Kaikkien aikojen paras TV-sarja?

Foorumin päävalikkoonTöllötin... [TV] › Kaikkien aikojen paras TV-sarja?

Kustaa
Ylläpitäjä
1875 viestiä

02.08.03 klo 20:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eli siis mikä on ollut paras sarja jota on tullut töllisteltyä? Mulla se on ehdottomasti ollu Twin Peaks. Teki aikoinaan niin per***een lähtemättömän vaikutuksen. :?:

JarkkoK
Käyttäjä
3402 viestiä

02.08.03 klo 20:58 - linkitä tähän kommenttiin: #

Olisipa tähän yksinkertainen vastaus...

- ER oli muutamana ensimmäisenä vuotena loistava, nykyjaksot ei ihan yhtä paljon sytytä.
- NYPD Blue oli aivan loistava, johtuen lähinnä Sipowizin hahmosta (jonka kaikki luonnollisesti muistavat Hill Street Bluesista nimellä Buntz)

Ja nyt kun ajattelee uudestaan, niin mikään sarja ei ole vieläkään ollut niin odotettu kuin Dallas aikoinaan (siis silloin kun sitä esitettiin eka kertaa). "Maanalainen armeija iskee jälleen" osui myös erittäin hyvin huumorihermoon ("You stuupid woooman! Can you not see that I am just comforting the poor girl...")

Juhani Sementti

02.08.03 klo 21:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hei kamoon! Sehän on aivan varmasti Simpsonit. Roppakaupalla pokaaleita ja oma tähti walk of famella. Mikä muu animaatiosarja on pystynyt siihen?

John Lennonjohto
Käyttäjä
5265 viestiä

02.08.03 klo 21:18 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kummelit haisee, Lapinlahden Linnut jyrääääää!!!!!!!!! Eli siis seitsemän kuolemansyntiä ja maailman kahdeksan ihmettä oli parhaita. Rauha Hiski Salomaan sielulle.

Myös Taistelutoverit oli kovan luokan tapaus ja saisi tulla uusintanakin.

JarkkoK
Käyttäjä
3402 viestiä

02.08.03 klo 21:21 - linkitä tähän kommenttiin: #

Taistelutoverit oli aivan loistava, nyt kun muistutit... Onneksi löytyy DVD-hyllystä, ettei tolloboksista tartte IHAN kaikkea näyttää uusintana niinku nykyään on tapana.

Juhani Sementti

02.08.03 klo 21:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tosiaan. Mäkin tykkäsin Band of Brothersista. Paljo se maksaa lättynä :?:

JarkkoK
Käyttäjä
3402 viestiä

02.08.03 klo 21:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jos en ihan väärin muista niin maksoin 6 lätyn poksista ~50e. 5 levyllä on 2 jaksoa per levy ja kuudennella levyjä ekstroja.

Kustaa
Ylläpitäjä
1875 viestiä

02.08.03 klo 23:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

Aaah. Aivan totta. Kaikki mikä on jo hyllyssä, eihän niiden perään osaa edes haikailla. BoB maksaa muuten Gigantissa 39,90 e ja Anttilassa & Citymarketissa nykyään 49, 90 e, että siitä vaan hyllyyn...

Raato-A
Tykittäjä
5294 viestiä

03.08.03 klo 00:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Lapinlahden Lintujen sarjat oli tosiaan rautaa, ne tässä pitäisi DVD:nä julkaista. Simpsonit on myös loistava. Raid oli tosi tiukka sarjana, ja leffanakin. Lunta Tupaan ruletti... Tälläista.

Juhani Sementti

03.08.03 klo 09:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Juma noita sarjoja on aivan liian paljon. RAID oli myös hyvä. ENtäs sitten Nolojen tilanteiden mies eli mr Bean. Tai sitten Musta Kyy, the Black Adder. Jälkimmäinen on kyllä jo aika legendaarinen sarja.

John Lennonjohto
Käyttäjä
5265 viestiä

03.08.03 klo 15:22 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nyt ku muistelen tarkemmin nii Mullan Alla oli kans aika kova pläjäys jota tuli säännöllisesti seurattua.

arska
Ylläpitäjä
3148 viestiä

03.08.03 klo 16:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vähemmän noita sarjoja on tullut seurattua aktiivisesti, niitä on tosiaan ihan liikaa... Hävettää tunnustaa että Melrose Place oli aikoinaan sellainen joka piti katsoa aina. Onneksi se loppu.

Raid tuli katottua lätyltä. Se oli siisti homma suomalaiseksi. Mr. Bean on käsittämättömän hyvä, montakohan kertaa sekin on tullut nähtyä VHS:ltä. Niin ja iänikuinen Tabuhan oli melko huvittava, jopa klassikko... mistähän sen sais uuden tarkastelun alle.

