Venomista Call of Dutyyn? Tom Hardya saattaa seuraavaksi kutsua videopelileffa

Vaikka videopelileffojen maine ei kovin korkealla ole, tänäkin vuonna niitä on tulossa elokuvateattereihin. Ensimmäisenä tänä keväänä valkokankaalle päätyy uusi versiointi seikkailupelistä Tomb Raider, ja vähän myöhemmin Dwayne Johnsonin tähdittämä Rampage. Huhujen mukaan myös ammuntapelisarja Call of Dutyn kääntäminen elokuvaksi kiinnostaisi leffantekijöitä.

Call of Duty -rainan ohjaajaksi on houkuteltu Stefano Sollimaa, jolta on aiemmin ilmestynyt mm. rikosjännäri Suburra ja tuloillaan huumesotaan keskittynyt elokuva Sicario 2. Myös Cannes'n elokuvafestivaaleilla kertaalleen palkintoehdokkaana ollut Sollima ei kuitenkaan ole vielä virallisen tiedon mukaan allekirjoittanut sopimusta Call of Duty -elokuvasta.

Sollima on silti suostunut jo kertomaan, keitä näyttelijöitä hän haluaisi yhteistyöhän kanssaan. Metro.co.uk:lle antamassaan haastattelussa hän paljastaa olevansa suuri Tom Hardy -fani.

- Tarkoitan, että pidän melkein kaikesta [missä hän on ollut mukana]. Odotan hänen Venomiaan. Jopa Mad Maxissa hän oli mahtava, Sollima suitsuttaa. Hardyn lisäksi hän on mieltynyt Chris Pineen, koska tämä on hänen mukaansa sekä kova mutta älykäs ja omaa myös huumorintajua.

- Pidän siitä, että näyttelijä pystyy käyttämään eri nyansseja ja painotuksia, koska se on hyvän näyttelijän merkki, Sollima huomauttaa.


Lähteet: Metro.co.uk, Variety

Kuva: Activision

R. Isoviita 15.02.2018 klo 18:46

Uusimmat uutiset

Fargo saa jatkoa

TV-sarjan neljäs kausi suunnitelmissa.

R. Isoviita

The Handmaid's Tale -sarjan tähdelle rooli mafialeffasta

Elisabeth Moss nappasi rikosleffaosan.

R. Isoviita

Ahdisteluskandaalin moukaroima Weinstein Company konkurssiin

The Weinstein Co. 2005 - 2018.

R. Isoviita

Näitä leffoja ei Netflixissä usein katsota loppuun

Liikaa väristyksiä?

R. Isoviita

Sherlock Holmes -sarjan jatko vaakalaudalla

Martin Freeman kommentoi suosikkisarjan tilannetta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...