Alien 5

Foorumin päävalikkoonHuttuosasto › Alien 5

T-800

26.07.08 klo 21:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nyt kun monet entiset kovat jätkät on palannut elokuviin: Stallone, Harrison Ford ja mohdollisesti Arska on myös tulossa niin tässä kaikille Alienien faneille jotka kiroavat AVP elokuvat, hyviä uutisia: http://www.v2.fi/uutiset/...pekuloi-Sigourney-Weaver/

Omasta mielestäni loistava juttu.

rillijulle
Moderaattori
3846 viestiä

04.08.08 klo 02:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

Erittäin hieno juttu. AvP on kyllä tullut kirottua tuhannet kerrat syvimpään maanrakoon, että tuo on erittäin piristävä uutinen. Saataisiin vielä kunnon Predator niin kaikki olisi reilassa taas.

-Greed-
Käyttäjä
4 viestiä

04.08.08 klo 02:21 - linkitä tähän kommenttiin: #

omasta mielestäni avp on ollut kyllä todella hyvää antia (avp 2:sta lukuunottamatta), mutta tätä odotellessa:).

pasa
Käyttäjä
68 viestiä

04.08.08 klo 03:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

-Greed- kirjoitti:

omasta mielestäni avp on ollut kyllä todella hyvää antia (avp 2:sta lukuunottamatta), mutta tätä odotellessa:).


AvP 2:sta en ole nähnyt mutta ykkönen oli kyllä ihan menevää toimintaviihdettä jos lopun jättää katsomatta. Loppu pilasi koko homman. Uusi Alien olisi kyllä ihan paikallaan jos siihen sitten panostetaan. Vanhoja ideoita on kuitenkin turha kierrättää.

Mowgli
Tykittäjä
1317 viestiä

02.11.08 klo 21:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

En liiemmin muista miten Alien Resurrection päättyi, mutta jos tarinaa saa siitä luontevasti jatkettua niin kaikin mokomin !

NitroPupu
Käyttäjä
1054 viestiä

03.11.08 klo 16:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jeeees tätä on odotettu ! Allekirjoittanut nimittäin inhoaa molempia AvP elokuvia, toisaalta AvP2 oli sentään vähän enemmän Alien tyylinen. Mutta loistavaa että kaikkien lempiulkoavaruudenolento saattaa palata valkokankaalle !

LivingNeonDreams
Käyttäjä
7 viestiä

02.08.09 klo 01:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hei,

Todella hyviä uutisia siis, kun Sir Ridley Scott päätti palata Alienin pariin. :) Mitä Ripleyn paluuseen tulee niin en usko että käsikirjoitus antaa sille paljoa tilaa, näet elokuvahan on ´ prequel ´, elikkä ensi-osa koko saagaan. Tärkeintä olisi että Ridleyn oheella myös H.R. Giger tulisi mukaan projektiin. HS eilisen kirjoituksen pohjalta, 1. Elokuuta, Giger olisi kiinnostunut palaamaan takaisin Alienin pariin jos Ridley soittaisi hänelle työ tarjouksen merkeissä.

Mitä käsikirjoitukseen tulee niin tarina on nostettava uudelle tasolle, joten pulssikiväärit ja muut sci-fi lelut voi heti kättelyssä laittaa naulakkoon, sillä suurella toden näköisyydellä elokuvasta ei tule ammustelu galleriaa a la ´ Aliens ´.
Jos Ridley haluaa toimivan tarinan joka todella vie saagan uudelletasolle niin soittakoon minulle, sillä sain käsikirjoituksen viimeinkin kirjoitettua xD . [ Tätä ei tietenkään tapahdu, kunhan nyt vain sanoin. ]

andy
Tähtääjä
1491 viestiä

03.08.09 klo 17:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jassoo, että yksi elokuvahistorian hienoimmista hirviöistä on saamassa oman esiosan. Projekti herättää kyllä mielenkiintoa, kun Ridley Scott on ohjaajana mukana remmissä ja onhan tässä hetki aikaa hioa käsikirjoitusta kuntoon, kun Scott ohjaa ensin Russell Crowen tähdittämän Robin Hood näkemyksen, kai se Crowen tähänkin päärooliin valitsee. Casino Royale ja Batman Begins ovat hyviä ja toimivia esiosia, joten pienellä mielenkiinnolla jään seuramaan mitä tästä tapauksesta lähtee syntymään. Ensi-iltaa on kaavailtu vuodelle 2011 [www.imdb.com]

kerpele
Käyttäjä
3486 viestiä

04.08.09 klo 01:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

^Begins ei varsinaisesti ole kyllä prequel, vaan reboot.

T-800

04.08.09 klo 16:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Koska Alien 5 on periiaattessa se esiosa niin: http://www.filmifin.com/F...en.php?site=filmi&id=3875 Mutta kukas lahtaa Alieneita?

LivingNeonDreams
Käyttäjä
7 viestiä

04.08.09 klo 19:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

T-800 kirjoitti:

Koska Alien 5 on periiaattessa se esiosa niin: http://www.filmifin.com/F...hp?site=filmi&id=3875 Mutta kukas lahtaa Alieneita?

Riippuu miten kauas menneisyyteen elokuva sijoittuu.
Ihmiset ja/ehkä W.Y -Yhtiö jos mennään vain muutamia vuosia(kymmeniä? ) taaksepäin.

Paras ratkaisu olisi jos elokuva sijoittuisi yksinomaan Alienit kehittäneiden biomechanoidien
aikakauteen. Mutta en usko että Fox:illä on siihen rahkeita. Elokuvasta tulisi näet liian " vieras " massayleisölle.

Jos käsikirjoitus päätyy ensimmäiseen vaihtoehtoon, eli ihmisiin, niin toivottavasti jättävät Christian Balen ja Russell Crowen pois näyttelijä vaihtoehdoista jo siitäkin syystä että koko sarja perustuu vahvoihin nais-päähenkilöihin, joten h:kohtaisesti olen sitä mieltä että niin pitää edelleen jatkaa.

Lena Headey ( Sarah Connor Chroicles ) olisi oiva valinta pääosaan. Hän voisi vaikka olla W.Y:n teknikko tai pilotti.

T-800

23.04.10 klo 19:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

http://www.v2.fi/uutiset/...-puhuu-Alienin-esiosasta/

Itseäni on kyllä aina kiinnostanut se kivettynyt olio siinä tuolilla ja nyt sitten se selvitetään. Nyt vaan arvaillaan viekö tämä esi-osa salaperäisyyden näiltä Alieneilta pois vaiko ei?

T-800

19.05.10 klo 17:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

http://plaza.fi/edome/uut...odin-aliens-vs-predatorit

Kyseessä siis fanien tekemä elokuva ja näin se homma tehdään. Ei siellä Hollywoodissa osata enää...

Mowgli
Tykittäjä
1317 viestiä

19.05.10 klo 19:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

T-800 kirjoitti:

http://plaza.fi/edome/uut...odin-aliens-vs-predatorit

Kyseessä siis fanien tekemä elokuva ja näin se homma tehdään. Ei siellä Hollywoodissa osata enää...

Oli budjettiin nähden aika kovaa tavaraa! Suurin osahan tuossa on tietokoneella tuotettua, mutta kumminkin. Sen jälkeen kun grafiikoiden lievä videopelimäisyys ei enää alun jälkeen häiritse, meininki tuossa on jopa parempi, kuin noissa ison budjetin AvP-leffoissa. Tuohon 20 minuuttiin ei ole ehditty änkeä turhia hahmoja eikä kökköjä pelastussuunnitelmia, vaan pelkkää ehtaa Alienin ja Predatorin mittelöä. Kannattaa katsoa!

Tuosta Alien esiosasta olen muutenkin innoissani, sillä jos nyt Ridley Scott astuu ohjaajan puikkoihin voi siitä tulla hyväkin. Mielenkiintoista juuri olisi nähdä tuon mainitun ison avaruusolennon taustoja ja muuta. Itse Alieneiden taustoistakin voisi olla kiva tietää hieman, mutta toisaalta jos siihenkin keksitään joku väkisin kyhätty stoori taustalle, voi se viedä koko hahmon idean mennessään. Kunhan siihen ei tule teininäyttelijöitä tai ylimääräisiä rakkaustarinoita, niin olen tyytyväinen. :)

Rikama
Käyttäjä
49 viestiä

30.05.10 klo 18:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ja kunhan sitä ei laimenneta K-13-Suosituksella,
tosin en kyllä kaipaa nelosen mässäilyäkään.

T-800

01.06.10 klo 13:51 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tuskin AvP sotkujen jälkeen enää ruvetaan laimentamaan ikärajaa näiden veikkojen elokuvissa. Nelosen mässäily oli kyllä ehkä liikaa puhumattakaan AvP2, mutta niin pimeä elokuva se oli ettei mitään nähnyt... Pysyttäisiin väkivallan määrässä Kahdeksas matkustaja tyylillisesti ja tunnelma mukaan lukien. Ridley kyllä osaa, se on varma, ellei Fox keksi jotain jännää.

T-800

02.10.10 klo 14:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

http://www.v2.fi/uutiset/...siosa-Alien-vaikeuksissa/

Huhujahan nämä, mutta kun huttuosasto... Tuossa jo aikaisemmin kerkesin puhumaan, ettei PG-13 enää laitettaisi näiden veikkojen elokuviin, mutta Fox kyllä osaa... Tosin jos budjettikin on noin jumalattoman suuri, niin ymmärrettäväähän se on... Tuskin meinaa rahoja takaisin voitolla saataisiin jos R:llä mentäisiin. No toivotaan, että Ridley Scott järkiintyy tuosta budjetista (jos nyt edes totta...) ja elokuva olisi R. Mikään ei ole niin ikävää kuin väkivalta, joka ei näytä miltään.

Itse ideasta, että Space-Joey olisi jumalallinen olento ja Alien ase... Mahtavaa! Ase joka karkaa käsistä ja on helvetin paskamainen olento, niin keitä vastassa? Tuostahan saisi niin suuren avaruusoopperan aikaan, ettei mitään rajaa!

Western
Käyttäjä
32 viestiä

14.11.10 klo 15:24 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kyllä tohon leffaan varmaa vähempikin raha riittäisi, mutta mieluusti voitaisi pysyä tuossa 15/18 ikärajassa. Eihän se mikään alieni ole jossain ei vähän nyrkkiä heiluteltaisi.

Ja elokuvan ideahan kuulostaa aivan upealta. Nyt vaan peukkuja pitämään kuolanaamoille.

doomsdaymachine
Käyttäjä
1569 viestiä

16.11.10 klo 21:03 - linkitä tähän kommenttiin: #

On oikeastaan kumma kun 20th Century Fox vaatii tekemään uusimmasta alienista sen verran kesyn ja kiltin elokuvan että se saisi tuon PG-13 leiman. Outoa juuri siksi kun katsoo sitä mitä kaksi ekaa alienia saivat ikärajoiksi jenkeissä. Molemmat olivat R luokituksessa mutta silti ihan hillittömiä menestyksiä. Taksikuski sai myös R luokituksen mutta sekin menestyi. Mutta kahden ensimmäisen alienin aikoihin väkivalta ei ollut läheskään tehty niin viihdyttäväksi kuin nykyään. Se on tuo leffabisnes mennyt niin pelkäksi rahantekemiseksi että nykyään hollywoodissa useimmat lahjakkaat ohjaajalupaukset tasapäistetään massaan. Uusimman alien tekeminen kakara ystävälliseksi tekee sille vain haittaa. Alien tai alienit pitäisi aina kuvata sellaisiksi armottomiksi ja väkivaltaisiksi tappajiksi kuin ensimmäisissä osissa. Ja kakarat voi kattoa elokuvan vaikka sitten kun tulee ikää lisää, ettei meidän vanhempien tarvitse kärsiä pehmo alienista, jos Ridley saa tahtonsa läpi.

rillijulle
Moderaattori
3846 viestiä

16.11.10 klo 21:37 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Kunnollista kauhua luomaan ei tarvita gorea tai R-ikärajaa. Itseeni Alienissa kolahti painostava tunnelma kun miehistö on yksin muukalaista vastaan, joka tuntuu mahdottomalta päihittää.

Keskustelut