Tarantinon Star Trekistä oikaistiin yksi asia

Brittitähti Simon Pegg, joka tunnetaan niin Mission: Impossible -leffojen Benjinä kuin Star Trek -leffejen punapaita Scottyna, on avautunut Star Trek -leffojen jatkosta. Vuodesta 2009 Star Trek -elokuvissa näytellyt Pegg vastasi myös tuoreimman Star Trek -elokuvan käsikirjoituksesta, mutta Quentin Tarantinon tuotua esiin oman Star Trek -ideansa, ei Peggin jatkamisesta Star Trek -käsikirjoittajana ole juuri kuultu uutta.

Nyt Pegg on kertonut, ettei Star Trek -fanien kannata odotella Tarantinon sekoittavan pakkaa täysin.

- Kaikki jotenkin olettavat, että siitä tulee kuin Pulp Fiction avaruudessa, mutta ajattelen hänen olevan uskollinen [Star] Trekille ja ymmärtävän sitä. Tavanomaista siitä ei tule, mutta ei silti mitään sellaista, mistä trekkerien tulisi olla huolissaan. […] Hän ei koskaan tekisi sille mitään tuhoavaa, Pegg luonnehtii.

Näyttelijä-käsikirjoittajalla on melko tarkkaa tietoa Tarantinon Star Trekistä, sillä hän on kuullut tämän idean Tarantinon piipahtaessa tuotantoyhtiö Bad Robotin toimistolla. Peggin mukaan Star Trek 4 oli jo vireillä, kun Tarantino esitti ajatuksena, mutta Tarantinon idea oli niin hyvä, että molempia elokuvia käsikirjoitetaan vielä. Omia kirjoituspuuhiaan jatkava Pegg ei ole rustaamassa kumpaakaan niistä Pegg, vaan Star Trek 4:n parissa työskentelevät uudet kirjoittajat J. D. Payne ja Patrick McKay, kun taas Tarantinon ideaa jalostaa Mark L. Smith (The Revenant).


Lähteet: Independent, CinemaBlend

Kuva: Paramount Pictures /Universal/Star Trek: Beyond, 2016

R. Isoviita 17.05.2018 klo 15:19

Uusimmat uutiset

Liam Neeson Men in Black -leffaan

Komediaa luvassa.

R. Isoviita

Deadpool 2:sta tulossa pidempi versio

Fanien mieleen.

R. Isoviita

Stanley Kubrickin Hohto kyrsii yhä Stephen Kingiä

Kirjailija ei ole tunnustautunut leffan faniksi.

R. Isoviita

Landolle oma elokuva? Näin vastaa Star Wars -tuottaja

Leffasarjan voi odottaa jatkuvan, mutta suunta on hämärä.

R. Isoviita

Clint Eastwood samaan leffaan Bradley Cooperin kanssa?

Uusi tosipohjainen leffa vireillä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...