Pingutyyppi
Ylläpitäjä
1003 viestiä

03.08.03 klo 17:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

Taitaapa olla mullakin tuo all-time-favourite se Twin Peaks. Donitseja ja punaiset verhot. Mitä muuta voi telkusta toivoa :)

Uusista sarjoista kolahtaa ehdottomasti Sopranos. Käsis, ohjaus ja kasti kaikki priimakamaa. Meininki ei ole liian tiukkaa, vaan mukana on huumoriakin juuri sopivasti.

Ja (vaikka onkin liian aikaista sanoa paljoa) The McCoys vaikuttaisi muodostuvan yhdeksi lemppareistani. Andy jyrää!

Viljami
Ylläpitäjä
256 viestiä

04.08.03 klo 18:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hill Street upposi ammoisina aikoina. Simpsons puolestaan on uskonta, eikä sitä passaa mainita samoissa puheisssa Melrose Placen kanssa.

Grr
Käyttäjä
188 viestiä

04.08.03 klo 21:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sinkkuelämää, niin karmivaa kuin se onkin :)

Filmer
Käyttäjä
2897 viestiä

05.08.03 klo 00:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

aika monta sellaista löytyy mutta sanotaan nyt pari sellasta:

south park, simpsons, friends, 24, kameleontti, buffy, mullan alla jne.

Cuomi
Tähtääjä
2684 viestiä

08.08.03 klo 10:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kyllä se X-Files oli kova sana, :mrgreen: mutta Simpsonit on kyllä telkun kingi! 8)
Band of Brothersia en oikein ehtiny kattoa mutta aattelin ostaa sen sitten boxina heti kun tästä kerkiän. :roll:

JarkkoK
Käyttäjä
3402 viestiä

08.08.03 klo 10:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

Band of brothersista on muutkin tykännyt, kun imdb:ssä on 6273 ihmistä äänestänyt arvosanaksi keskiarvon 9.5/10... Ja hyvähän se olikin kyllä.

Kaiser
Käyttäjä
1443 viestiä

08.08.03 klo 12:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

Paha paha. TV:stä on tullut niin paljon hyviä sarjoja, että en pysty vain yhtä mainitsemaan. Joten mainitsen viisi suosikkiani: Twin Peaks, The X-Files, Simpsonit, South Park, Isänmaan toivot.

Twin Peaks saisi tulla vielä kerran uusintana, oli se vaan niin loistava sarja ja jaksot olisi mukava nähdä uudestaan. Olen tuosta MTV3:lle pari kertaa lähettänyt sähköpostiakin, mutta eipä ole vastausta kuulunut... ilmeisesti siis eivät aio näyttää ainakaan lähivuosina. Onkos tätä sarjaa muuten saatavilla jo DVD-formaatissa?

Salaiset kansiot eli The X-Files kuuluu niinikään kestosuosikkeihini, vaikka aivan alusta asti en sarjaa seurannutkaan. Valitettavasti sarja on jo loppunut, niinkuin kaikki hyvin tietävät. Ja täytyypä mainita että sarjan finaali (eli viimeinen jakso) oli muuten harvinaisen huono. Mutta muuten, aivan loistava sarja.

No niin, Simpsonit. Tämä on kerrassaan riemastuttava piirretty, huumori on loistavaa ja hahmot persoonallisia. Simpsoneita on tullut seurattua aivan alusta saakka, ja vaikka nyt on jo ties kuinka mones tuotantokausi menossa, aina se vaan jaksaa viihdyttää ja naurattaa.

South Park, eli tämä aika paljon kohuttu "aikuisten piirretty" kuuluu myös ehdottomiin suosikkeihini. Sarkastinen ja anarkistinenkin, lähes kaikkea pilkkaava piirretty on jo saavuttanut kauan sitten "kulttiklassikko" maineen. South Parkin parin ensimmäisen tuotantokauden jaksot ovat ehdottomasti niitä parhaita, mutta kyllä myöhemmistäkin kausista helmiä löytyy.

Jos puhutaan hyvästä kotimaisesta komediasarjasta, Isänmaan toivot on kyllä ensimmäisenä listallani. Hyvää tilannekomiikkaa ja loistavat näyttelijät. Toivottavasti nämä jaksot joskus julkaistaan DVD:llä. Nelonen saisi sillä välin näyttää uusintana ensimmäisen tuotantokauden jaksot, jotka ovat ne parhaat.

Anselmi
Käyttäjä
119 viestiä

08.08.03 klo 23:37 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hyviä telkkusarjoja on monia. Parhaimpia niistä on Band of Brothers ja Ihmemies Macgyver. Stargate on myös ihan jees viihdettä.

Keskustelut