Brad Pitt virallisesti mukaan Tarantinon uutuusleffaan


Quentin Tarantinon seuraava pitkä elokuva on taas hitusen lähempänä valmistumista. Jo aiemmin varmistui, että Leonardo DiCaprio näyttelee leffassa työtöntä näyttelijää. Nyt myös toinen iso tähti, jolle Tarantino tarjosi roolia elokuvassaan, on hyväksynyt tarjouksen.

Tuorein projektiin virallisesti kiinnitetty nimi on Brad Pitt. Sekä DiCapriolla että Pittillä on yhteistä historiaa Tarantinon kanssa - Pitt nähtiin veijarimaisena luutnanttina ohjaaja-käsikirjoittajan Kunniattomissa paskiaisissa ja DiCaprio puolestaan niljakkaana tilallisena westernissä Django Unchained. Tällä erää Pittin tehtävänä on näytellä DiCaprion hahmon pitkäaikaista stunt-miestä, joka ei hänkään löydä töitä 1960-luvun lopun Hollywoodissa.

DiCaprion hahmon naapurissa asuu menestyvä nuori näyttelijätär Sharon Tate, jonka takia elokuvassa oletettavasti nähdään myös murhakultin johtohenkilö Charles Manson. Uusimpien tietojen valossa Manson ei ole kuitenkaan elokuvan näkyvimpiä hahmoja. Leffan työnimeksi on paljastunut Once Upon A Time in Hollywood ja sen odotetaan valmistuvan ensi vuoden elokuuhun mennessä.


Lähteet: Tracking Board, Deadline

Kuva: Universal/Kunniattomat paskiaiset, 2009

R. Isoviita 01.03.2018 klo 05:22

Uusimmat uutiset

Teräsmiehen rooliin on haviteltu yllättäviäkin nimiä

Sankarin viitta tarjolla.

R. Isoviita

Salassapitosopimuksista päänvaivaa näyttelijöille

Megaleffojen sisältöä varjellaan loppuun asti.

R. Isoviita

Doctor Strangen jatko-osa nytkähti eteenpäin

Ohjaajaksi vanha tuttu.

R. Isoviita

Avengers: Endgamelle povataan kovaa menestystä

Jo pelkkä mainospätkä löi ennätyksiä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...