Brutus

Brutus

Käyttäjä, 39 fania

Brutus

“North American cinema is the only true weapon of mass destruction. It has achieved to convince the audience not only that it's the best possible cinema, but that it is the only one.” - Arturo Ripstein

Kyyninen ja huumorintajuton elitisti, suosikkielokuviesi suolistaja ja venäläis-marssilaisen prätkätrolliarmeijan ylipäällikkö. Harvinaisuuksien ja erikoisuuksien hamstraaja, supersankarielokuvien, elämäm koululaisten, kirottujen ja saastaisten filistiinien sekä kaikkien muidenkin vannoutunut vihollinen, elinikäinen presidentti ja Brittiläisen imperiumin valloittaja Afrikassa yleisesti ja etenkin Ugandassa, Skotlannin viimeinen kuningas ja muutenkin ihan paska jätkä. Ja vielä ylpeä siitä.

Pyrin olemaan arvosteluissani mahdollisimman epäreilu ja harhaanjohtava. Kaikki elokuvat eivät voi olla mestariteoksia, mutta tietyt elokuvat nyt vain sattuvat sitä olemaan joten suut suppuun siellä.

Disclaimer: Vaikka katsonkin paljon elokuvia ja kirjoitan niistä vähintään yhtä runsaasti arvosteluja, Marvel-leffoihin en kajoa enkä katso, sillä en välitä kyseisestä franchisestä. Ei kaikkien ole pakko tykätä kaikesta.

SUOSIKKIOHJAAJAT
Akira Kurosawa
Vittorio De Sica
Mihail Kalatozov
Kenji Mizoguchi
Alfred Hitchcock
Frantisek Vlácil
Andrei Tarkovski
Fritz Lang
Yasujiro Ozu
Erich von Stroheim
Carl Theodor Dreyer
Mark Donskoi
Masaki Kobayashi
Grigori Kozintsev
Hayao Miyazaki
Robert Bresson
Terence Fisher
Luis Buñuel
Apichatpong Weerasethakul
Béla Tarr
Zoltán Fábri
Billy Wilder
Stanley Kubrick
Mikio Naruse
Mamoru Oshii
Lars von Trier

Rekisteröitynyt: 21.11.2009
Sukupuoli: Mies
Kotisivu: kinokammio.blogspot.fi
Paikkakunta: Turku
Harrastukset: Ironinen huumori, väärät mielipiteet, hämärät elokuvat ja kiinnostuksen kohteet, ylianalysointi sekä ylipitkät elokuvamaratonit.

Karma: +2384

Käyttäjä on kirjoittanut 633 kommenttia. Keskimääräinen pistesaldo kommenttia kohden on +3,77.

6 keskustelunavausta
633 viestiä