Q+Black

Q+Black

Käyttäjä, 6 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (65)

31.10.2011 klo 23:12

Buffy, vampyyrintappaja: 7. tuotantokausi

Ei ihan parhaita kausia. Uusi high school on rakennettu Helvetin suun päälle ja Buffy on varma, että alkaa paukkua. Hän saa pesti koulusta ja pääsee tarkkailemaan tilannetta. Uhka on tällä kaudella aika hurja. Itse pahuuden lähde ja sen voittaminen tuntuu toivottomalta. Mahdollisten tappajien ilmestyminen kuvioihin tuntui vähän kornilta, mutta kieltämättä ainakin yllättävältä käänteeltä. Sillä aikaa kun Ensimmäisen kätyrit listivät tappajia, Scooby Gang pyörii suhdekiemuroissa kaiken pahan lisäksi. Tilanteen kärjistyvät kun ihmiset ottavat yhteen ja Buffy on jo lähellä luovuttaa. Sitten hän löytää megasiistin viikatteen ja Willow tekee hiukan hokkuspokkusta ja kas... Buffylla on armeija vastassa kun Ensimmäisen vampyyrit hyökkäävät. Koko kausi loppuu järkyttävästi siihen kun taistelussa voitokkaasti taistelleet jengiläiset seisovat massiivisen montun reunalla, jossa oli joskus Sunnydale. Aika yllättäv loppu... mutta rakastan onnellisia sellaisia.

rating 70,000

31.10.2011 klo 23:07

Buffy, vampyyrintappaja: 6. tuotantokausi

Kausi alkaa vähän ankeissa merkeissä Buffyn noustessa haudasta kohtaamaan kylmä maailma. Spikesta alkaa tulla vähän lällykkä ja se ärsyttää, mutta sen ja Buffyn riidat on niin parhautta. Nörttikolmikko on sinänsä ihan hauska idea, mutta toisaalta tämä juonikuvio ottaa vähän päähän. Buffy-kausien parhautta nähdään kauden lopulla kun paha Willow pääsee irti <3

rating 80,000

31.10.2011 klo 23:05

Buffy Vampyyrintappaja: 5. tuotantokausi osa 2, jaksot 12-22

Paranee paranee. Glory on aivan mahtava hahmo. Kunnon biatch, joka pistää paikat sekaisin. Ritareiden tulo kuvioihin oli ehkä vähän jotenkin ylimääräinen ja turha juttu, mutta annettakoon anteeksi. Spike/Buffy - kuvio alkaa mennä mielenkiintoiseksi. Tämän kauden lopussa taisin tirauttaa muutaman surun kyyneleenkin.

rating 80,000

31.10.2011 klo 23:03

Buffy Vampyyrintappaja: 5. tuotantokausi osa 1, jaksot 1-12

Hiukan parannusta havaittavissa neljännen kauden jälkeen. Pääsemme tutustumaan Draculaan, joka ottaa Buffyn kanssa yhteen varsin humoristisessa jaksossa... voi Xander-parkaa :D Dawnin ilmestyminen kuvioihin oli aluksi WTF, mutta onneksi sekin selviää ajan kanssa. Oli mielenkiintoista katsella Gilesin ja Buffyn valmentautumista ja taikakauppa-kuvio oli tervetullut juttu.

rating 80,000

31.10.2011 klo 23:00

Buffy Vampyyrintappaja: 4. tuotantokausi osa 2, jaksot 11-22

Minusta tämä kausi menee vaan huonompaan suuntaan loppua kohden. Koko Aloite-kuvio on minusta vähän laimea ja tylsä ja ei sovi ollenkaan Buffy-maailmaan. Adam käy hermoon yhdessä Rileyn kanssa. Onneksi sentääb paha pääpiru heittää henkensä. Buffyn taistelu Adamia vastaan lopussa on upeaa katsottavaa.

rating 60,000

31.10.2011 klo 22:59

Buffy Vampyyrintappaja: 4. tuotantokausi osa 1, jaksot 1-11

Kausi alkaa mielenkiintoisesti. Pääsemme näkemään uudet koulukuviot ja kurkkaamme hiukan epävarman Buffyn olemukseen. Spike/Harmony-kuvio on ihan loistava. Spike osaa olla oma itsensä niin täydellisesti, että huhuh. Riley alkoi ärsyttämään heti kun se ilmestyi kuvioihin.

rating 60,000

31.10.2011 klo 22:56

Buffy Vampyyrintappaja: 3. tuotantokausi osa 2, jaksot 12-22

Kausi huipentuu kyllä aivan mahtavasti suuren demonin tuhoon... vaikka samalla siinä meneekin sitten matalaksi myös Sunnydalen koulu. Loppu sota oli oli hieno ja jännittävä kun koko valmistuva luokka nousee pahuutta vastaan yhdessä. Jälleen kerran yksi onnistunut Buffy-kausi.

rating 80,000

31.10.2011 klo 22:54

Buffy Vampyyrintappaja: 3. tuotantokausi osa 1, jaksot 1-11

Parhaita kausia, muttei paras. Faithin tulo kuvioihin tuo lisää jännyyttä ja Angel-kuvio käy mielenkiintoiseksi.

