Mitä mielenkiintoisia leffoja on tekeillä/suunnitteilla?

Foorumin päävalikkoonHuttuosasto › Mitä mielenkiintoisia leffoja on tekeillä/suunnitteilla?

Grinch
Käyttäjä
446 viestiä

05.02.14 klo 04:04 - linkitä tähän kommenttiin: #

Alvinit ja Smurffit on nähtävästi menestyny sen verran hyvin, että Disney on suunnittelemassa samanlaista elokuvaa klassikko piirretystä Tikun ja Takun pelastuspartiosta. Ja tuttuun tapaan tarina keskittyy siihen, kuinka kaikki alkoi.

http://www.hollywoodrepor...viving-chip-n-dale-676161

Grinch
Käyttäjä
446 viestiä

26.02.14 klo 17:12 - linkitä tähän kommenttiin: #

Seagalilta tulossa nyt tukku elokuvia, nyt kun televisiosarjat on jääny kuvausten osalta tauolle. Keoni Waxman ilmoitti suunnittelevansa nyt pari jatko-osaa Seagalin tähdittämälle Force of Execution -leffalle, jossa Seagal siis jatkaa Alexanderin roolissa. A Good Man on nähtävästi nyt jälkituotannossa ja trilogian päätösosa Absolutionin kuvaukset aloitettiin viime perjantaina.

Grinch
Käyttäjä
446 viestiä

25.03.14 klo 17:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Aasiasta tulee semmonen uutinen, että Donnie Yen ilmoitti Facebookissaan päättäneensä sittenkin suostua Ip Manin rooliin vielä kerran. Eli Ip Man 3 on tulossa lähivuosina, kun kuvaukset aloitetaan heti 2015 alussa.

J.Lipponen
Käyttäjä
138 viestiä

19.06.14 klo 18:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tämän vuoden syyskuussa saa näillä näkymin ensi-iltansa Tuomas Kyrön kirjaan Mielensäpahoittaja perustuva samanniminen elokuva. Kirjan pohjalta tehty radiokuunnelma oli hervoton,joten odotukset ovat korkealla filminkin suhteen.

Beer Master
Käyttäjä
234 viestiä

28.06.14 klo 22:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tällaisen kuvan on joku napannut tapahtumassa nimeltä 2014 Licensing Expo (en ole koskaan kuullutkaan). Siinä näkyy siis muutaman tulevan elokuvan logo. Oma huomioni kohdistui Infernoon, joka siis perustuu Dan Brownin uutukaiseen kirjaan, Tom Hanks palaa tietenkin Langdonin roolin. Inferno on tällä hetkellä yksi eniten odottamiani elokuvia (jos toimintaleffoja ei lasketa, he he).

Vasemmassa yläkulmassa hieman epäselvänä lukee Mall Cop 2.

Nosfecoff
Käyttäjä
750 viestiä

16.07.14 klo 10:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kyllä se vain niin on, että Antti Reini ja kumppanit ovat jälleen kuvaamassa Varesta - tai vielä parempaa, Vareksia. Sarjan fanina en voi enkä yritä peitellä innostustani. Todennäköisesti myös teattereissa riittää väkeä, onhan ko. sarja melkoinen kansansuosikki.
Ihan jokainen ei silti tykkää, kuten "henkisesti raiskattu kriitikko" Jari Peltonen arvostelussaan kertoo:
"Pernani repesi tukahdetusta naurusta ... Vares – Huhtikuun tytöt on homofobinen, sovinistinen, rasistinen, punaniskainen, umpityperä, epälooginen, lörppäkullinen, hien ja vanhan viinan hajuinen, tyylipuhdas karvaiseen kraateriin krapulapaskoista kiikkumaan jäänyt rusina
"
- v2.fi

http://www.solarfilms.com...014/fi_FI/vares_sheriffi/

Beer Master
Käyttäjä
234 viestiä

24.07.14 klo 16:21 - linkitä tähän kommenttiin: #

Last Vegas -leffalle ollaan tekemässä jatko-osaa.

http://collider.com/last-vegas-sequel/

Beer Master
Käyttäjä
234 viestiä

27.07.14 klo 14:50 - linkitä tähän kommenttiin: #

Guardians of the Galaxy saa jatko-osan.

http://collider.com/guard...he-galaxy-2-release-date/

Uusi King Kong leffa suunnitteilla.

http://www.episodi.fi/uut...ng-kong-elokuva-tekeilla/

Joku
Käyttäjä
1137 viestiä

28.07.14 klo 13:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

Uudesta Mad Max leffasta on julkaistu ensimmäinen traileri. Näyttää ainakin omissa silmissä helvetin lupaavalta. Leffa siis kantaa nimeä Mad Max: Fury Road.

Tosta linkkiä episodin juttuun: http://www.episodi.fi/uut...ury-road-traileri-taalla/

Beer Master
Käyttäjä
234 viestiä

28.07.14 klo 18:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ryan Reynoldsin ja ohjaaja Tim Millerin Deadpool-elokuvan testivideo on nyt nähtävissä. Saisivat jo vihdoin kertoa tehdäänkö tuo elokuva vai ei, olen kyllästynyt odottamaan.

http://collider.com/deadp...st-footage-ryan-reynolds/

UPDATE: Jaahas, video estetty tekijänoikeusseikkojen vuoksi. Youtubesta pitäisi kyllä löytyä lisää toimivia videoita, itse ainakin löysin.

Beer Master
Käyttäjä
234 viestiä

10.08.14 klo 23:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

Michael Bayn ninjakilpparit palaavat valkokankaalle vuonna 2016.

http://collider.com/teena...a-turtles-2-release-date/

Key
Käyttäjä
1240 viestiä

12.10.14 klo 12:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Dario Argento ja Iggy Pop hakevat rahoitusta The Sandman -kauhuelokuvalle. Elokuva perustuu E.T.A. Hoffmannin novelliin Der Sandmann. Popin on tarkoitus näytellä elokuvassa Sandman-pahista.

Lähde: Episodi [www.episodi.fi].

Leffaholisti
Käyttäjä
30 viestiä

16.05.15 klo 12:16 - linkitä tähän kommenttiin: #

Guillermo Del Toron seuraava kauhuleffa on saanut trailerijulkistuksensa ja kyllähän tuo Crimson Peak vaan pistä taas odottamaan tulemistaan..: http://www.findance.com/u...okuvan-traileri-vakuuttaa

Leffa Timppa
Käyttäjä
89 viestiä

18.04.18 klo 16:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tällä hetkellä tuo Terminator 6 vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Ohjaajaksi on kiinnitetty Deadpool-ohjaaja Tim Miller, käsikirjoituksen tekemisessä on mukana itse idean isä James Cameron ja näyttelijäporukassa on mukana ainoa ja oikea Terminaattori Arnold Schwarzenegger ja Sarah Connorina tunnettu Linda Hamilton. Kaikki vaikuttaisi siis lupaavalta. Elokuva kuulemma on jatkoa kahdelle ensimmäiselle Cameronin ohjaamalle Terminatorille ja jättää muut leffat huomioimatta. Tulossa olisi kai kokonainen uusi trilogia, jos ihmisiä vain kiinnostaa mennä katsomaan ja kuudennes leffa menestyy tarpeeksi hyvin. Toivon, että leffa olisi jollakin tasolla kytkettynä alkuperäisiin, mutta en tahdo mitään onttoa nostalogiapläjäystä. Uskon, että iästään huolimatta Arska pystyy edelleen hoitamaan hommansa, koska oli liiallista komiikkaa laskematta mahtava Terminator Genisyksessä.

Olen vähän pihalla Creedin jatko-osan aikataulusta, mutta kuvaukset kai ovat meneillään. Creed: The Legacy of Rocky tekee hienoa jälkeä ja Michael B. Jordan teki hahmolleen upean avauksen, jonka tarina toivottavasti jatkuu onnistuneesti. Homma on juuri sen takia mielenkiintoinen, että Jordanin esittämä Adonis saattaa vihdoin päästä kostamaan isänsä kuoleman Ivan Dragolle. Kosto ei menisi kuitenkaan suoraan tuolle venäläiselle härälle vaan tämän pojalle. Kun mukaan laitetaan vielä Rockyn sairastama syöpä, kaikki tuntuu todella jännittävältä. Ainoa asia, joka hieman arveluttaa on ohjaajavaihdos, koska Ryan Coogler teki niin hyvää työtä ensimmäisessä Creedissä. Toivotaan myös, että näitä jatko-osia ei tehdä niin kauan, että meillä on uusi Rocky V ja homma muuttuu mauttomaksi.

Kaikkien aikojen satusetä Steven Spielbergiltä on tulossa Indiana Jones 5, jota en itse periaatteessa kannata. Tietysti menen sen teattereihin katsomaan, mutta nyt kun Fordin pitäisi olla mukana Indynä, vähän arveluttaa. Tyyppihän on jo ihan oikeasti vanha ja kannattaisi lopettaa silloin, kun kaikki rakastavat hahmoasi. En missään nimessä halua, että Indyn saappaisiin astelee joku muu tyyppi kuten vahvana ehdokkaana pidetty Chris Pratt. Ehkä Ford onnistuu jotenkin vielä viimeisen kerran näyttämään, että hän on se paras ja muiden on edes turha yrittää. Vai käykö niin, että katsottuamme elokuvan teemme hiljaisesti facepalmin ja siirrymme katsomaan Kadonneen aarteen metsästäjiä. Siitä olen varma, että Kristallikallon valtakunnan ufo-sekoiluista otettiin opiksi ja sellaiset kierretään kaukaa viidennessä seikkailussa.

Tämän uuden Indyn jälkeen Spielbergin olisi tarkoitus tarttua West Side Storyn uudelleenfilmatisointiin. Vuoden 1961 alkuperäisestä tapauksesta en oikeastaan tiennyt paljon mitään, mutta kun kuulin yhden suosikkiohjaajani aikovan tehdä siitä remaken, kiinnostus heräsi. Otin sitten selvää, että mikä leffa on kyseessä ja pidän elokuvaan sekoitettuja elementtejä koomisena yhdistelmänä. Romea ja Julia -tarina siirrettynä latinokortteleihin, on mielenkiintoisen lisäksi outo juttu. Ylipäätänsä siitä on kuitenkin pidetty ja ehkä katson sen, kunhan saan sen ensin käsiini.

Brutus
Käyttäjä
923 viestiä

18.04.18 klo 17:04 - linkitä tähän kommenttiin: #

James Cameronin tuottama ja Robert Rodriguezin ohjaama Alita: Battle Angel [www.youtube.com] on ollut odotuslistalla jo vuosikausia. Alunperin tuo meni tuotantoon jo joskus 2000-luvun alussa, mutta julkaisu on aikojen saatossa lykkääntynyt vuosikaupalla ja näyttelijät menneet vaihtoon moneen kertaan ilmeisesti joidenkin tuotannollisten ongelmien vuoksi. Lähdemateriaali ainakin on sen verran tasokasta kyberpunk-meininkiä ettei siitä ihan helpolla huonoa leffaa saa Hollywoodkaan tehtyä.

Jokin aika sitten julkaistu traileri ainakin vaikutti ihan lupaavalta, kun vaan ymmärtäisivät jättää ne hätkähdyttävän kamalat cgi-silmät siltä pääosanesittäjältä pois.

Sisäinen pessimisti kuitenkin epäilee tuosta floppia tai ainakin jonkinasteista pettymystä. Sillä alkuperäisellä sarjakuvalla ei oikeastaan ole sellaista mainstream-suosiota että siitä suoralta kädeltä voisi ennustaa mitään suurta hittiä. Toisaalta sarjakuvan tuntien ne jutut mitä Cameron siinä leffassa joutuu todennäköisesti tekemään tulee niin kalliiksi että sitä tarinaa tullaan pakosti muokkaamaan popcorn-yleisön ja Marvel-leffojen suuntaan ihan vaan taloudellisista syistä.

Ei uskalla vielä lisäillä Alitaa tänne, jos kuitenkin vielä päättävät perua tämänkin julkaisun.

Keskustelut