Mitä mielenkiintoisia leffoja on tekeillä/suunnitteilla?

Foorumin päävalikkoonHuttuosasto › Mitä mielenkiintoisia leffoja on tekeillä/suunnitteilla?

T-800

30.05.12 klo 11:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pcific Rim vaikuttaisi ihan kiinnostavalta, mutta missä on Hellboy 3?! Olisi jo aika toteuttaa hänen kohtalonsa maailman ajamisesta helvettiin. Voitaisiin samalla korjata se kakkosen jättämä maku suuhun. Ei se huono elokuva ollut, mutta kaikki se huumori vei synkkyyttä pois ja mielestäni ensimmäisen osan synkkyys ja pienehkö huumori oli kohdillaan. No jaa... Tosin tuo Hulluuden Vuorilla olisi kyllä SE elokuva minkä haluaisin nähdä, mutta jos ei niin ei.

Spilperi puristaa, mutta en usko, että näemme Jurassic Park IV:ä ensi vuonna tai ainakaan kesällä. Onko edes elokuva missään muussa vaiheessa, kuin puheessa? Robocalypse (hieno nimi) vaikuttaisi ainakin aluksi aika nähdyltä idealta, mutta luulisi kansaa kiinnostavan jos eräätkin formesit kerää miljardin teattereissa.

Toivottavasti Toro vetää eniten porukkaa, niin saisi mies ansaitsemansa huomion ja mahdollisuuksia tehdä haluamiansa elokuvia.

X-tyyppi
Moderaattori
1678 viestiä

30.05.12 klo 12:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

T-800 kirjoitti:

Spilperi puristaa, mutta en usko, että näemme Jurassic Park IV:ä ensi vuonna tai ainakaan kesällä. Onko edes elokuva missään muussa vaiheessa, kuin puheessa?

Tarkennus edelliseen. Viikko Pacific Rimin jälkeen ei siis Jenkeissä tule ulos Jurassic Park 4 vaan uudelleenjulkaisuna Jurassic Park 1...

... in 3D!

JP4:sta Pelivuori sanoi viime lokakuussa seuraavaa:

"The screenplay is being written right now by Mark Protosevich. I'm hoping that will come out in the next couple of years. We have a good story. We have a better story for four than we had for three..."

[edit] Hellboy 3 olisi kyllä kultaa! Ennen kakkosen loppunujakkaa heitetty jatko-osakoukku vihjasi kyllä mukavasti ensimmäisen osan tyyliin palaamista, ja kaiken lisäksi kolmannen osan lisääminen tuntuisi orgaaniselta jatkolta. Maailmanlopun avain - siinä olisi kunnon raastava henkilökohtainen konflikti! Ikävä kyllä Ron Perlmanin iän suhteen spekuloitiin jo neljä vuotta sitten kakkososan ilmestyessä, ja matkan varrella sitä ovat kai epäröineet del Toro ja jopa Perlman itse. Mokoman okkultistisen monsteririehan mahdollisuudet voisivat ehkä vähän parantua, jos Pacific Rim menestyy, mutta jos käsikirjoitustakaan ei ole, niin ei sitä leffaa ihan heti päästäisi PR:n valmistumisen/ilmestymisen jälkeen kuvaamaan.

Olen jo mielessäni hyvästellyt Hellboy kolmosen mahdollisuuden. Ehkä animaatiomuodossa projekti voisi vielä toteutua, kunhan raamit olisivat isommat kuin jo julkaistuissa Hellboy-animaatioissa.

