Jim Carrey

Foorumin päävalikkoonHuttuosasto › Jim Carrey

barros
Käyttäjä
1350 viestiä

24.01.11 klo 00:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

90-luvun hittitähdittäjä James Eugene Carrey on potenut ilmeisesti vähän aikaa naishuolia koska on nyt vuoden päivät pitänyt paussilla hommistaan. Tämmöinen uutisankka nousi vkl alussa lehtien palstoille: http://www.aceshowbiz.com/news/view/w0009813.html

Joskus tosin sanottu koomiikan kanssa tekemissä olevien pohtivan näitä elämän synkemmän puoliskon asioita, selvittääkseen töissä ja elämässään kohdattavat ongelmat. Mitähän muuta Jimin leffarintamalle kuuluu. Kuitenkin top3 hauskimpia esittäjiä komedian saralla. Hän on epäilemättä tunnetusti kykyä omaava henkilö, joka tuo töissään esiin vaijettuja puolia inhimillisyydestä tai jopa vaiheittaisesti siis tabuja.

puumala
Käyttäjä
13 viestiä

13.05.11 klo 18:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Leffat esim the Mask, Cableguy ja Ace Venturat on kyllä aika ysäreiden legendaa...Voisi ihan sen kunniaksi muuten katsoa joku noista vklp aikana!

T-2000
Käyttäjä
267 viestiä

14.05.11 klo 16:44 - linkitä tähän kommenttiin: #

I Love you Phil Morris- oli ihan hauska, muita leffoja en oo oikeen nähny. Hyvin näytteli homoa.

wednesday
Käyttäjä
275 viestiä

06.07.11 klo 00:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kyllä Jim Carrey on aikamme pätevimpiä koomikkoja, vaan ei ole kovinkaan monipuolinen näyttelijänä. Muistanko väärin vai onko number 23 peräti ainoa "vakava" rooli miehen uralla? Ei Jim ainakaan trillereihin sovi, se on saletti.

Toista ovat esim. Bruce taivaanlahja ja Valehtelija valehtelija. Ajatuskin alkaa hymyilyttää :)

Jorge
Käyttäjä
104 viestiä

08.07.11 klo 17:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itsekin pidän Carreystä etenkin Ace Venturat ovat suosikkejani. Nostaisin kuitenkin Carreyn parhaaksi elokuvaksi loistavn Truman Shown, joka kuuluu myös miehen vakavempiin rooleihin.

VAROITUS! Älä katso traileri ellet halua tulla spoilatuksi

http://www.youtube.com/watch?v=GYj2m1yVpGU

Salmiakkisydän
Käyttäjä
35 viestiä

11.12.11 klo 09:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itse en kyllä pidä Jim Carreysta ollenkaan. Jotenkin tuollainen naamanvääntely ja lapsekas esiintyminen eivät vain iske. En myöskään välitä huumorista, jota herran tähdittämissä leffoissa viljellään. Mutta makuasia on makuasia ja onhan meitä maailmassa moneksi.. Ei Carrey sentään ihan pohjamudissa ryömi.

James_Bond
Käyttäjä
314 viestiä

11.12.11 klo 09:55 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mielestäni Jim Carrey on loistava näyttelijä ja eläytyy komedialeffoihinsa ihan täysillä. Jokainen kasvon liike ja ilmeet ovat tilanteeseen sopivia ja hauskoja. Hänen leffojaan katsellessa ei tule aika pitkäksi. Sellaisetkin mestariteokset kuin The Mask -Naamio, Ace Ventura -Luonto kutsuu, The Truman Show, Valehtelija, valehtelija ja Me kaksi & Irene ovat huippuluokkaa ja jaksavat naurattaa yhä useamman katselukerran jälkeen. Jim Carreysta joko pitää tai sitten ei, mutta siitä on myös kiinni, pitääkö hänen elokuvistaan. Mielestäni Carrey on kyllä aikamme parhaita, ellei peräti paras koomikko. Varsinkin 90-luvulla tuo nuorukainen loisti ja silloin ilmestyivätkin miltei hänen hauskimmat pätkänsä. Carrey ei siis hienostele kuivalla brittihuumorilla tai tee Chaplinin tapaan mykkäelokuvia, mutta hauskahan mies on jo pelkästään ulkonäöllisesti omituinen virne naamallaan eläytyen rooleihinsa täydellä sydämellä. Kyllä vaatii taitoa väännellä omia (ei toisten) kasvoja kuin kumia ja saada siitä aikaan hauskuutta. Kokeilkaapa vaikka itse.

Batman
Käyttäjä
247 viestiä

17.01.12 klo 17:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

Syntymäpäivä onnittelut Jim Carreylle!!

Kuuluisalla naamanvääntelijällähän on tänään 50-vuotis syntymäpäivä ja mielestäni hän on todellakin onnittelemisen arvoinen! Hän on yksi niistä hyvin harvoista jotka onnistuvat naurattamaan tai vähintääkin saamaan hyvän mielen jo lukuisilla ilmeillään. Kyllä hänen elokuvansa nousevat omalla koomisella tavallaan klassikoiden joukkoon, enkä usko, että kukaan nousee Carreyn ainutlaatuisen huumorin tasolle! Koomikkojen aatelia, jos löytää itsensä samalle aaltopituudelle. Itse muistan kuinka juuri Jim Carreyn huumori pisti pientä sysäystä päähäni, että kaikkea ei tarvitse miettiä järjen kanssa vaan voi välillä mennä hieman vajaamminkin!

Vielä kerran onnittelut, Jim!

Petux
Käyttäjä
26 viestiä

30.05.12 klo 16:38 - linkitä tähän kommenttiin: #

Legendaarisen naaman vääntelijän oikeat näyttelijä lahjat tulevat minun mielestäni parhaiten esille vakavissa rooleissa kuten Eternal sunshine of spottles mind, man on the moon, truman show ja numero 23. Muistan kun katsoin ensimmäistä kertaa tämän kaverin vakavampaa tuotanto juurikin tuo viimeinen noista äsken luetelluista pätkistä ja vakuutti kyllä allekirjoittaneen täysin.

Ihmettelen vain kun katselee Carreyn tuotanto kuinka hienoja rooleja hänellä on ollut niin miten hän sitten lähtee vielä näinkin naurettaviin elokuviin mukaan kuin joku Mr. Popper ja pingviinit? Kyseinen elokuva on omasta mielestäni täysin ala-arvoinen ja oikea häpeän pilkku hänen meriiteissään.

Keskustelut