Black Panther -fanin Wakanda-esitelmä huvittaa

Kouluesitelmät eri maista ovat yleensä kuivakkaa asiaa, mutta eräs amerikkalaisopiskelija päätti järjestää hieman erilaisen esitelmän. Black Panther -leffan innoittamana hän teki sellaisen Marvel-sankarin kotimaasta, Wakandasta. Asiassa vain on yksi mutta: Wakandaa ei todellisuudessa ole olemassa.

Black Panther -leffan ensi-illan läheisyydessä Wakandan nimi tosin ilmaantui esim. Hartsfield-Jackson Atlantan lentokentän näyttötauluille, ikään kuin Wakandaan olisi voinut lentää oikeasti. Todellisuudessa Wakanda sijaitsee vain Marvel-sarjakuvan Afrikassa. Tätä esitelmää pitäneen oppilaan opettaja ei kuitenkaan tiennyt, joten hän kuvitteli oppilaansa puhuvan aivan muusta kuin fiktiovaltiosta.

Videolle taltioidussa esitelmässä oppilas käy antamuksella läpi Wakandan kulttuuria, ja kertoo myös maan taloustilanteesta, uskonnosta ja hallinnosta. Edes osa, jossa hän puhuu mielikuvitusta olevasta vibranium-metallista, ei saa opettajaa epäilemään mitään. Kun asian todellinen laita lopulta paljastui opettajalle, hänen kerrotaan kuitenkin suhtautuneen oppilaan esitelmäideaan hyvässä ymmärryksessä.

Katso esitelmä tästä:

Lähteet: ScreenRant, CNN

Kuva: Marvel Studios/Black Panther, 2018

R. Isoviita 06.06.2018 klo 14:05

Uusimmat uutiset

Christian Bale ja Matt Damon autoiluleffaan

Ensi-ilta tulossa ensi vuonna.

R. Isoviita

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat saavat reboot-käsittelyn

Tuottajana mm. vanha tuttu Transformers-mies.

R. Isoviita

Näyttelijälegendan tytär tylynä elämäkertaelokuvasta

Takavuosien suurtähti Judy Garlandia näyttelee uutuuselokuvassa Renée Zellweger.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...