kuva: Warner Bros/Megalodon, 2018

R. Isoviita 09.08.2018 klo 22:36

Uusimmat uutiset

Bruce Willisin ja Adrien Brodyn tähdittämän sotaleffan ensi-ilta peruttiin yllättäen

Taustalla kiinalaisnäyttelijättären katoamiseen liittyvät syyt.

R. Isoviita

Sylvester Stallone jälleen supersankarielokuvaan

Näyttelijän uusi tuotantoyhtiö haalii projekteja.

R. Isoviita

Leffajulisteen hinta kipusi miljoonaan

Muumio kaupan.

R. Isoviita

Arvostettu Sopranos-sarja saa jatkoa

Elokuva tulossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...