Turha julkkis!!??

Foorumin päävalikkoonHuttuosasto › Turha julkkis!!??

Scarface
Tykittäjä
2431 viestiä

12.09.05 klo 17:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Matti ja Mervi pressaksi!

No ei sentään.

Matti, Mervi, Fingeroos ja Jasmin Mäntylä niin turhia.

Tolppanen
Käyttäjä
1460 viestiä

12.09.05 klo 19:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kaikki poliitikot on aivan turhia julkkiksia. Kuka vaan voisi olla niiden tilalla. Aivan liikaa hehkutusta ja ylistämistä ne saa osakseen. Kyllä ne voisi työnsä hoitaa muutenkin.

Arsi T. Elokolikko
Ylläpitäjä
3248 viestiä

02.10.05 klo 22:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pakko kommentoida tänne Päivän pulinoiden ykköspuheenaihetta, joka ei kiinnosta ketään.

Eli uskallan väittää, että Matti "mä osasin 20 vuotta sitten edes hypätä, nyt en sitäkään" Nykäsen voi poimia päivittäin jonkun roskalehden kannesta. Roskalehdillä tarkoitan lähinnä OHO-, Seiska-, Iltis-, IS-tyylisiä raikuvien ja tyhjänpäiväisten staralööppien täyttämiä lehtiä.

Matista on mielestäni rakennettu eräänlainen Suomen kansan oma komediahahmo, joka elää oravanpyörässä ja saa viinarahansa juomalla lisää, olemalla oma karmaiseva (viinan tuhoama) itsensä ja sitä rataa.
Kierre ruokkii itse itseään.

Pakostakin tulee mieleen, että onko osa lööpeistä ihan sovittuja, vai ovatko M & M vain niin tyhmiä ja/tai julkisuudenkipeitä, että jatkavat kierteessä? Vai onko juuri raha pääsyy? Mattia dissaava kansa ostaa naurunsa (vai onko kyseessä nykyään jo surutarina :)) ja väittää pokkana, ettei kiinnosta. Lehtiväki nauraa partoihinsa ja kirjoittaa entistä typerämpiä juttuja. Ja Matin asema Suomen turhimpana julkimona se vain kasvaa.
Eikä sitä raukkaa voi edes laittaa linnaan (huom. ei puhuta Muumimamman kutsuista).
Eihän siellä voi tehdä kiertuetta. Eihän siellä ole Merviä nyrkkeilysäkkinä. Eihän siellä edes saa juoda 24/7.
Voi Matti-rukkaa.
Toivottavasti epävirallinen Turhin julkimo -titteli lämmittää (sanoisinko, että "kuin kossupaukku pakkasella").

Hmm, toiv. en ole aiemmin vastannut tänne ketään muuta tusinajulkkista.
Joskin "salarakas" -tittelin alle piiloutuvat (piiloutua on oikeasti väärä sana, sillä he/ne tekevät kaikkensa, jotta olisivat esillä törröttämässä).
"kohujulkkis" on sekin aika upea titteli. Mistä muuten siihen ammattiin valmistutaan? Ai, että tie kulkee silikonitehtaan ja jonku julkimon kainalon kautta ns. tilitystoimistoon, jossa tilitetään ensiksi rankkaa elämää, sitten poseerataan vaatemäärissä, joiden määrä lähenee nollaa ja lopulta vain toivotaan, että Kanervan Ile EI tekstaisi mitään.

Misaele
Käyttäjä
2016 viestiä

04.10.05 klo 11:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

Arsi T. Elokolikko kirjoitti:

Pakostakin tulee mieleen, että onko osa lööpeistä ihan sovittuja.

Ja niinhän ne ovatkin. Olen kuullut luotettavalta taholta, että homma menee kutakuinkin näin: Seiskan (tai minkä tahansa paparazzitoimiston) toimittaja ottaa Mattiin yhteyttä, sopii tapaamisen vaikkapa johonkin baariin, tarjoaa Matille kierroksen toisensa perään ja on ensimmäisenä paikalla, kun alkaa tapahtua. Saattaapi jopa hieman provosoida umpitunnelissa olevaa Mattia, jolla jo nyrkit syyhyävät.

terwapiru
Käyttäjä
859 viestiä

10.10.05 klo 18:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Heh, kankaanpääläinen yökerho oli lauantaina ahtautunut täyteen ihmisiä, jotka odottivat keikkakiertueensa aloittanutta Nykästä kuin kuuta nousevaa. Vaan kuinkas kävikään? Esiintymisajan koittaessa ilmoitettiin, että itse mestari on nuppi sekaisin Tampereella, joten se siitä lystistä sitten.

12 euron tiketit maksettiin ostajille takaisin ja lisäksi pettyneille tarjottiin ilmaisia drinkkejä. Nyt oikein harmittaa, ettei tullut itse lähdettyä, varsinkin, kun happyhourien aikaan olutta myytiin käytännössä ilmaiseen 10 sentin tuoppihintaan.

Puhelinpervo
Käyttäjä
125 viestiä

21.10.05 klo 13:03 - linkitä tähän kommenttiin: #

Matti Nykänen
Paris Hilton(hyi hyi hyi)
Tony Halme

jEsse
Käyttäjä
205 viestiä

30.10.05 klo 18:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Matti Nykänen.

Squiddy

22.02.06 klo 21:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ilkka Jääskeläinen

Migelo
Käyttäjä
2561 viestiä

22.02.06 klo 22:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Squiddy kirjoitti:

Ilkka Jääskeläinen

Mä en ainakaan oo kuullu koko äijästä mitään sitten viimeisen Idols -finaalin... Eli suunnilleen yhtä paljon ku IndX:stä tai Janesta vai mitä ne Popstarsbändit oli...

