Guardians of the Galaxy -tähdet seisovat ohjaaja James Gunnin puolella

Molemmat Marvel-sarjakuvauniversumiin sijoittuvat Guardians of the Galaxy -elokuvat ovat keränneet lipputuloja yhteensä yli 700 miljoonaa dollaria. Vaikka näiden elokuvien menestys olisi saattanut olla ilman ohjaaja ja käsikirjoittaja James Gunnia aivan toista luokkaa kuin nyt, suuret lipputulotkaan eivät taanneet hänelle jatkopestiä leffasarjan kolmannessa osassa.

Disneyn omistaman Marvelin päätös antaa potkut Gunnille juuri, kun hän oli saanut valmiiksi käsikirjoitusversion leffasarjan kolmannelle osalle, on herättänyt paljon keskustelua. Nyt Gunnin puolelle ovat asettautuneet yhteistuumin myös leffasarjan keskeisimmät näyttelijät. He ovat julkaisseet avoimen kirjeen, jonka he toivovat auttavan Gunnia.

- Vaikka en tuekaan James Gunnin vuosien takaista sopimatonta huulenheittoa, hän on hyvä mies, Chris Pratt, elokuvasarjan pääsankarin näyttelijä toteaa Instagram-tilillään julkaisemansa avoimen kirjeen saatesanoina.

Mm. Prattin, Zoe Saldanan, Dave Bautistan, Bradley Cooperin, Vin Dieselin, Michael Rookerin ja Karen Gillanin allekirjoittamassa kirjeessä todetaan, etteivät he voi olla osoittamatta tukeaan Gunnille, joka on näiden elokuvien kuvauksissa osoittanut joka päivä olevansa muuta kuin se henkilö, joka laukoi arveluttavia vitsejä verkossa joskus vuosia sitten. Näyttelijät toteavat lisäksi odottavansa pääsevänsä työskentelemään ystäväkseen kutsumansa Gunnin kanssa myös tulevaisuudessa. Nähtäväksi jää, auttaako tähtien vetoomus Gunnia saamaan paikkansa takaisin.


Lähteet: THR, Box Office Mojo

Kuva: Marvel Studios/Guardians of the Galaxy Vol. 2, 2017

R. Isoviita 30.07.2018 klo 21:53

Uusimmat uutiset

Doctor Strangen jatko-osa nytkähti eteenpäin

Ohjaajaksi vanha tuttu.

R. Isoviita

Avengers: Endgamelle povataan kovaa menestystä

Jo pelkkä mainospätkä löi ennätyksiä.

R. Isoviita

Seuraavan Bond-leffan näyttelijäkaarti laajenee

Tuttu nimi mukaan.

R. Isoviita

Turkkeja rakastavan Disney-pahiksen elokuva etenee

Emma Stone pääosassa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...