Jumanji tulee jälleen

Robin Williamsin tähdittämä lautapeliaiheinen seikkailukomedia Jumanji ei ollut yleisen mielipiteen perusteella 1990-luvun leffaparhaimmistoa. Tämä ei luonnollisesti estänyt uusia tekijöitä tarttumaan samaan aiheeseen ja päivittämään siitä videopelikeskeisen tarinan. Viime vuonna valmistuneelle mm. Dwayne Johnsonin, Kevin Hartin ja Karen Gillanin tähdittämälle leffalle on tulossa jatko-osa ensi vuonna.

Järjestyksessä kolmas Jumanji-aiheinen raina on tulossa alustavien tietojen mukaan maailmanensi-iltaan ensi vuoden joulukuussa. Ohjaaja Jake Kasdanin mukaan työryhmä vasta miettii seuraavan leffan hahmoja. Käsikirjoittamisprosessi on näin ollen vielä pahasti kesken.

Kasdan toivoo, että teksti olisi kuvauskunnossa alkuvuodesta, jotta leffan kuvaukset voisivat alkaa silloin. Juonesta ja tapahtumapaikasta hän ei ole vielä varma, mutta Havaiji saattaa toimia seuraavankin elokuvan näyttämönä. Jumanji: Welcome to the Jungle -leffasta tuttujen tähtien odotetaan näkyvän myös uudessa jatko-osassa - heistä ainakin Dwayne Johnson on jo tiedottanut omasta puolestaan odottavansa paluuta Jumanji-kuvioihin yhdessä Kevin Hartin kanssa.


Lähteet: Collider, GeekTyrant

Kuva: CTMG/Disney/Jumanji: Welcome to the Jungle, 2017

R. Isoviita 02.07.2018 klo 12:53

Uusimmat uutiset

Ian McKellen ja Jennifer Hudson muuntuvat kissaihmisiksi

Cats-musikaalin elokuvaversioon on valittu liuta tähtiä.

R. Isoviita

Ohjaaja James Gunnille kenkää Guardians of the Galaxy -leffasarjasta?

Syynä vanhat puheet sosiaalisessa mediassa.

R. Isoviita

Seuraava James Bond -leffa tuonee muassaan tutunoloisen asetelman

Näyttelijöiden etsintä käy kuumana.

R. Isoviita

Keanu Reeves toppuuttelee Bill & Ted -fanien intoa

Kolmas Bill & Ted – tuleeko sitä vai ei?

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...