Leffateatteri ilahdutti koiranomistajia

Wes Andersonin (mm. Moonrise Kingdom) uutuusleffa on Japaniin sijoitettu tarina, jossa koirilla on iso rooli. Isle of Dogs kertoo nimensä mukaisesti koirien saaresta, paikasta, jonne nämä elokuvan maailmassa väitetysti koiraflunssaa levittävät olennot on lähetetty karanteeniin. Koska raina mitä ilmeisemmin voisi kiinnostaa koiranomistajia, eräs yhdysvaltalaisteatteri on aloittanut erityiskampanjan Isle of Dogsin tiimoilta.

San Franciscossa sijaitseva Roxie Theater on ilmoittanut järjestävänsä 19. päivä tätä kuuta Isle of Dogs -näytöksen, johon voi tulla oman hauvan kanssa. Elokuvateatterin tiedotteessa kerrotaan, että koirat ovat tervetulleita näytössaliin, kunhan koiranomistaja on lippunsa maksanut. Järjestyksen ylläpitämiseksi teatterista kuitenkin muistutetaan, että karvaturrien omistajat ovat myös vastuussa lemmikkinsä käytöksestä. Liian ärhäkkäät tai vaikeasti hallittavat koirat joutuvat jättämään elokuvaillan kesken. Pelin säännöt ovat siis melko samanlaiset kuin näytöksissä, joita on järjestetty erityisesti äideille ja vauvoille.

Toistaiseksi muut elokuvateatterit eivät vielä ole ilmoittaneet vastaavista näytöksistä. Isle of Dogs on stop motion -tekniikalla toteutettu animaatio, jonka hahmot ainakin leffan trailerin perusteella ovat hyvin koiramaisen oloisia. Näin ollen elokuva voisi mahdollisesti houkutella kaksi- ja nelijalkaisia katsojia myös San Franciscon ulkopuolella.

Lähde: Indiewire

Kuva: Nordisk Film/Isle of Dogs, 2018

R. Isoviita 07.03.2018 klo 22:11

Uusimmat uutiset

Patrick Stewart nappasi roolin agenttileffasta

Reboot tekeillä.

R. Isoviita

Tällainen oli idea, jonka John Carpenter torppasi uudesta Halloween-elokuvasta

Elokuvassa olisi voinut olla vielä enemmän mennyttä mukana.

R. Isoviita

Nyt on hintaa: et ikinä usko, mitä Han Solon takista voi joutua pulittamaan

Tuleva huutokauppa koettelee tosifanien kukkaroita.

R. Isoviita

Hieman toivoa raaempaa Venomia kaipaaville

Tulevan elokuvan ikäraja on alhaisempi kuin usea fani toivoi.

R. Isoviita

Kulttiohjaaja Kevin Smith ei sittenkään tee Marvel-leffaa

Smith raotti hieman salaisuuden verhoa uuden projektinsa yltä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...