Miksi ohjaaja Colin Trevorrow sai potkut Star Wars -leffasta?

Star Wars: Episode IX seuraa joulukuun puolivälissä ensi-iltaan tulevaa Star Wars: Episode VIII - The Last Jediä, mutta ei Colin Trevorrowin (kuvassa) ohjaamana. Jurassic Worldissä käsikirjoittajana ja ohjaajana kannuksensa hankkinut Trevorrow sai aiemmin tällä viikolla potkut pestistään leffan puikoissa. Lucasfilmin julkaisemassa tiedotteessa Trevorrowin kerrottiin lähteneen projektista hyvässä yhteisymmärryksessä, koska ohjaajan ja yhtiön visiot elokuvan suhteen erosivat toisistaan.

Vulturen tavoittaman sisäpiiriläisen mukaan visioiden eroavaisuudet juontuivat Jurassic Worldin aikaisiin tapahtumiin asti.

- Jurassic Worldia tehtäessä hän keskitti luomisvoimansa suurilta osin puolustaakseen omaa mielipidettään. Mutta koska [Steven] Spielberg oli henkilökohtaisesti palkannut hänet, ei kukaan voinut sanoa hänelle, että hän joutaisi saada kenkää. Kun elokuva sitten menestyi ja hän päätti tehdä The Book of Henryn, [Trevorrowista] tuli kestämätön. Hänellä oli itsekäs näkökulma - ja hän puolusti aina sitä, nimettömänä pysyttelevä sisäpiiriläinen toteaa.

The Book of Henryn menestys ei ole ollut kaksinen - draama on kerännyt kotimaassaan nihkeät 4,2 milj. dollaria lipputuloja ja Rotten Tomatoes -arvostelusivustolla sen tulos on vain 22/100. Star Wars: Episode IX:n kuvauksia ei vielä ole aloitettu, vaan leffa on yhä käsikirjoitusvaiheessa. Trevorrow teki ennen lähtöään useampia ehdotuksia sen juonenkulusta, mutta Lucasfilmillä ei oltu tyytyväisiä ehdotusten tasoon. Uutta ohjaajaa ei ole vielä valittu Trevorrowin tilalle, mutta korvaajan hankkimisella on kiire, sillä megaleffan kuvausten on määrä alkaa jo neljän kuukauden päästä.


Lähteet: Vulture, CinemaBlend, ScreenRant, THR, Box Office Mojo, Rotten Tomatoes

Kuva: Mingle Media TV

R. Isoviita 09.09.2017 klo 20:01

Uusimmat uutiset

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat saavat reboot-käsittelyn

Tuottajana mm. vanha tuttu Transformers-mies.

R. Isoviita

Näyttelijälegendan tytär tylynä elämäkertaelokuvasta

Takavuosien suurtähti Judy Garlandia näyttelee uutuuselokuvassa Renée Zellweger.

R. Isoviita

Cumberbatch ja Dinklage Monty Python -komediaan

Kuningas Arthur ratsastaa jälleen.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...