ShadowDragon
Käyttäjä
29 viestiä

30.05.12 klo 16:38 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itse odotan kovasti tänä vuonna ilmestyvää The Protector 2 elokuvaa, jota käsittääkseni vielä kuvataan. Elokuva tullaan kuvaamaan myös 3-D versioksi, elokuvassa tulee olemaan tuttuja hahmoja ensimmäisestä osasta, kuten esim. Petchtai Wongkamlaon esittämä Sergeant Mark.
Pääosassa nähdään tottakai Thaimaan kovin näyttelijä ja oma Bruce Lee, eli Tony Jaa.
Tietoa kyseisestä projektista ei ole vielä kovin paljoa saatavilla mutta, tässä on joitakin perustietoja: http://www.imdb.com/title/tt1925518/

Jampe_69
Käyttäjä
156 viestiä

14.06.12 klo 12:53 - linkitä tähän kommenttiin: #

Star Trekin jatko-osan jälkeen J.J. Abramsin seuraava ohjaustyö on mysteerinen scifi-trilleri God Particle. Juoni kertoo muutamasta astronautista, jotka ovat tulleet korjaamaan yhtä sateliittia avaruuteen, mutta täysin yllättäen maapallo (tuhoutuu tai katoaa?) kokonaan edestä pois ja astronautit jäävät oman onnensa nojaan. Pian he haivaitsevat lähistöllä mystisen aluksen ja he päättävät mennä käymään katsomaan mitä siellä on, mutta suurimpana murheena on, että mitä maapallolle ja ihmisille on sattunut. Idea vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja J.J. Abrams jos joku on juuri oikea henkilö tälläisen mystisen scifi-elokuvan puikkoihin. Cloverfieldista ja Poseidonista tunnettu Mike Vogel on ensimmäinen neuvotteluja käynyt näyttelijä yhdeksi astronautiksi.

"After a physics experiment with a large hadron accelerator causes the Earth to seemingly vanish completely, the terrified crew of an orbiting American space station is left floating in the middle of now-even-more-empty space. When a European spacecraft appears on their radar, the Americans must determine whether it’s their salvation, or a harbinger of doom."

http://www.geekosystem.com/god-particle-film/

vallu_87
Tähtääjä
473 viestiä

29.06.12 klo 23:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kiinnostus tähänkin projektiin meni, jos juorut pitävät paikkaansa. Joku helvetin Ryan Reynolds Connor MacLeodiksi? voi helvetin helvetti.
http://www.cinemablend.co...hlander-Reboot-31005.html

Juorut osoittautuivat todeksi.http://www.craveonline.co...lds-is-the-new-highlander

Yhtäkkiä jokin piuha katkesi päästäni. Samoin kävi vuonna -09, kun kuulin että Robert Englund ei olekaan enää Freddy Krueger uudessa versiossa. Tein alitajunnan alkumetreillä heti lärvikirjaan protestisivun:https://www.facebook.com/...TheOneAndOnlyConnorMcLeod, julkistin sivun olemassaolon Highlander facebook-sivuilla, lisäksi hain jäsenyyttä Ryan Reynolds haters-sivulle. Mietein myös, että kuuluko tämä viesti oikeastaan enää tähän osastoon, sillä mielenkiintoa ei enää ole ja tämähän on Valitusta ruikutusta toisensa perään. Noh, aina ei voi onnistua.

Jampe_69
Käyttäjä
156 viestiä

05.07.12 klo 08:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

2013 ilmestyvien Ihmemaa Ozin ja Killing Seasonin ensimmäiset posterit.

Sam Raimin ohjaama ns preguel legendaariselle Ihmemaa Ozille saa eni-iltansa 8.3.2013 ja pääroolissa nähdään James Franco.

Mark Steven Johnsonin ohjaama toimintatrilleri kahdesta entisestä sotilaasta, jotka haluavat tappaa toisena hinnalla millä hyvänsä. Robert De Niro ja John Travolta nähdään kyseisissä rooleissa.

Hellblazer
Käyttäjä
131 viestiä

16.07.12 klo 16:46 - linkitä tähän kommenttiin: #

Olen jo mielessäni hyvästellyt Hellboy kolmosen mahdollisuuden. Ehkä animaatiomuodossa projekti voisi vielä toteutua, kunhan raamit olisivat isommat kuin jo julkaistuissa Hellboy-animaatioissa.

http://www.ign.com/articl...oro-considering-hellboy-3

Miten oli? Loistouutisia Comic-Conista, Guillermo del Toro ja Ron Perlman haluaisivat molemmat tehdä Hellboy 3:n ja yrittävät saada sen onnistumaan. Toivottavasti ei hanke kaadu, kyllä sen verran edellisessä leffassa vihjailtiin jatko-osaa että harmittamaan jää jos sitä ei ikinä tulekaan.

