Nuorempi muskelitähti syrjäytti Sylvester Stallonen toimintaleffan pääosassa

Toimintastara Sylvester Stallonen piti näytellä yhdessä kamppailulajitaituri Jackie Chanin kanssa samassa leffassa. Alkujaan n. vuosi sitten julkistetussa roolituksessa on nyt kuitenkin tapahtunut muutos. Chan (64) jää, mutta Stallonen (71) tilalle on hankittu nuorempi kaveri.

Stallonen korvaa Ex-Baghdad-nimisessä toimintaelokuvassa 41-vuotias John Cena (kuvassa). Kehonrakentajana ja showpainijana tunnettu Cena on nähty aiemmin myös Amy Schumer -komediassa Ihan yössä ja tänä vuonna hänellä on isompi rooli Transformers-leffasarjaan liittyvässä Bumblebee-rainassa. Syitä, miksi Stallone ei enää ole mukana Ex-Baghdadissa ei ole tarkemmin avattu, mutta hänelle ja Chanille kyseessä olisi ollut ensimmäinen yhteinen elokuva.

Ex-Baghdad kertoo öljynjalostamon kaappauksesta Irakissa. Chanin näyttelemän hahmon tehtävä on johtaa operaatiota, jolla kaapatun jalostamon pulaan jääneet työntekijät pelastetaan. Cena puolestaan näyttelee amerikkalaissotilasta, jonka apua operaatiossa tarvitaan. Elokuvan odotetaan valmistuvan ensi vuonna.


Lähteet: Deadline, ScreenRant

Kuva: Paramount/Daddy's Home 2, 2017

R. Isoviita 31.05.2018 klo 13:25

Uusimmat uutiset

Christian Bale ja Matt Damon autoiluleffaan

Ensi-ilta tulossa ensi vuonna.

R. Isoviita

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat saavat reboot-käsittelyn

Tuottajana mm. vanha tuttu Transformers-mies.

R. Isoviita

Näyttelijälegendan tytär tylynä elämäkertaelokuvasta

Takavuosien suurtähti Judy Garlandia näyttelee uutuuselokuvassa Renée Zellweger.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...