Leffa Timppa

Leffa Timppa

Käyttäjä, 11 fania

Leffa Timppa

2000-luvun alkupuolella syntynyt poika, joka ymmärsi, että pelien pelaamisesta ei tule mitään ja aloitti rakkaan elokuvaharrastuksen. Pidän aikalailla monenlaisista leffoista. Supersankarit, draamat, komediat ja jopa musikaalit toimivat. Ehdottomasti klassikot ovat mieleeni ja Oscar-pystejä voittaneita leffoja tykkään katsoa. Rakastan suorastaan täydellä teholla tykittäviä toimintaelokuvia, etenkin niitä, jotka tehtiin 80-90-luvuilla. Sarjoja en hirveästi seuraile, mutta kyllähän niitäkin välillä tulee katsottua.

Elokuvaharrastus alkoi katsottuani Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearlin, jota pidän edelleen yhtenä maailman parhaimmista elokuvista. Myöhemmin myös Bondit ovat olleet tärkeä osa harrastustani ja pidän etenkin alkuperäisistä Tähtien sodista.

Suosikkiohjaajani on Steven Spielberg, joka on tehnyt monia jännittäviä seikkailuleffoja ja myös Christopher Nolan on yksi lemppareista. Charlie Chaplinia pidän ensimmäisenä elokuvanerona ja on onnistunut yhdistämään täydellisesti hulvattoman komedian ja lämminhenkisen draaman. Säveltäjistä parhaat ovat John Williams, Hans Zimmer ja Ennio Morricone.

Arvostelut yritän kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi, jotta kaikki jaksaisivat lukea ne loppuun asti. Kun 2017 alussa aloin kirjoittamaan arvosteluja, se oli sellaista nopeaa kirjoitusta siitä mitä mieleen tupsahti. Nykyään kirjoitan arvostelut huolellisemmin. Jotkut vanhat arvostelut ovat todella huonoja, mutta se vain todistaaa sitä kuinka olen kehittynyt arvostelijana.

Bond-näyttelijätt parhaimmasta huonoimpaan:
1. Sean Connery
2. Daniel Craig
3. Roger Moore
4. Pierce Brosnan
5. Timothy Dalton
6. George Lazenby

5 suosikkiohjaajaa:
1. Steven Spielberg
2. Christopher Nolan
3. Alfred Hitchcock
4. Sergio Leone
5. Charlie Chaplin

Suosikkielokuva: The Good, the Bad and the Ugly (1966)
Suosikkisarja: Sherlock (2010)

Suosikkielokuviani
Mahtava
Hyvä
Kelpo
Ok
Kohtalainen
Heikko
Surkea
Roskaa
Kärsimystä

Rekisteröitynyt: 17.06.2016
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Pornainen
Harrastukset: Katson elokuvia, arvioin niitä ja luen niistä. Harrastan partiota ja käyn oman lippukuntamme leireillä. Kirjoittamisen voi myös laskea harrastukseksi ja kirjoitan monenlaisia tarinoita.

Karma: +231

Käyttäjä on kirjoittanut 62 kommenttia. Keskimääräinen pistesaldo kommenttia kohden on +3,73.

Ei keskustelunavauksia
62 viestiä