Brutus

Brutus

Käyttäjä, 44 fania

Brutus

Synkeän 90-luvun kyynistämä, juustonsa punaviinin sekä työn orjien hiellä ja kyynelillä alas kiskova elitistinen kapitalisti, pahan ruuan, kirottujen ja saastaisten filistiinien, Timo Koivusalon hengentuotosten, Harvey Weinsteinin ja muiden Hollywood-pervojen sekä kaikkien muidenkin vihollinen numero yksi, läntisen Suomen likaisimmassa ihmissusienklaavissa majaileva animaatioon ja mykkäelokuviin mieltynyt luihu ja salakavala matemaatikko ja vampyyrinmetsästäjä.

Pyrin olemaan arvosteluissani mahdollisimman puolueellinen ja harhaanjohtava. Kaikki elokuvat eivät voi olla mestariteoksia, mutta jotkut elokuvat nyt vain sattuvat olemaan juuri sitä, joten suut suppuun siellä.

Huom! Allekirjoittaneen parhaiden palojen ja muiden perseilytekstien ensisijainen julkaisualusta on blogi ja Leffatykkiin päätyy enintään harva ja valikoitu osa.

Rekisteröitynyt: 21.11.2009
Sukupuoli: Mies
Kotisivu: kinokammio.blogspot.fi
Paikkakunta: Turku
Harrastukset: Kaunokirjallisuus, elokuvat (döh), selittämätön ahdistus, tarpeeton epätoivo ja panikointi, blogaaminen, eksoottiset fetissit ja perversiot, elokuvakirjallisuuden ja (hyvien) levyjen keräily

Karma: +3021

Käyttäjä on kirjoittanut 879 kommenttia. Keskimääräinen pistesaldo kommenttia kohden on +3,44.

8 keskustelunavausta
879 viestiä