Keanu Reeves toppuuttelee Bill & Ted -fanien intoa

Kahjo kaksikko Bill & Ted nähtiin seikkailemassa omassa elokuvassaan viimeksi vuonna 1991. Keanu Reevesin ja Alex Winterin näyttelemän parivaljakon kolmatta elokuvaa on odotettu näin ollen jo pitkään. Tämän vuoden puolella uudesta leffasta on kuulunut positiivisia uutisia, mikä on riemastuttanut koomisen muusikkokaksikon faneja.

Nyt Keanu Reeves on kuitenkin astunut julkisuuteen toppuuttelemaan innokkaimpia faneja. Vaikka aiemmin on vihjattu, että hän ja Alex Winter olisivat palaamassa tuttuihin rooleihinsa nuoruusvuosiltaan, Reeves muistuttaa, ettei kaikki ole niin suoraviivaista.

- En tiedä, onko se todellista. Olemme yrittäneet pitkään saada tätä elokuvaa tehdyksi, ja siinä on yhä haasteita. Minä todella rakastan niitä hahmoja ja uskon, että meillä on tarina kerrottavaksi. Osa tässä on viihdeteollisuusjuttuja - rahoitusta, oikeuksia, sopimuksia, Reeves summaa ylitettävinä olevia esteitä ja lisää, ettei ongelmia kuitenkaan ole luovuuteen liittyvien asioiden kanssa.

Reevesin lausunnosta voi päätellä, että hauskan eteen on tehtävä vielä paljon paperitöitä. Näin ollen on vielä epävarmaa, milloin kolmas Bill & Ted -leffa on tulossa.


Lähteet: CinemaBlend, Yahoo!

Kuva: MGM/Orion/Paramount


R. Isoviita 16.07.2018 klo 18:54

Uusimmat uutiset

Bruce Willisin ja Adrien Brodyn tähdittämän sotaleffan ensi-ilta peruttiin yllättäen

Taustalla kiinalaisnäyttelijättären katoamiseen liittyvät syyt.

R. Isoviita

Sylvester Stallone jälleen supersankarielokuvaan

Näyttelijän uusi tuotantoyhtiö haalii projekteja.

R. Isoviita

Leffajulisteen hinta kipusi miljoonaan

Muumio kaupan.

R. Isoviita

Arvostettu Sopranos-sarja saa jatkoa

Elokuva tulossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...