HANSGI
Käyttäjä
53 viestiä

23.12.08 klo 07:12 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kaikki Nykäsen Matin entiset ja nykyiset eukot ratsastaa vain Matin maineella.

Storyteller

23.12.08 klo 11:51 - linkitä tähän kommenttiin: #

Johanna Tukianen. :S Tuo akkeli kyllä ärsyttää suunnattomasti, pyörii lehtien palstoilla ilman mitään järkeviä syitä. Viimeksi näin hänet iltalehdessä jutulla "Jääkiekkoilijat eivät ole järkeviä". Tähän syynä oli se, että hän pitää esimerkiksi oliko se Golfin pelaajia järkevämpinä, koska siinä tarvittaisiin enemmän älyä, mutta jääkiekko on vain lämimistä. Niin, siinä olikin sitten koko uutinen. En turhempaa julkkista kyllä keksi.

E-Mies
Moderaattori
507 viestiä

26.12.08 klo 10:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Paris Hilton, Paris Hilton ja vielä kerran Paris Hilton. Pariksen teot hipovat jo niin paljon täydellisen tyhmyyden ylärajaa, että pissaliisa voisi kohta kilpailla turhimman ihmisen tittelistä. Seksivideoita ja pornoelokuva, epätoivoinen musiikkikokeilu, vankilareissu ja sama naama kantamassa joka helvetin kuvassa sitä samaa tiskirättikoiraa pikkuvaatteineen. Mikä pahinta Paris on saanut manttelinperijöitä, minkä nokkelimmat pystyivät päättelemään jo suomalaisen iskelmäbändin Souvareiden parin vuoden takaisesta hitistä Pariiseja, jonka kertosäkeessä lauletaan: On Pariiseja täynnä tämä maa....

Paris Hiltonin manttelinperijä: Britney Spears
Eipä voinut entinen poppimaailman prinsessa tietää tulevasta alamäestä pikkupissan noustessa neitokaisen päähän. Huumesekoilut, huoltajuuskiistat, avioero, vieroitushoito ja alkoholiongelma. Pikku rauhoittumistauko ja sitten hittibiisin "Oops, I did it again" soidessa taustalla tytteli kävelee parturista pää sileäksi ajeltuna, kuin olisi joku King Kongin roll-on deodorantti. Voi juma!

Sitten löytyykin vielä Lindsey Lohanit, Amy Winehouset sun muut jyrkässä alamäessä olevat celebrity-maailman pimatsut. Miksi kaikki turhimmat julkkikset ovat aina naisia? Ei jumalauta, meikäläisestäkin tulis Pariksen tasoinen julkkis, jos menisin eka Big Brotheriin, tekisin muutaman kännisekoilun, ilmoittaisin itseni julkisesti homoksi ja lopulta menisin itse Jari Sillanpään kanssa kännissä hotellihuoneeseen yöksi ja sen jälkeen markkinoille tupsahtaisikin Oscar-ehdokas One Night At Jari's...

kurkkuharja

26.12.08 klo 15:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kenestä niistä nyt oikeasti on hyötyä..? Hyvin minä metsästäisin kauriita metsässä marjojen poimimisen ohella (JOS siihen tänä päivänä mahdollisuus annettaisiin) ilman mitään oliota Mattien Nykänen ja Vanhanen väliltä..

Scarface
Tykittäjä
2431 viestiä

15.01.09 klo 09:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

Debbie kirjoitti:

Jos minulta kysytään, niin turhin julkis on Johanna Tukiainen ja kaikki muut salarakkaat (lukuun ottamatta Marttiina Aitolehteä).
Mutta eiköhän kuitenkin kaikilla julkkiksillakin ole jonkinlainen ihmisarvo ja julkkisuusarvo. :)

Mitäs mainitsemisen arvoista Aitolehti on tehnyt?

Paskis
Käyttäjä
38 viestiä

15.01.09 klo 18:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Johanna Tukiainen - need I say more?
Martina Aitolehti - narsisti lehmä, joka luulee olevansa kaunis ja sen vuoksi muita ylempänä.
+ Valtaosa salkkareiden näyttelijöistä

muita ei tule äkkiseltään mieleen.

Debbie
Käyttäjä
212 viestiä

15.01.09 klo 23:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Scarface kirjoitti:
Debbie kirjoitti:

Jos minulta kysytään, niin turhin julkis on Johanna Tukiainen ja kaikki muut salarakkaat (lukuun ottamatta Marttiina Aitolehteä).
Mutta eiköhän kuitenkin kaikilla julkkiksillakin ole jonkinlainen ihmisarvo ja julkkisuusarvo. :)

Mitäs mainitsemisen arvoista Aitolehti on tehnyt?

Minusta hänellä on kivoja mielipiteitä ja muutenkin vaikuttaa kaikin puolin mukavalta. Vaikka hän tulikin julkisuuteen pelkkänä turhana salarakkaana on hänellä silti jotakin sanottavaakin. Minusta hän on oikein älykäs kun tarkemmin kuuntelee. Aluksi minäkin olin sitä mieltä, että hän on aivan tyhmä ja tarpeeton, mutta vuosien aikana olen alkanut arvostamaan häntä. :)

kurkkuharja

16.01.09 klo 16:12 - linkitä tähän kommenttiin: #

Debbie kirjoitti:


...on hänellä silti jotakin sanottavaakin.

"kot kot kot"

Scarface
Tykittäjä
2431 viestiä

16.01.09 klo 17:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

kurkkuharja kirjoitti:
Debbie kirjoitti:


...on hänellä silti jotakin sanottavaakin.

"kot kot kot"

Tahdon kiittää fellow idänmiestä perjantai-illan hillittömimmistä nauruista. Kiitos <3

Keskustelut