Netflix haluaa Keanu Reevesin

Suoratoistopalvelu Netflix etsii aktiivisesti uutta kiinnostavaa sisältöä. Myös Netflixillä on huomattu supersankaritarinoiden menestys lippuluukuilla. Sen valikoimista onkin löytynyt vuodesta 2015 asti Marvel-sarjakuvaan perustuvan Daredevilin seikkailuja esittelevä sarja, mutta nyt palvelu aikoo hankkia tarjontaansa jotain vielä originaalimpaa.

Tällä erää hankintalistalla on tv-sarjan sijaan kokopitkä elokuva. Netflixillä toivotaan, että Keanu Reeves ottaisi kyseisen leffan pääroolin vastaan. Elokuvan tuottajina toimivat Captain America -sarjakuvafilmatisointeja tehnyt ohjaajakaksikko Anthony ja Joe Russo, minkä Netflixillä toivotaan toimivan yhtenä täkynä Reevesin houkuttelemiseksi mukaan.

Past Midnight -nimisen leffan käsikirjoituksen laatii T. J. Fixman, joka on kirjoittanut myös Playstation-seikkailupelisarjaa Ratchet & Clank. Tässä leffassa tuskin kuitenkaan nähdään yhtä värikkäitä hahmoja, sillä Past Midnightin on tarkoitus olla tarina oman käden oikeutta jakavasta supersankarista, ja suosituissa John Wick -elokuvissa yrmistellyttä Keanu Reevesiä tuskin halutaan uuden leffan päärooliin siksi, että hän on uransa alkuaikoina tehnyt myös Bill ja Ted -komedioita.


Lähteet: Deadline, CinemaBlend

Kuva: Future Film/John Wick, 2014

R. Isoviita 04.03.2018 klo 17:17

Uusimmat uutiset

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat saavat reboot-käsittelyn

Tuottajana mm. vanha tuttu Transformers-mies.

R. Isoviita

Näyttelijälegendan tytär tylynä elämäkertaelokuvasta

Takavuosien suurtähti Judy Garlandia näyttelee uutuuselokuvassa Renée Zellweger.

R. Isoviita

Cumberbatch ja Dinklage Monty Python -komediaan

Kuningas Arthur ratsastaa jälleen.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...