rating 70,000

31.10.2011 klo 22:53

Buffy Vampyyrintappaja: 2. tuotantokausi osa 2, jaksot 13-22

Toistan itseäni, mutt ihan paras! Buffy kuuluu ehdottomiin lempihahmoihin kuten myös kettumainen Spike, joka pistää Sunnydalen sekaisin. Sarjan huumori on kyllä ihan parhautta!

rating 80,000

31.10.2011 klo 22:51

Buffy Vampyyrintappaja: 2. tuotantokausi osa 1, jaksot 1-12

Kakkoskaudella Buffy jatkaa samaan tappavaan tahtiin. Spiken takia on ehkä tullut naurettua muutamia kertoja. Kerta kaikkiaan ihanan sarkastinen ja veemäinen hahmo. Jatketaan samaa vanhaa mallia ja tapetaan hirveitä hirviöitä sen ohella, että jengin sisällä kuohuu. Ah, minä niin pidän tästä!

rating 80,000

31.10.2011 klo 22:49

Buffy Vampyyrintappaja: 1. tuotantokausi

Ehdottomasti parhaita sarjoja, joita tiedän. Huomaahan sarjasta, että demonien tms. muiden toteutus on vähän mitä on, mutta sarjan juoni ja hahmot tekevät siitä mielenkiintoisen. En muista kuinka monta kertaa olen saanut nauraa sarjaa katsoessani. Eihän se pelottava ole, mutta täynnä toimintaa, suhdekiemuroita ja yliluonnollisia olitoita.

rating 80,000

31.08.2011 klo 01:16

Glee: 1. tuotantokausi

Katsoin yhden jakson ja rakastuin. Hahmot ovat niin kutkuttavan ihania ja samalla niin ärsyttäviä omalla tavallaan. Hienoa, että tähän sarjaan on saatu paljon tuttujakin kappaleita. Musiikki on aivan loistavaa ja näyttelijät todellakin osaavat laulaa. Lisäksi kiero huumori ja älytön Sue Sylvester tuovat tähän sarjaan lisää potkua. Ehdottomasti suosittelen musiikista ja teinihömpästä pitäville.

rating 100,000

10.06.2011 klo 01:10

True Blood: 3. tuotantokausi

Ehdottomasti paras kausi tähän mennessä! Ärsyttäväksi muodostunut Bill on kadonnut ja uhkarohkea Sookie päättää lähteä etsimään kadonnutta vampyyrimiestään. Tietenkin hän joutuu pyytämään apua tuhottoman komealta ja mystiseltä Ericiltä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Sitten kuviohin astuukin ihmissudet ja niiden mukana ihana Alcide, josta tuli oma suosikkini heti hänen ensimmäisestä esiintymisestään lähtien. Sookie ja Alcide matkaavat yhdessä Jacksoniin tutkimaan Billin katoamista. Kuvaan astuu Alciden exää ja jos jonkinlaista muuta sutta. Lisäksi tutustumme hillityn näköiseen Russeliin, jolla on omat juonittelunsa ihmiskuntaa vastaan. Russelin puoliso Talbot sai aikaan enemmän kuin yhdet naurut. Tässä kaudessa sattuu ja tapahtuu ja draamaa on ihan riittämiin. Pienenä miinuksena ällöttävä verellä mässäily.

rating 100,000

10.06.2011 klo 01:08

True Blood: 2. tuotantokausi

Ei lukeudu sarjan parhainten kausien joukkoon vaikka Eric-Sookie-Bill kuvio on huvittavaa katsottavaa. Jessicasta tulee loistava lisää mahtavaan hahmokaartiin ja nuoren neitsytvampyyrin edesottamuksia on huvittavaa katsella. Sillä aikaa kun joukkio on selvittämässä vanhan vampyyrin katoamista Dallasissa, Sookien veli Jason eksyy vampyyrienvastaiselle leirille, joka ei kyllä jaksanut kiinnostaa millään muotoa. Kaiken lisäksi ärsyttävän imelä Maryann – mainadi valloittaa Bon Tempsin ja saa kaikki juomaan, hakkaamaan ja harrastamaan seksiä keskenään. Koko kausi on yksi mieletön sekametelisoppa, jonka olisi mieluummin jättänyt katsomatta.

rating 40,000

10.06.2011 klo 01:06

True Blood: 1. tuotantokausi

Tottakai piti innolla ruveta seuraamaan sarjaa kuin sain kuulla sen alkamisesta. Ihastuin heti kaikkiin mahdollisiin hahmoihin ja teksasin murre oli suorastaan hauskaa kuunnella. Anna Paquin vetää hyvin roolinsa hiukan tyhmän, mutta pippurisen Sookien roolissa. Sen sijaan. Billiä esittävä Stephen Moyer ei herättänyt kiinnostusta missään vaiheessa. Billistä tosiaan oli saatu vampyyrin näköinen, mutta hän oli yhtä jäykkä ja puhekyvytön kuin Edward ensimmäisessä Twilightissa. Ensimmäinen kausi tutustuttaa katsojan Bon Tempsin moninaiseen maailmaan ja saadaanpahan hiukan mysteerejä ratkottavaksi. Sarja sai aikaan naurua, kauhua ja henkäyksiä. Ei ehkä ole ihan nuorimpien katsottavissa, koska sarjassa veri lentää muutenkin kuin vampyyrien ruokaillessa eikä seksin kanssa olla ujosteltu.

rating 60,000

Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat