Netflix haluaa Keanu Reevesin

Suoratoistopalvelu Netflix etsii aktiivisesti uutta kiinnostavaa sisältöä. Myös Netflixillä on huomattu supersankaritarinoiden menestys lippuluukuilla. Sen valikoimista onkin löytynyt vuodesta 2015 asti Marvel-sarjakuvaan perustuvan Daredevilin seikkailuja esittelevä sarja, mutta nyt palvelu aikoo hankkia tarjontaansa jotain vielä originaalimpaa.

Tällä erää hankintalistalla on tv-sarjan sijaan kokopitkä elokuva. Netflixillä toivotaan, että Keanu Reeves ottaisi kyseisen leffan pääroolin vastaan. Elokuvan tuottajina toimivat Captain America -sarjakuvafilmatisointeja tehnyt ohjaajakaksikko Anthony ja Joe Russo, minkä Netflixillä toivotaan toimivan yhtenä täkynä Reevesin houkuttelemiseksi mukaan.

Past Midnight -nimisen leffan käsikirjoituksen laatii T. J. Fixman, joka on kirjoittanut myös Playstation-seikkailupelisarjaa Ratchet & Clank. Tässä leffassa tuskin kuitenkaan nähdään yhtä värikkäitä hahmoja, sillä Past Midnightin on tarkoitus olla tarina oman käden oikeutta jakavasta supersankarista, ja suosituissa John Wick -elokuvissa yrmistellyttä Keanu Reevesiä tuskin halutaan uuden leffan päärooliin siksi, että hän on uransa alkuaikoina tehnyt myös Bill ja Ted -komedioita.


Lähteet: Deadline, CinemaBlend

Kuva: Future Film/John Wick, 2014

R. Isoviita 04.03.2018 klo 17:17

Uusimmat uutiset

Chris Evans jatkaa Captain American jälkeen pienemmällä ruudulla

Supersankarin vermeet naulaan.

R. Isoviita

Näyttelijälegenda vetää sanojaan takaisin

Robert Redfordin puheet eläkkeelle jäämisestä ennenaikaisia?

R. Isoviita

Erikoista: Venom-leffan oheistuotteissa on iso puute

Toistaiseksi keräilijät on jätetty odottavalle kannalle.

R. Isoviita

Patrick Stewart nappasi roolin agenttileffasta

Reboot tekeillä.

R. Isoviita

Tällainen oli idea, jonka John Carpenter torppasi uudesta Halloween-elokuvasta

Elokuvassa olisi voinut olla vielä enemmän mennyttä mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...