Jampe_69
Käyttäjä
156 viestiä

17.08.12 klo 12:11 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sylvester Stallonen Bullet to the Head traileri (http://www.youtube.com/watch?v=RDiaXZiIJOQ) tullut pihalle. Walter Hillin ohjaama toimintaelokuva kertoo Stallonen esittämästä poliisista Jimmy Bobosta, jonka ystävän Jason "Conan" Momoa surmaa ja sitten ollaan verisen koston tiellä. Christian Slater, Brian van Holt ja Adewale Akinnuoye-Agbaje ovat remmissä mukana. Stallonen ja Momoan kirvestaistelu trailerin lopulla näytti komialta.

Nyt The Expendables 2:sen ohella näiden äijien omista elokuvista on alkanut sadella trailereita, kun Die Hard 5:sen teaser pitäisi tulla tänään tai ensi-yönä.

Kurt
Käyttäjä
294 viestiä

26.10.12 klo 14:04 - linkitä tähän kommenttiin: #

Iso-Arska palaa Conanin saappaisiin ehkä jo vuonna 2014! Tuleva The Legend of Conan unohtaa Conan the Destroyerin ja Jason Momoan remaken, jatkaen suoraan alkuperäisen jalanjäljilllä. Ainakin omalla kohdallani todella iloinen yllätys.

vasara88
Käyttäjä
581 viestiä

28.10.12 klo 10:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kurt kirjoitti:

Iso-Arska palaa Conanin saappaisiin ehkä jo vuonna 2014! Tuleva The Legend of Conan unohtaa Conan the Destroyerin ja Jason Momoan remaken, jatkaen suoraan alkuperäisen jalanjäljilllä. Ainakin omalla kohdallani todella iloinen yllätys.

Ihan mahtava uutinen. Nyt meidän Miihkalikin saa sen vanha-arska conanin josta aikoinaan kirjoitti.

Kauhuhullu
Käyttäjä
309 viestiä

28.10.12 klo 20:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kurt kirjoitti:

Iso-Arska palaa Conanin saappaisiin ehkä jo vuonna 2014! Tuleva The Legend of Conan unohtaa Conan the Destroyerin ja Jason Momoan remaken, jatkaen suoraan alkuperäisen jalanjäljilllä. Ainakin omalla kohdallani todella iloinen yllätys.

Toki on kivaa, että tulee uusi Arskan Conan-elokuva, mutta itseäni kiinnostaa tällä hetkellä myös ensi vuonna valmistuma toimintatrilleri Ten. Kyseessä on samoin Schwarzenggerin tähdittämä leffa, joka kertoo jostain DEA:n eliittijoukoista. http://www.imdb.com/title/tt1742334/

Kyseisestä elokuvasta on julkaistu vasta yksi (todella hieno!) kuva:


Tällä kertaa Itävallan tammipuusta on tehty vähän kovempi jätkä, kun on oikein tatuoinnit ja kaikki.

Cush
Käyttäjä
2 viestiä

14.11.12 klo 09:44 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pacific Rimin odottaisi kyllä olevan melko hauskaa tavaraa. Vaikuttaa todella epäviralliselta Neon Genesis Evangelion -leffalta robotteineen ja psykologisine ahdisteluineen.

Mielenkiintoinen hämminki leffan ympärillä: http://collider.com/pacif...uillermo-del-toro/195032/

Del Toro kuulutti ComicConissa, ettei filmi ole 3D, sillä efekti ei tee kuin hallaa talonkokoisten robottien liikkeiden esittämiselle. Nyt Warner Bros. on kuitenkin päättänyt kääntää leffan väkisin postissa kolmiulotteiseksi... Hirveän Thorin jälkeen en kyllä mene enää ikinä katsomaan 3D:tä, ellei leffaa ole nimenomaan sellaiseksi tarkoitettu, jos silloinkaan.

gojira
Käyttäjä
231 viestiä

15.11.12 klo 23:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nähtävästi Deus Ex: Human Revolutionista (vuoden 2011 parhampia pelejä) ollaan aikeissa työstää elokuva. Itse jo vuosi takaperin Minkä pelin pääsit viimeksi läpi -ketjussa tokaisin: "Juoneltaan peli on yksi parhaista ellei paras, jonka olen pelannut, vaikka joku voikin pitää sitä liiankin mahtipontisena, mutta sen verran loistava on juoneltaan ja herättää yhteiskuntakriittisiä kysymyksiä, että saisivat vaikka Hollywoodissa ottaa mallia. Ties vaikka oikean ohjaajan käsissä tästä vielä tehtäisiinkin loisto-raina." Näin jälkeenpäin ei juoni enää muistu niin erityisen hyvin mieleen, joten pieni hype-kytkin oli varmaan tuolloin jäänyt päähän, mutta joka tapauksessa peli oli harvinaisen hieno kokemus niin pelillisesti kuin juoneltaankin; kolmas läpipeluu jäi muistaakseni puoleen tiehen. Tosiaan ohjaajan pallilla olisi näillä näkymin Scott Derrickson, jonka elokuvia (mm. Emily Rosen riivaaja, Päivä jona maailma pysähtyi, Sinister) en ole nähnyt, eikä nuo aikaisemmat niin vaikuttavilta tunnu, joten saa nähdä onko Deus Ex millaisissa käsissä. Mielenkiinnolla kuitenkin odottelen.

Söpö
Ylläpitäjä
2869 viestiä

28.11.12 klo 15:44 - linkitä tähän kommenttiin: #


Oijoi, mikä ihana posteri
. A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III [www.comingsoon.net] on Charlie Sheen -leffa, mikä varmaan kertoo jo paljon, mutta juuri tuo Bill Murray -juliste suorastaan sykähdytti mieltäni. Ehkä ne olivat juuri nuo Rocky Horror Show/Rollari-mielleyhtymän luoneet huulet, mene ja tiedä. Ohjaaja-käsikirjoittaja Roman Coppola ilmeisesti on hyödyntänyt Sheenin ryvettynyttä julkisuuskuvaa käsikirjoituksessa (no, miksikä ei olisi...).

andy
Tähtääjä
1491 viestiä

09.12.12 klo 09:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

Edellisellä sivulla juttua olleesta Oblivion sci-fi-trilleri on saanut ensimmäisen Trailerin [www.youtube.com] ja posterin. Cruisen Tomppa esittää Jack Harperia, joka käy etsimässä eloonjääneitä ja tutkimassa tuhoisan alien-rodun hävittämää maailmaa, sillä ihmiset elävät päivittäin taivaisiin rakennetuissa komplekseissa. Jack törmääkin sattumalta suureen siirtokuntaan, jotka ovat selvinneet hyökkäyksestä. Oblivion näyttää viihdyttävältä post-apocalyptic henkiseltä sci-fi sekoitukselta. Kohtaukset taivas-rakennuksista ja tuhotusta autiosta maailmasta näytti komeilta. Ja ilmeisesti tälläkin kertaa suurin uhka tulee lähempää kuin uskaltaa odottaa ja tuosta alien-rodusta nähtiin vain muutama vilahdus. Morgan Freeman poltti sikaaria. Olga Kurylenko ja Melissa Leo heilui taustalla mukana. Tapaushan perustuu ohjaaja Joseph Kosinskin kirjoittamaan kaksiosaiseen novelliin. Ensi-ilta 19.4.

Jampe_69
Käyttäjä
156 viestiä

10.12.12 klo 11:37 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ai saamari mutta tuo Oblivion näyttää pirun lupaavalta scifi-elokuvalta ja lukeutuu helposti ensi-vuoden mielenkiintoisimpiin elokuviin. Maisemat tuhotusta maasta ja varsinkin pilvilinnoista näytti erinomaisilta. Juoni vaikuttaa myös erittäin toimivalta ja onkohan tässäkin lopulta kaikista pahin ihminen itse, tälläisen käsityksen sain trailerin lopusta?. Muutamilla forumeilla Oblivionia on kutsuttu( I Am Legend & The New World meets Star Wars & Fifth Element). Tom Cruise näytti jälleen olevan hyvässä vireessä ja Morgan Freeman näytti hassulta sikari-suulla. Onkohan tuota Kosinskin kirjoittamaa novellia saatavilla suomesta mistään, olisi mielenkiintoista lukea se. Ilmeisesti M83 tekee musiikit elokuvaan!?.

Itse sekoitin Oblivionin aikanaan Tom Cruisen toiseen tulevaan scifi-elokuvaan All You Need Is Kill http://www.imdb.com/title/tt1631867/
Jossa Tomppa herää jatkuvasti samaan päivään jolloin alien-rotu hävittää kaiken pois. Doug Liman ohjaa tämän ja ensi-ilta vasta 2014.

kerpele
Käyttäjä
3486 viestiä

10.12.12 klo 12:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

andy kirjoitti:

Tapaushan perustuu ohjaaja Joseph Kosinskin kirjoittamaan kaksiosaiseen novelliin.

Jampe_69 kirjoitti:

Onkohan tuota Kosinskin kirjoittamaa novellia saatavilla suomesta mistään, olisi mielenkiintoista lukea se

Kyseessähän on siis graafinen novelli, jota ei ole vielä edes julkaistu. Alunperin sarjiksen piti muistaakseni ilmestyä jo ennen joulua, mutta kaiketi markkinointisyistä julkaisu on siirretty lähemmäs leffan ensi-iltaa.

X-tyyppi
Moderaattori
1678 viestiä

10.12.12 klo 20:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

M Night Shyamalanin ura on virallisesti saavuttanut sen pisteen, että jopa studio kokee miehen nimen trailerissa haittaavan leffan markkinointia. Joten olkaa hyvä: After Earth, jossa on pelkkää CGI-kuvastoa ja Will Smithin kertojaääntä. Kaukaisessa tulevaisuudessa isä ja poika (isä ja poika Will ja Jaden Smith) tekevät pakkolaskun julmalle planeetalle. Paljastan trailerin lopputwistin saman tien: it was Earth all along!

Joo, näyttää Avatarin ja 10 000 BC:n ristisiitokselta. Itse en järin innostu, mutta Will Smithin staravoimaa ei kaiketi parane aliarvioida. Toisaalta jos Smith ei nosta Shyamalanin seuraavaa elokuvaa katsojahitiksi niin ei sitten mikään.

kerpele kirjoitti:
andy kirjoitti:

Tapaushan perustuu ohjaaja Joseph Kosinskin kirjoittamaan kaksiosaiseen novelliin.

Jampe_69 kirjoitti:

Onkohan tuota Kosinskin kirjoittamaa novellia saatavilla suomesta mistään, olisi mielenkiintoista lukea se

Kyseessähän on siis graafinen novelli, jota ei ole vielä edes julkaistu. Alunperin sarjiksen piti muistaakseni ilmestyä jo ennen joulua, mutta kaiketi markkinointisyistä julkaisu on siirretty lähemmäs leffan ensi-iltaa.

Jos pilkkua vielä hetken nussii, niin oikeaoppinen suomennos englannin kielen sanalle 'novel' on romaani. Novelli on suuren maailman kielellä tylsästi 'short story'.

[edit] Mikäs näitä 'iso leffastara vaeltelee pitkin hylättyä maapalloa' -leffoja oikein vaivaa, kun Oblivion pomppasi esiin vain hetkeä aiemmin kuin tämä?

omarakas
Käyttäjä
21 viestiä

09.01.13 klo 16:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

kurkkuharja

09.01.13 klo 16:51 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Tähän siis on tultu - Jasper Pääkkönen skininä.

Keskustelut