Leffateatteri asetti kävijöilleen erikoisen pukukoodin

Elokuvateatterit kilpailevat kansalaisten olohuoneiden kanssa monin tavoin. Uuden-Seelannin puolella osa niiden kävijöistä on omaksunut myös varsin kotoisen asustuksen. Se ei ikävä kyllä sopinut teattereille.

Jo viime vuonna huhuttiin mm. Samsungin kehittävän 34 jalan eli 408":n kokoisia 4K-tason LCD-ruutuja, joilla elokuvateattereissa voitaisiin korvata valkokankaita. Jättimäiset TV-ruudut ovat joidenkin arvostelijoiden mielestä, jotakin sellaista, mikä kuuluisi vain koteihin, eikä perinteisiin elokuvateattereihin. Uuden-Seelannin Hawera Cinema -nimisen teatteriketjun väki on havainnut, että osa sen kävijöistä on jo ilman näitä jättiruutujakin kuin kotonaan: yleisöä on nimittäin saapunut katsomoon välillä pelkissä pyjamoissa.

Hawera Cinema julkaisi tästä syystä taannoin tiedotteen, jossa se toteaa ykskantaan, etteivät pyjamapukuiset tai body-tyyppisiin kokovartaloasuihin pukeutuneet asiakkaat ole tervetulleita sen saleihin. Kielto on herättänyt jo väittelyä sosiaalisessa mediassa, sillä osa asiakkaista pitää sitä loukkauksena muotitrendejä kohtaan.


Lähteet: BBC, The Guardian, The Verge

Kuva: Fernando de Sousa

R. Isoviita 07.05.2018 klo 14:36

Uusimmat uutiset

Liam Neeson Men in Black -leffaan

Komediaa luvassa.

R. Isoviita

Deadpool 2:sta tulossa pidempi versio

Fanien mieleen.

R. Isoviita

Stanley Kubrickin Hohto kyrsii yhä Stephen Kingiä

Kirjailija ei ole tunnustautunut leffan faniksi.

R. Isoviita

Landolle oma elokuva? Näin vastaa Star Wars -tuottaja

Leffasarjan voi odottaa jatkuvan, mutta suunta on hämärä.

R. Isoviita

Clint Eastwood samaan leffaan Bradley Cooperin kanssa?

Uusi tosipohjainen leffa vireillä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...