Kulttileffantekijä Kevin Smith sai vakavan sairaskohtauksen

Tiskirotat-elokuvastaankin tuttu Kevin Smith, joka on antanut kasvot luomalleen Silent Bob-hahmolle, koki viikonloppuna järkytyksen. Smith, jolla oli sovittuna putkeen kaksi stand up -esitystä, sai ensimmäisen esityksen jälkeen sydänkohtauksen. Ohjaaja ja käsikirjoittaja jakoi tiedon asiasta mm. virallisella Twitter-tilillään.

Suosittu puhuja oli voinut ensimmäisen esityksensä jälkeen niin pahoin, että hänen ystävänsä olivat passittaneet Smithin ambulanssilla sairaalaan. Siellä oli paljastunut, että Smithin sydämen vasemman sepelvaltimon haara oli täysin tukossa. Sosiaalisessa mediassa jakamassaan viestissä Smith toteaa, että mikäli häntä ei olisi lähetetty sairaalaan sinä iltana, hän olisi kuollut muutamassa tunnissa.

Smith kiittää viestissään sekä ystäviään että häntä hoitanutta Glendalen sairaalan henkilökuntaa avusta. Samalla hän toteaa eläneensä hyvän elämän, saaneensa tehdä oudon mutta hienon uran ja saaneensa mahtavan perheen. Vitsikkääseen tapaansa Smith lisää myös, että häntä olisi kuitenkin harmittanut, jos häneltä olisi nyt mennyt mahdollisuus tehdä uutta elokuvaa Jay ja Silent Bob -hahmojensa parissa.


Lähteet: Variety, Twitter, Facebook

Kuva: Gage Skidmore

R. Isoviita 26.02.2018 klo 14:38

Uusimmat uutiset

Fargo saa jatkoa

TV-sarjan neljäs kausi suunnitelmissa.

R. Isoviita

The Handmaid's Tale -sarjan tähdelle rooli mafialeffasta

Elisabeth Moss nappasi rikosleffaosan.

R. Isoviita

Ahdisteluskandaalin moukaroima Weinstein Company konkurssiin

The Weinstein Co. 2005 - 2018.

R. Isoviita

Näitä leffoja ei Netflixissä usein katsota loppuun

Liikaa väristyksiä?

R. Isoviita

Sherlock Holmes -sarjan jatko vaakalaudalla

Martin Freeman kommentoi suosikkisarjan tilannetta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...