Seuraavan Bond-leffan pahis saattaa olla nainen

Vaikka agentti 007:ksi on joidenkin fanien toimesta toivottu myös naisnäyttelijää, tätä ei toistaiseksi ole vielä tapahtunut. Kuten aiemmin on vahvistettu, seuraavassa Bond-rainassa Bondina kovistelee jälleen Daniel Craig. Häntä vastaan asettuva roisto saattaa kuitenkin olla nainen.

Tällä hetkellä vielä huhun asteella olevan puheen mukaan 25. Bond -elokuvan pahikseksi etsitään nimekästä naisnäyttelijää. Ainakin Angelina Jolien nimi sekä nyt myös Helena Bonham Carter on nostettu esiin eräinä vaihtoehtoina. Joliella tosin on Maleficent 2 -fantasiaelokuvan tekeminen vielä kesken ja sen lisäksi paljon muitakin projekteja, joten hän ei välttämättä ole saatavilla. Myös Helena Bonham Carter, joka muistetaan mm. Fight Clubista, on kysytty näyttelijä.

Loppuvuodesta 2019 valmistuvan 25. Bond -leffan juonikuviosta ei ole hiiskuttu vielä puolta sanaa. Naispuolinen pahis ei ole täysin uutta James Bondin historiassa. Esim. vuoden 1971 Timantit ovat ikuisia -seikkailussa tuolloin Sean Conneryn näyttelemä huippuagentti sai vastaansa vähäpukeiset mutta taistelutahtoiset Bambin ja Thumperin (Lola Larson & Trina Parks) ja jo vuonna 1963 heitäkin kovemman luun nimeltä Rosa Klebb (Lotte Lenya) elokuvassa Salainen agentti 007 Istanbulissa.


Lähteet: Mirror, We Got This Covered

Kuva: Francois Duhamel Copyright: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc./007 Spectre

R. Isoviita 04.06.2018 klo 14:09

Uusimmat uutiset

Kolmas Ihmeotukset-leffa viivästynee

Ei ehdikään ensi-iltaan vielä 2020?

R. Isoviita

Ghostbusters-näyttelijä toiveikkaana jatko-osan roolituksen suhteen

Uusi Haamujengi-raina tulossa 2020.

R. Isoviita

Glass ensi-illassa: Leffantekijä laittoi itsensä likoon

Miljoonia omasta pussista.

R. Isoviita

Klassikkoleffan uusi versio jäihin?

Disney-leffa menetti jälleen ohjaajan.

R. Isoviita

Ant-Man-ohjaaja paljasti, millainen hänen Fantastic Four -leffansa olisi ollut

Ihmenelosten elokuvalliset seikkailut eivät ole isoja kehuja keränneet.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...