Jurassic World 3 on tulossa

Jurassic Park -elokuvien sarjaa jatkava Jurassic World -leffojen toinen osa ei ole vielä ehtinyt edes ensi-iltaan, mutta samaan todellisuuteen sijoittuva Jurassic World 3 on jo suunnitteilla. Kakkososa, Jurassic World: Kaatunut valtakunta, on herättänyt jo sen verran hyvää ennakkohytinää, että tuotantoyhtiö Universal haluaa jatkaa leffasarjaa.

Tähän päivään modernin tieteen avulla elvytetyn dinosauruskannan ja ihmisten kohtaamisista laatii uutta käsikirjoitusta Jurassic Worldista asti sarjan parissa töitä paiskinut Colin Trevorrow. Hänen lisäkseen käsikirjoituksen kanssa työskentelee Emily Carmichael, joka on kirjoittanut myös ensi kuussa Suomeenkin rantautuvaa Pacific Rim: Kapina -tieteistoimintaelokuvaa.

Trevorrow on jo etukäteen suitsuttanut leffasarjan kakkososaa jännittäväksi ja kauniiksi. Itse hän lupaa tuoda kolmanteen osaan käsikirjoittajakumppaninsa kanssa "uuden tunteen tason", mutta jättää paljastamatta enempää suunnitelmistaan. Näillä näkymin Jurassic World 3:n ensi-ilta on luvassa kesäkaudella 2021.


Lähteet: IGN, CinemaBlend

Kuva: Universal/Jurassic World: Fallen Kingdom, 2018

R. Isoviita 23.02.2018 klo 23:03

Uusimmat uutiset

Fargo saa jatkoa

TV-sarjan neljäs kausi suunnitelmissa.

R. Isoviita

The Handmaid's Tale -sarjan tähdelle rooli mafialeffasta

Elisabeth Moss nappasi rikosleffaosan.

R. Isoviita

Ahdisteluskandaalin moukaroima Weinstein Company konkurssiin

The Weinstein Co. 2005 - 2018.

R. Isoviita

Näitä leffoja ei Netflixissä usein katsota loppuun

Liikaa väristyksiä?

R. Isoviita

Sherlock Holmes -sarjan jatko vaakalaudalla

Martin Freeman kommentoi suosikkisarjan tilannetta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...